BETTE BOX 01/2019

Yhteistyössä Bettebox*

Woop, vuoden eka Bette kilahti postiin jo tammikuun alussa, mutta muutto- ja työkiireiden takia pääsen vasta tällein ihan kuun lopussa jakamaan mun fiiliksiä kyseisestä boxista. Fakta on se, että kaveri pääs hakemaan boxin ennen mua ja malttamattomana jouduin sitte tältä pyytämään videolla esittelyn tuotteista. Täytyy kyllä sanoo, ettei tammikuun boxi jättänyt todellakaan kylmäks! 

Ensimmäisenä Love Beauty & Planet murumuru-voi ja ruusu-kuorintavoide, joka oli yks mun suosikeista tästä boxista. Tuoksu on ihan super hyvä ja niinkun monen boxin kohdalla oon todennu, niin tälläkin kertaa sain tuotteen, joka on ollu mun ostoslistalla. Täytyy myöntää, että just tätä ei ollu tarkotus ostaa, mutta ajaa asian ja on itseasiassa tosi hyvä tuote varsinkin nyt talvella. Mun iho meinaan kuivuu tosi helposti ja tarvii kosteutusta ja kuorintaa, että kuiva iho kuorii pois. Tää kyseinen ihon puhdistusaine poistaa epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa kuivattamatta ihoa. 

Pitkästä aikaa boxista löytyi myös hiuksille pesujuttuja. J.Mäki Professional Color - shampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille oli valikoitunut mun boxiin neljästä mahdollisesta vaihtoehdosta. Mikäli oisin ite saanu päättää, olisin ottanu mieluiten vastaan Repair - korjaavan hiusnaamion, mutta toisaalta hyvä laatusia shampoita ja hoitoaineita ei oikeestaan koskaan voi olla liikaa. Vaikka näissä on melko mieto tuoksu, niin kuitenkin hiukset jää pesun jälkeen raikkaiksi ja kosteutetun tuntuisiksi ja tää on talvella ainakin mun kohdalla tosi tärkeetä. 


Ziajan tuotteet on mulle entuudestaan tuttuja ja oon kyllä tykänny aina niistä, eikä tälläkään kertaa tarvinnu pettyä! Ostettiin muuten R:n pikkusiskolle myös joululahjaks Ziajan hiusten hoitosetti ja kovin oli tyytyväinen. Paitsi että Ziajan tuotteet on laadukkaita ja hyviä, niin on ne myös rahapussille ystävällisiä. Boxista tullut Ziaja Goat's milk -entsyymikuorinta on uutuustuote Ziajalle. Käytännössä sama periaate, kun edellä mainitussa Love beauty and Planet:in tuotteessa, mutta jollain tapaa silti tää kolahti muhun vielä enemmän. Tykkään tuotteen pehmeydestä, jonka takana on varmaan vuohenmaito ja myös tuoksu on tosi miellyttävä! 

Multa jäi kuvaamatta kokonaan lumiväripaletti, joka esiintyy kyllä ensimmäisessä ja viimesessä kuvassa. Paletti on siis Cougar the 3 shades of Nude -luomiväripaletti, joka pitää sisällään kolme lämpimän sävyistä nude sävyä. Tää ilahdutti mua oikeen kovasti, koska kuulun siihen porukkaan, joka mielellään ottais enemmänkin vastaan meikkejä boxeista. Värit on melko pigmenttisiä, mutta tosiaan kolmesta sävystä kaks aika vaaleita, joten näillä saa tehtyä kivan arkimeikin ja tarvittaessa myös näyttävän lopputuloksen, varsinkin jos yhistää muitakin sävyjä. 

Näitten tuotteiden lisäks boxissa oli Himalaya Herbals Purifying Neem -puhdistugeeli testerinä. Tuote sopii ainakin kuvauksen perusteella helposti rasvoittuvalle iholle, sillä se syväpuhdistaa ja poistaa bakteereita. Ite en oo vielä tuotetta kokeillu, koska tykkään säästää tämmöset matkakokoset versiot niille ominaisimpiin hetkiin, kuten kohta lähestyvälle Espanjan reissulle! Uskon ja luotan, että tää tuote hoitaa hommansa ja pitää mun nassun puhtaana reissussa. 


Tilasko joku teistä tamminkuun boxin ja jos tilas, niin mitäpä olit mieltä ? Mun mielestä ihan huikee parannus edellisvuoteen ja mun ymmärtääkseni boxien ulkonäkökin koki pienen muutoksen, ainakin joidenkin boxien osalta. 

Jos sulta kuitenkin jäi tammikuun boxi välistä ja helmikuun boxi houkuttelee, niin käytä koodia "TUULI" niin saat 5 euron alennuksen jatkuvan tilauksen ekasta boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta. Koodi on voimassa tähän tietoon seuraavat 3kk. 

Ps. Betteltä on tullu myös uudistettu miesten boxi, käy kattoo ja tilaamassa!! 

Ei kommentteja