GLAMLIN KOKEMUS

Kuinka moni teistä on kuullu aikasemmin Glamlinista ? Mä en ainakaan ollut ennen tammikuun Bette Boxia, josta halutessanne pääsette lukemaan tästä. Kyseisen boxin mukana tuli 25€ arvoinen etuseteli, millä sai valita Glamlinilta kauneuskonsultaation joko hiuksille tai iholle. Glamlin on siis Boxie Oy:n yksi palvelu mm. Bette Boxin rinnalla ja ei, tää ei ole maksettu yhteistyö, eikä tuotteet ole saatuja, vaan omilla pikkuhiluilla ostettuja. Halusin vaan antaa pienen ylistyspuheen ja jakaa kokemuksen, jos joku vielä jännäilee tän palvelun käyttöä! 

Mulla ei oikeestaan ikinä ole ollut isompia ongelmia ihon kanssa, mutta hiusten kanssa sitten senkin edestä. Mun hius on pohjoismaalaisen hento, mutta karkea, pörröinen ja kihara/laineikas, sekä jonkun verran käsitelty, eli ei ole aina ollut ihan missään hohdokkaimmassa kunnossa. Oon nyt parin vuoden sisällä saanu elvytettyä mun tukan nykyiseen kuntoonsa erinäisillä keinoilla ja paksuutta, sekä pituutta onki tullu ihan kivasti lisää tähän reuhkaan, mutta en mä todellakaan sano ei, jos mulla on mahdollisuus saada vielä jotain apuja tän elvyttämiseen.

Nojoo, edellinen teksti varmaan jo paljastikin kumman konsultaation valitsin ja oi kyllä, otin avosylin vastaan pienen vinkkivitosen mun hiusten hyvinvointia ajatellen. Heti konsultaation alkuun sun tarvii vastailla moniin eri kysymyksiin ja täyttää lomake, jonka jälkeen pääset juttelemaan konsultin kanssa. Konsultti x saattaa kysellä sulta vielä lisätietoja tai sitten pystyy siitä suoralta istumalta kertomaan sulle mitä just sun hiukset sun kertomuksen jälkeen kaipaa. Mulle tuli tuomiona pienen juttutuokion jälkeen, että mun hiukset kaipaa "syväkosteusta, sekä korjaavaa tehohoitoa". Okei, ei välttämättä tarvitse olla sherlock, että tuon tajuaa, mutta tuntuu se silti eriltä kun sulle annetaan pitkä liuta ohjeita mitä voit tehdä toisin ja ensinnäkin, kun tuon analyysin antaa joku muu sulle, kun sä ite. Analyysin jälkeen konsultti kysy multa haluanko, että hän pakkaa mulle mun valitsemalla max. euromäärällä paketillisen tuotteita ja tottahan mä nyt kokeilunhalusena lähin testaamaan. Valitsin max. määräksi n. 110€ ja alempana onkin esitelty, mitä tuotteita mulle tarjottiin. Lisää tuotteiden vastaanotosta ja palautuksesta voit lukee täältä

Ensinnäkin mun silmää miellytti tää super kaunis pakkaus, johon tuotteet oli pakattu ja omalla nimellä varustettu pieni vihko, jossa oli jokaiselle tuotteelle suomenkielinen "käyttöohje" ja hinnat eriteltynä. Tuli aika special olo jo pelkästään ton vihkon takia, hah. 

Eka tuote minkä otin syyniin, oli toi EVO Head Mistress Cuticle Sealer (27,90€), joka on siis hiussuortuvia vahvistava voide. Tuoksuu super raikkaalta ja sen tarkotuksena on sulkea hiuksen pinta ja haaroittuneet latvat, sekä vähentää pörröisyyttä. Voi käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Ite oon ehkä jo vähän ylikäyttäny tätä tuotetta, kun läträän aamuin illoin sitä mun latvoihin. Täytyy kyllä sanoo, että nyt jo viikon jälkeen ainakin tuntuu että latva vois paremmin! Aamusin varsinkin hiuksiin tulee fresh olo, kun laittaa tätä ja kuivashampoota pesujen välissä. 

Lämpösuoja, se surullisen kuuluisa tuote mun ostoslistalta. Siellä se nimittäin on roikkunu jo tovin ja aina mä jotenkin oon skipannu sen ostamisen ja usein perustellu sen itelleni "enhän mä käytä suoristusrautaa juuri ikinä".. Naurettavaa. Totta on se, että suoristusrauta ei kuulu mun rutiineihin, mutta fööni kuuluu ja ihan samalla tavalla sekin lämpö voi vaurioittaa hiusta. 

Paketista paljastu IdHAIR Mé Heat Defender 14,90€ lämpösuoja, josta olin enemmän kun kiitollinen. Sepä ei varmaan esittelyjä enempää kaipaa, kun aika monelle kyseinen tuote on tuttu ja jos ei oo, niin nimi kertoo jo oman osuutensa. 

Kaiken muun kivan lisäks sain myös syväkosteuttavan hiusnaamion! Kasvonaamioiden käytössä oon vähän kömpelö, mutta hiusnaamiot on se mun juttu. Syväkosteutuksen lisäksi L'anza Moi Moi Hair Masque 9,90€ elvyttää kuivat ja hauraat hiukset ja on erinomainen hennoille hiuksille, niinkun just mulle. Naamiota tulis käyttää 1krt/vk pestyihin hiuksiin ja antaa vaikuttaa 5-10min. Kerran oon vasta päässy tätä kokeilemaan ja kovin oon ollu tyytyväinen tähänkin. 

Sitten ne perinteisimmät, mutta loppujenlopuks aikalailla myös tärkeimmät nimittäin shampoo ja hoitoaine. Ennen mun "köyhää" opiskelijaelämää käytin ainoastaan kampaamotuotteita, mutta jotenkin sitä laiskistu ja aloin ostaa ihan perus shampoita ja hoitoaineita. Enkä sano, etteikö nekin vois olla hyviä, jos perusasiat on hiusten kanssa kunnossa, mut esim. itellä kun on ongelmia hiusten kanssa jonkun verran, niin ainakin välillä pitäis pestä vähän laadukkaammalla tavaralla.

Paketti piti sisällään L'anza Healing Oil Silken Shampoo ja hoitoaine 33,50€/kpl. Molemmat on Sulfaatittomia ja natriumkloridittomia elinvoimaa palauttavia, jotka sopii kaiken tyyppisille hiuksille. Hoitoaineen keratiiniproteiini vahvistaa hiusta sisältäpäin ja phyto IV Complex -yhdiste palauttaa hiusten kosteustasapainon. Tuoksu on näissä melko mieto, mutta todella raikas! Täytyy kyllä varsinkin hoitoaineelle antaa ylistys, koska se on tähän asti ollu ihan super hyvä tuote. 

Mun kohalla paketti oli kokonaisuudessaan onnistunu, eikä tarvinnu tai en halunnu palauttaa näistä mitään. Tuntuko susta tän postauksen jälkeen, että haluaisit testata kyseistä palvelua ? Mä voin ainakin suositella ja jos tulee mieleen kysymyksiä tähän ihan mihin tahansa liittyen, niin vastaan kyllä mielelläni. Voit kysyy kommenteissa tai vaikka ig:n directissä @tuuulis

Mun puolesta superia alkanutta viikkoo just sulle!

Ei kommentteja