BETTE BOX 02/2019

Yhteistyössä *Bette Box
Helmikuun Bette oli just sitä mitä luvattiinkin, hemmottelua hiuksille. Ite tykkään panostaa just hiuksiin enemmän, kun muuhun kosmetiikkaan, koska mun hiukset on tunnetusti aika kovia kokeneet. Ainut miinuspuoli boxissa oli pienet tuotteet, mutta toisaalta ajatellen sunnuntaina alkavaa Espanjan reissua, niin mua ei edes harmita, koska saan kaikki pikku purnukat hyödynnettyä siellä! Eli voin myös lomalla pitää mun tukan elävien kirjoissa. Osaa tuotteista tosiaan oon jo testannu, mut osa vaan fiilistelly purkeista. 

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Shampoo on sulfaatiton shampoo, joka vahvistaa hiusten rakennetta, silottaa ja hoitaa huokoisia vaalennettuja tai värjättyjä hiuksia. Niinkun aikasemmin sanoin, boxi sisälti 30ml testerin, mutta eiköhän siitä ainakin pari pesua mun tukkaan saa irti. Mulla on tällähetkellä shampoita kylppäri pullollaan, mutta mikäli ne pääsee loppumaan ja tää on toimivaa tavaraa, niin ihan jo pelkän raikkaan tuoksun takia voisin tän ostaa kokeiluun ihan täyskokosena. Kerkeskö joku jo testaaman tän tai alempana olevan tehohoida ? Mielipiteitä ? 

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Tehohoito hoitaa ja vahvistaa hiusten sisäistä rakennetta, sekä tasapainottaa värjättyjen ja huokoisten hiusten kosteuspitoisuutta ja antaa kiiltoa. Levitä kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Myös tää tehoito oli testeri kokonen ja tosi raikkaan tuoksunen. 

Bio2you Natural Hiusnaamio lupaa tehdä hiuksista kiiltävät ja pehmeät. Tuote sisältää silkkiproteiineja ja aminohappoja, jotka ravitsee hiuksia ja lisää niiden elastisuutta. Yks mikä tekee tästä naamiosta aika superin, on toi vaikutusaika, joka ei oo kun 1-3min. Etenki tää tuote oli kovasti mun mieleen, koska rakastan hiusnaamioita ja käytän niitä myös viikottain. Muutenkin oli kiva saada boxista koko hiustenhoito setti. XZ Extra Strong Hiuskiinne oli kans kiva lisä boxiin ainakin mun mielestä. Oon nimittäin super laiska ostamaan hiuslakkaa, koska tarviin sitä vaan todella harvoin ja yleensä kun sitten tarviin, niin se on aina loppu. Nää pienet lakat on just sopivia mulle, kun ne ei vie tilaa ja on helppo säilyttää pidempiäki aikoja. Pakko sanoo, että tykkäsin myös tän tuoksusta, koska yleensä hiuslakat ei tuoksu mitenkään kauheen hyvältä, niin tässä on poikkeus. Eikä siis oo mikään överi imelä, vaan semmonen kivan raikas tuoksu.

Lumene Klassikko Kosteuttava Silmänympärysvoide Näitä oli pakattu boxiin kolmea erilaista ja multa tosiaan löyty sitten tää kosteuttava versio, joka sopii kaikenikäisille. Mun ostoslistalla on jo hetken ollu silmänympärysvoide, joten tälläkin kertaa boxin sisältä löyty tuote, jota on jo hetki kaivattu! Lumene on muutenki mun kestosuosikki kosmetiikassa!

Lisäksi boxiin oli pakattu Salus B-vitamiinivalmiste, josta kuva alempana. 

Tosiaan niinkun ylempänä sanoin, helmikuun boxi oli kiva ja onnistunut! Maaliskuun boxissa panostetaan yksityiskohtiin ja ootan kyllä jo innolla mitä se pitää sisällään. Mulla on tarjota teille kaks erilaista koodia, millä voit hankkia maaliskuun boxin itelles!

Koodilla "TUULI saat 5 euron alennuksen jatkuvan tilauksen ekasta boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta. Koodilla "KEVÄINEN" saat 4,20€ alennuksen 3kk tilauksesta ja helmikuun boxin kaupan päälle! (Helmikuun boxeja rajoitettu määrä) Boxin voitte tilata esimerkiks tästä linkistä

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja