BETTEBOX 03/2019 MIKSI TILATA BETTE ?

*Yhteistyössä Bettebox

Betteboxit kilahti luukusta jo hyvä tovi sitten, mutta erinäisistä syistä en oo tämän aikasemmin kerenny mielipidettäni maaliskuun boxin sisällöstä jakamaan. Oikeestaan mä uskon, että kaikki jotka on enemmän tai vähemmän tuotteesta kiinnostuneita, on jo lukenu boxin sisällöstä toisten yhteistyökumppaneiden kautta. Mäkin kyllä oman mielipiteeni tän kuun paketista tuon julki, mutta haluun keskittyä tässä postauksessa enemmän siihen, että miks Bettebox kannattaa tilata kuukausittain tai edes välillä. 

Ite henkilökohtasesti uskallan väittää, että vaikka en saiskaan boxeja blogin kautta, niin tän kokemuksen perusteella mikä nyt on, tilaisin boxia joka tapauksessa joko jatkuvasti tai aina kausittain. Ihan jo sen perusteella, että onhan se nyt ihan super kiva piristys arkeen, kun tietää että kerran kuukaudessa sulle tulee paketti täynnä kauneutta ja hyvin vointia kotiin tai lähimpään postiin. Aina on siis vähän jotain mitä oottaa, vaikka tarjolla ei ihan etelän matkaa oliskaan. 

Boxeista yleisesti sen verran, että tää alkuvuos 2019 on ollu jotenki boxien sisällön kannalta ihan super. Luin monesta blogista viime vuoden lopulla, ettei boxejen sisällöstä oltu ihan vakuuttuneita, mut nyt alkuvuoteen on tehty kyllä huikee parannus. Nyt voin sanoo hyvällä omallatunnolla, että rahoilleen saa vastinetta. Ihan jo noi quote-kortit pelkästään on piristäny kummasti mieltä ja meillä myös jääkaapin ovea nyt muutamien kuukausin ajan, mitä niitä on boxeista saanu. 

Haluisin kysyy teiltä, että ootteko koskaan tilannu Betteä? Jos ootte, niin ois kiva kuulla fiiliksiä tästä tai sitten jos ette, niin myös ajatuksia siitä et onko joku erityinen syy miksei? Ite tosiaan koen ja mitä oon kavereiden kanssa keskutellu, ketkä boxia tilaa, niin lähes poikkeuksetta vaan hyvää. Toki yks huonopuoli tässä on se, että boxiin ja helposti koukkuun. 
Maaliskuun Bettessä panostettiin yksityiskohtiin ja boxista löyty lähinnä tuotteita hiuksille ja kasvoille, sekä tilaajalahjana Bette-kangaskassi, joka oli musta ainakin tosi kiva lisä boxiin! 

SkinMood Make-up Blender on kiinnostanu mua jo tosi pitkään, että onko se koostumukseltaa millanen tai onko parempi, kun tuo mun Real Techniquesin blenderi, joka on tähän mennessä ollu ihan mun lemppari. En pettyny tähän, mutten myöskää mitenkään seonnu sen hyvyydestä. Ihan kelpo kapistus hintaansa (9,99€) nähden. 

Himalaya Herbals Sparkly White - yrttihammastahna oli vähän pettymys. Vaikka en valkaiseviin hammastahnoihin uskokkaan, niin silti Himalayan tuotteet on yleensä ollu musta super hyviä yleisestiottaen ja ootin tästäkin vähän enemmän. En ehkä niinkään valkasun kannalta, vaan enemmän raikkauden. Mulle ei nimittäin jääny suuhun kovinkaan raikas tunne pesun jälkeen, vaan jouduin pesemään toisella hammastahnalla vielä päälle. Harmi sinänsä, koska onhan toi tuubi nyt söpömpi, kun vaikka pepsodentin.

Dermosil kirkastava peitekynä oli yks boxin lemppareista. Puuterin alle laitettaessa jättää kivan luonnollisen hehkun ja sopii kulmaluulle tosi hyvin korostamaan kulmia. Levittyy super hyvin, eikä rullaudu tai muutenkaan tahmaa. Tälle kyllä ihan täydet pisteet!

Wave Hello - shampoo oli toinen boxin lempparituote! Mulla on shampoita kyllä vaikka muille jakaa tällä hetkellä, mutta tästä en silti pistäny yhtään pahaks. Shampoo muotoilee ja hellii kiharia ja taipuisia hiuksia, eli on kun tehty mun tukalle. Kokemuksen perusteella myös pesi hiukset hyvin ja jätti tosi raikkaan tuoksun. Tykkään myös, kun shampoossa on merileväuutetta, vitamiineja ja avokadoöljyä. 

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer itseruskettava tuli hyvään saumaan. Meillä on vuosijuhlat tulossa ja mikäs sen parempi kun vetää feikki brunat nassuun ennen kinkereitä. Kohta saan onneks ihan aidon rusketuksen Vietnamin auringosta, mutta alotetaan nyt tästä. 

Ziaja Oliivi Misellivesi on mulla vielä täysin korkkaamaton, koska säästelen sitä tuonne edellämainittuun reissuun. Tuote lupaa puhdistaa ihan hellävaraisesti ja suojata ihoa kuivumiselta. Mun epäilys oli, että tää tuote ei tuoksu hyvältä, mutta olin onneks väärässä nimittäin tää tuoksuu tosi raikkaalta ja tuntuu miellyttävältä ainakin kädellä. 

Tilasitko sä maaliskuun Betten ?

Mikäli et, niin huhtikuun Betten voit tilata tästä ja muista hyödyntää mun alekoodi "TUULI", jolla saat 5 euron alennuksen jatkuvan tilauksen ekasta boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta. 

Ihanaa launtaita! 

Ei kommentteja