INSTAGRAMIN SUOSITUIMMAT 2018 JA TARINAT NIIDEN TAKAA

Jos muutkin niin mä myös! Eletään jo hyvää vauhtia 2019 vuoden tammikuuta, mut vielä ei oo ainakaan multa pyyhkiytyny pois mielestä tuo edesmennyt vuosi. Kokonaisuudessaan 2018 oli ihana ja kamala, sekava ja hauska, mut ennen kaikkee aika opettavainen. En kuitenkaan tullu summaamaan edellisvuotta iloine ja suruineen, vaan jakamaan teijän kanssa mun yheksän suosituinta Instagram julkasua ja kertomaan faktoja kuvien takaa. 
Okei, tää kuvapari keräs eniten tykkäyksiä vuonna 2018 ja näistä vasemman puoleinen oli tykätyin. Tätä mä vähän ihmettelen, koska tän kuvan laatu on aika kuraa ja eihän tää nyt mikään ihmeellinen otos edes ole.. :D Kaiken lisäks kuva on throwback vuoden 2017 heinäkuulta. Oikeen puoleisen kuvan tykkäysmäärää en ees ihmettele, koska on onhan Nova nyt ihan syötävän sulonen tossa. Nova oli pentuna ja on edelleen ihan sylivauva. Surullista, mutta totta ja toisaalta mulle kyllä käy!

