UNBOXING MARRASKUUN BETTE & MIESTEN BOX

*Yhteistyössä Bette Box
Ihanaa perjantaita tyypitMulla on jälleen ilo ja kunnia esitellä teille uusin Bette Box ja tällä kertaa sen lisäks myös miesten boxi! Oon muutaman kerran saanu aikasemmin kyselyä ja pyyntöö, että voisinko esitellä myös miesten boxin, joten tässäpä sitä nyt tulee.

_MG_7592
Mun mielestä, huomatkaa siis mun mielestä, yks tän boxin parhaimmista jutuista oli toi infokortti. Se on tommonen tosi simppeli, mut samaan aikaan visuaalinen ja kuitenkin tollai miesten boxiin sopiva. Boxi oli mun mielestä jotenkin tosi painava, vaikka tiesin kyllä mitä se pitää sisällään, niin yllätyinpä silti! Mitään suoria arvosteluja en tosiaan pysty tuotteista antamaan, sattuneesta syystä, eikä arvosteluraati ole tällähetkellä saatavissa, joten joudutte tyytymään tuoksujen ja purkkien ulkonäön analysointiin ja tuoteselostuksiin.

_MG_7604
Ekassa kuvassa on kaks mun lempparijuttua boxista. En tiiä onko miesten mielestä miten käytännöllisiä, mutta mun mielestä ainakin Shave Club ’Original’ hiuskampa on super söpö ja toi teksti ihan paras, eli toimii mun mielestä vaikka vaan koristeenakin ! Myös Biozell Professional Man Bullet Proof Beard Oil tuoksuu ihanalta ja toi purkkikin on itseasiassa aika kiva mun mielestä. Kokeilin tota öljyä ihan kädelle ja se tuntu kieltämättä tosi pehmeeltä. Boxissa oli myös mukana pieni 10 ml näyte Salus Magnesiumia.

menbox
Oon sitä mieltä, että myös miesten ois tärkee huolehtia ihosta ja sen hyvinvoinnista. Toisaalta joo, ei oo ehkä ihan miehille ominaista shoppailla kosteusvoiteita ja käsirasvoja, mut just siks tälleen boxin mukana tulevina tuotteina ne saattais testin jälkeen jäädäkin käyttöön ja osaks rutiineja.

Deodorantti, Triple Dry Active Man Spray antiperspirantti oli tuotteena mulle uus, mutta myös brändinä. En oo aikasemmin nimittäin törmänny kyseisen merkin tuotteisiin. Tuoksu oli melko voimakas. Suihkautin yhen testiks ja meijän keittiö tuoksu pidemmän aikaa kyseiselle tuotteelle. En silti nää sitä huonona asiana, koska oma mielipide on, että miesten deodoranttejen pitäiskin tuoksua vähän voimakkaammin ja mielellään pitkäkestoisesti.

Tummeli Käsivoide on taas yks niistä tuotteista, joista mä olin innoissani, vaikka veikkaan ettei toi toisen sukupuolen edusta oo yhtä innoissaan ainakaan just tästä. Käsivoide menee mun mielestä aikalailla samaan kategoriaan huulirasvojen kanssa. Miesten vaan miehisyydestään huolimatta olis hyvä käyttää molempia tuotteita säännöllisesti. Oikeestaan myös seuraava Lumene Men SUOJA kasvopesu, joka on suunnattu erityisesti herkälle iholle osottautu mun mielestä kivaks tuotteeks. Musta on tosi hienoo, että Lumenee on tehny myös miehille oman sarjan ihonhoidon tuotteita.

Ihonhoidon lisäks boxista löyty aina varma, Doven täysikokoinen Dove MEN+CARE Minerals+Sage suihkusaippua. Jaksan uskoo, että nää on aikalailla niitä miesten "luottotuotteita" suihkusaippuoiden osalta ja lähes kaikille ainakin tuttuja. Täytyy kyllä myöntää, että omasta mielestä Doven saippuoissa, kuten tässäkin yksilössä, vaihtoehdot tuoksujen suhteen on parhaat ja raikkaimmat.

