? RIPSIPIDENNYKSET KESÄKSI VAI EI ?


Ihanaa alkanutta viikkoa muruset! Mulla on ihan järkyttävä ongelma koskien näitä surullisen kuuluisia ripsipidennyksiä.. Ollaan tosiaan lähössä reissuun huhtikuun 22. päivä ja mulla alkaa olemaan kiire sen päätöksen kanssa, että otanko ripset reissuun ja kesäksi vai en? 

Tää postaus on nyt hautonut tuolla arkistojen kätköissä vajaan viikon ja ite alan henkilökohtasesti kallistua ripsien puolelle. Sanottakoon tähän väliin, etten pelkää mun omien ripsien puolesta, koska monien vuosien kokemuksella ja luotettavien laittajien avulla mun omat ripset ei oo ottanu osumaa ollenkaan ja aina palautuneet alta 2vk lähes normaaliin ja viimestään kuukauden sisällä täysin normaaleiksi. Risiiniöljylle ylistys. 

Mun ongelma on tosiaan ehkä enemmänkin raha ja se, että kumpi vaan on kivempi. Tykkään luonnollisuudesta, mutta onhan ripset nyt helpot, varsinkin kesällä. Rahaa menee muutama kymppi kuukaudessa enemmän mikäli tähän leikkiin lähden, mutta ehkä voin sitten karsia jostain muualta? 


Auttakaa siis naista mäessä edes antamalla oma mielipide.. Vaikka 90% varmuudella nuo räpsyt käynkin ottamassa, niin haluan silti kuulla teidän mielipiteen. Lisäksi myös mielipide klassisten ja volyymien välillä on tervetullutta! Risut ja ruusut saa siis osottaa suoraan kommenttiboxiin tai ig:ssä @tuuulis, jonne muuten myös aivan kohta julkasen kyselyn tätä asiaa koskien. 

Kysymys siis kuuluu, kummin parempi: Ripsillä vai ilman? Perustelut on myös tervetulleita.❤️


2 kommenttia

  1. Pidennykset on mun mielestä ylipäätänkin todella kauniit, joten sanoisin, että pidennykset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos :) Mietin vielä kummin teen, mut periaatteessa pidennykset on kyllä tosi helpot kesällä!

      Poista