BETTEBOX 04/2019

Superia huomenta ja terkut täältä Vietnamista! Mun postaustahti on ollu nyt pitkään tosi säälittävällä tasolla, mutta lupaan parantaa tapani kun kesä alkaa. Viime kuun Bette Box on multa esittelemättä tai arvostelematta, joten tässäpä siis huhtikuun boxista. 
*Yhteistyössä Bette Box
Ensimmäisenä L'Oréal hopeashampoo. Tää on kivan pigmenttistä, eikä kuivattanu tukkaa yhtään samalla tavalla, kun vaikka fudge. Tästä huolimatta en silti edellä mainittua tähän vaihtais. Ei meinaan teho ollu yhtä hyvä ainakaan mun tukalle, mutta ylläpitävänä ajaa kyllä asiansa. 

Seuraavaks mun toinen Boxin suosikeista, Lumenen Essential Volume Maskara. Käytän lähes poikkeuksetta vedenkestävää ripsiväriä, mutta mun ostoslistalla on ollu normaali ripsiväri jo tovin. Kesäks otan ripsien pidennykset takasin ja niiden kanssa alaripsiin tämmönen perus ripsiväri on ehdottomasti parempi, kun vedenkestävä. Tähän tuotteeseen oon erittäin tyytyväinen, eikä hintakaan ihan kauheesti kirpase (9,90€). 

Heti perään toinen mun suosikki, nimittäin Figs and Rouge Hydra-Pore Velvet Cream pohjustusvoide. Ensimmäinen pohjustus-/kosteusvoide mix, joka oikeesti toimii mulla meikin alla, eikä tee ihosta yhtään epämukavan nihkeetä. Hinta on vähän suolanen (40€/30ml), mutta tää tuntuu aika riittosalta tavaralta, joten ehkäpä voisin kyseisen tuotteen ihan ostaakin. 

Tällä kertaa Boxin deodorantti N.A.E. Idratazione ei säväyttäny mua mitenkään. Hajusta tuli mun mummola mieleen, eli ei ollut mitenkään kauheen raikas tuoksu.. Mutta tykkään silti ajatuksesta, että tuo on Vegaaninen ja 100% kierrätettävää pakkaus. Eli jos tuoksu olis miellyttävämpi, niin varmasti jättäisin käyttöön. 

Boxissa oli myös mukana näyte Kenzon Flower tuoksusta ja jos mua yhtään enempää tuntee, niin tietää että Kenzo on mun luotto tuoksu! Eli en ollu yhtään pahoillani tästä testeristä.

Myös yksi Ikoo hiuslappu löytyi boxista. Tää merkki ja koko tuote oli mulle molemmat täysin uusia. En ollu koskaan aikasemmin kuullu "hiuslapuista", enkä oikeestaan oo vieläkään varma käytinkö tuotteen oikein. :D Jos joku osaa tiivistää mulle kivasti miten nuo toimii ja voiko ne oikeesti olla parempia kun kuivashampoo, niin otan pienen oppitunnin ilomielin vastaan! Tuoksu oli enivei hyvä ja kyllä se ainakin vähän mun pörrötukkaa kosteutti, vaikka ei ehkä ihmeempää muutosta muuten tehnykään. 

Sun kannattaa ainakin kesäks tilata itelles bette, koska tänä kesänä Bette tekee vähän jotain erilaista boxien kanssa kesä-heinä-elokuussa. Kesäbetten teemat on luotu sopimaan kesän eri aktiviteetteihin -festareille, mökille, rannalle ja äkkilähtöön. Parhaimman kokemuksen saamiseksi kannattaakin valita vähintään 3kk-tilaus. 

Ja hei, haluutteko kuvia tai muuten postauksia tältä Vietnamin reissulta? Tiistaina palaan takasin Suomeen, eli sen jälkeen voisin Vietnamin ja Ruotsin fiiliksiä jakaa myös tänne. 

Ihanaa sunnuntaita! 

Ei kommentteja