Parille aikasemmalle kuvalle ei mitään ihmeempää tarinaa ollu taustalle, mutta tähän väliin pakko todeta, et suurin osa mun tykätyimmistä kuvista asettu ajallisesti tosi lähelle toisiaan. Oon aika varma, et Instagramin algoritmin muutos vaikutti tähän, koska kevään jälkeen tykkäyksiä on yleisestiottaen tullu vähemmän. Kuitenkin, tää kuva on siis otettu joulun tienoilla mun porukoiden luota. Mulla ei ollu mitään hätää lilluessa kuumassa paljussa, mut R ei hyppiny riemusta, kun tuolla pakkasessa pelkät uimakamppeet päällä kyykki ja kumarteli kamera kädessä. Osat kuitenki vaihtu jossai vaiheessa, et sain mäki osuutena vähistä vaatteista, pakkasesta ja jäisestä terassista jalkojen alla.
Ensimmäinen kuva ei myöskään saanu taakseen ihmeempää tarinaa ja on kokonaisuutenakin aika yksinkertanen. Mä jopa vähän hämmästyin, kun tää oli saanu paikkansa yheksän suosituimman joukosta. Hurjaa. Toi paita on kyllä edelleen super kiva ja yks mun lemppareista, et ehkä tää oli täysin sen ansioita. Toinen kuva on, niinku lokaatiosta näkyy, Maderailta ja tääkin throwback vuoteen 2017, kun oltiin R:n perheen kanssa reissussa. Madeira on pieni, mutta kaunis ja kuvausystävällinen en todella tiiä onko toi oikeesti yhdyssana?! paikka, mutta meijän hotellin ympäristö ei sitä ollu. Kuvan ilme ei oo lavastettu, koska mua ihan rehellisesti nauratti tää tilanne, jossa mä yritän löytää oikeeta korkeutta, asentoo ja kohtaa tosta parvekkeesta, ettei semmonen järkyttävän ruma rakennustyömaa suoraan ton kuvan alareunassa näkyvän aidan takana näkyis. Tää on taas yks niistä kuvista, joka ois kaikkee muuta kun kiva, jos rajaus poistettais.
Sit yks mun omistakin lemppareista. Yleisesti en tykänny ennen ottaa yhtään kuvia sisällä, enkä oikeen vieläkää, jos ei oo tarpeeks hyvää ideaa mielessä. Tän tai oikeestaan näiden kuvien, joita löydätte lisää täältä, ottaminen ei ollu ihan niin yksinkertasta ja seesteistä, kun tää kuva antaa ehkä ymmärtää. Meidän asunto on aika pieni ja vapaata valkosta seinätilaa ei ihan älyttömän suuria määriä oo tarjolla. Päätettiin sitten Katjan kanssa laittaa hösseliks ja jotta nää kuvat saatiin otettua, oli tarvinnu siirtää ainakin ruokapöytää, sohvaa ja lipastoo, mut myös somistaa tää tila kaks kertaa, nimittäin molempien kuviin sopivaks. Tais Katjalla tästä sirkuksesta olla jotain materiaaliakin jossain.  Paras osuus oli kuitenkin se, että talvisaikaan pimee tulee aika äkkiä ja valo oli saatava riittämään näihin kuviin, joten tässä kun ykköskerroksessa asutaan, niin oli tosi mukava poseerata ikkunoiden eessä, joista oli kaihtimet nostettu ylös asti. Oli siinä ohikulkijoilleki varmaa jotain viihdettä. 
Onnittelin itse itseäni 22-vuotis synttäreistä tällä ensimmäisellä kuvalla. Uskallan väittää, että mun synttäreillä on ollu vaikutusta tän kuvan tykkäyksiin. Kuva on otettu Ayia Napalta, joka taas ei todellakaan oo Instagram ystävällistä seutua, toisin kun Madeira, ainakaan ilman mielikuvitusta tai holia. Lähes kaikkialla on tosi kuivaa ja vihreetä löytyy vaan harvakseltaan. Baareja on kyllä sitte kasvillisuudenki puolesta. Meijän hotelli onneks sattu olemaan vissiin tän paikan hienoimpia ja siks sen ympäristö oli myös melko siisti. Kyseinen kuva on otettu hotellin portaista ja tämäkään repeäminen ei oo lavastettu. Vois kuvitella, että nauran sille miehelle joka ennen mun photoshoppausta jutki menemään tuolla takana menevällä kadulla pelkät speedot jalassa, mut ei, kyllä mua huvitti ihan vaan me. Nimittäin minä ja Monica, jotka vietti railakasta lomaa hotellissa, jossa meijän lisäks oli pariskuntia ja eläkelläisiä. 
Toinen kuva on Sveitsistä 2018 keväältä, kun käytiin R:n kanssa moikkaamassa velipoikaa. Sveitsi on kyllä ihan super hieno maa ja alpit nyt veti mut ihan sanattomaks, varsinkin Pilatus, josta tääki kuva on otettu. Lisää näitä löytyy täältä. Mitään ihmeempää tarinaa tänkään takana ei ole, paitsi n. 30-40 kiinalaista turistia, joita toi koko näköala alue oikeen tulvi. Aina sait oottaa hetken tai ettiä spottia ettei joku pieni ihminen eksy kuvaan. 
Viimesenä sitten vähän tuoreempi otos, joka ei kuitenkaan sijotuksestaan huolimatta keränny vähiten tykkäyksiä. Kuvat ei tosiaan oo minkäänlaisessa järjestyksessä, paitsi kaks ensimmäistä. Tän kuvan taustatarinaa olikin jo täällä, mutta toistettakoon. Eli tosiaan nää kyseiset kuvat on keränny paljon kehuja osakseen ja täytyy kyllä myöntää, että oon itekin tyytyväinen. Ihan muutama minuutti ennen näitä kuvia ajelin töistä kotiin ja huomasin törkeen kivan auringonlaskun ja samalla sitte päätin, että nyt tai ei koskaan me otetaan ne kaislakuvat. Kotona ilmotin R:lle, että nyt vauhilla vaatetta niskaan ja jäälle. Joku on selkeesti jo tottunu mun tempauksiin, kun suostu lähtemään pakkasesta huolimatta. Kuvia otettiin tosiaan yhteensä max. 10min ja siinä ajassa ehttiin kumpikin jäädyttämään naamat, varpaat ja kädet, mut kerätä kuitenki ne kaislat. Tästä taas seuraavat 20min eteenpäin oltiikin jo ajamassa R:n vanhempien luo joulunviettoon. 

Kiitos jokaiselle, joka mua seuraa ja tykkäilee kuvista♥ Se voi tuntuu teistä pieneltä, mut sillä että tykkää kuvista, on oikeesti merkitystä. Superia alkanutta vuotta ja viikkoa!

4 kommenttia

 1. Sulla on instassa niin nättejä kuvia, että mielelläni seurailen sua siellä! Omat lempparini näistä kuvista ovat toi kuva Novasta (<3) ja tuo postauksen viimeinen, kaislikossa otettu kuva!

  VastaaPoista
 2. Haha, mua kyllä naurattaa se meidän photoshoot :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia, kuten musta sun instassa aina on. Oma inspiraatio aina herää uudella tavalla kukkaan ku kattelee sun kuvia ☺️ toi kuva Novasta on kyl niin söpö! Tuli näytettyä miehelle lässytellen, että kato pienen sulosia pörrö tassuja 😍😂

  VastaaPoista
 4. Ihana Tuuli <3 Mun mielestä sun kaikki kuvat on aina kauniita!

  VastaaPoista