_MG_7593
Kokonaisuudessaan boxi oli allekirjoittaneesta täytetty hyvillä ja käytännöllisillä tuotteilla. Toki en voi asettua miesten kenkiin, mutta näin naisen näkökulmasta boxista oli onneks riisuttu kaikki ihan "höpöhöpö" tuotteet ja sisällytetty vaan ne, joista oikeesti on hyötyä arjessa.

Se että boxin esittelyä oli muutaman kerran pyydetty, ei ollut ainoo syy mun halulle esitellä tämä. Oon tosi huono tekemään mitään "teema" postauksia ja tämä olkoon nyt sitten mun tapa kantaa korteni kekoon miesten joululahjavinkkauksien osalta. Ellen nyt sitten keksi jotain ihmeellisen kivaa ideaa vielä ennen joulua. Miesten boxia ei ikävä kyllä pysty tilaamaan ainakaan tällähetkellä ihan tämmösenään, mutta Betteboxin sivuilta löytyy osio "joulu", josta voit tilata tämän ja vielä kaikille yllätyksenä olevan joulukuun Bette Boxin yhteishintaan 29,90€. Mikä oiva syy tää onkaan hemmotella sekä itteensä, että miestä jouluaattona. Eikä muuten tuu kovin kalliiks, koska tässä miestenkin boxissa tavaraa on reilun 50,00€ arvosta. Budlen pääset halutessasi tilaamaan myös suoraan tästä ja mikäli haluat tilata jo ennen joulua, täytyy olla ripee ja suorittaa tilaus sunnuntaihin 2.12. mennessä!! Hurry up!

_MG_7529
Ei kuitenkaan unohdeta meitä naisia ihan kokonaan, koska tottakai myös marraskuun naisten betten tuotteet pitää esitellä. Taas kerran teen jokseenkin poikkeavasti esittelyn, kun jätän näin viime tippaan, mutta tykkään yleensä kertoo tuotteista enemmänkin, kun sen miltä paketti näyttää ja mikä on ensivaikutelma. Toki vaihtelevasti, mut silti koen, että tää on enemmän mun juttu.

Kaikki boxin tuotteet ei suinkaan ollut mulle tarpeellisia tai mieluisia, mutta osa taas oli erittäinkin tervetulleita. Ensimmäiseen vaihtoehtoo lukeutui molemmat kuvan tuotteet. Eylure irtoripset ei itsessään ole todellakaan huono tuote ja omaan silmään just nämä mallin 140 ripset oli kivan glamouriset, muttei kuitenkaan överit. Oon vaan ite vannoutunu ripsipidennysten käyttäjä, joten mun kaapissa kyseinen tuote luultavasti vain pölyyntyisi. Tän takia annoinkin tuotteen jo eteenpäin, siitä enemmän hyötyvälle.

Hajuvedet on kyllä mun mieleen ja paljonkin, mut jotenkin en näistä näytteistä oikein perusta. En varsinkaan, jos niissä ei ole pumppua vaan tuo pelkkä "putkilo" millä tuoksua voi laittaa. Näytteiden kautta kuitenkin joskus löytää hyviäkin tuoksuja, kuten ite löysin vuoden takaisen boxin näytteen perusteella mun nykyisen luottotuoksun! Police the Legendary Scent fot Women Edp - tuoksu on melko imelä ja liian kukkainen/hedelmäinen mun makuun. Ei paha, mutta ei vaan mun tyyppiä.

_MG_7535
Ah, naamiot. Oon tosi laiska itse ostamaan mitään erilaisempia naamioita, varsinkaan sheet maskeja, mutten kuitenkaan pistä pahakseni, jos saan suoraan ne melkein kotiovelle. Mun täytyy nyt ihan myöntää, että kumpaakaan tuotetta en vielä oo testannu, koska ootan sopivaa hetkee näiden hyödyntämiselle. Naturel kasvonaamio on ihoa rauhoittava, kosteuttava ja elvyttävä. Sopii ainakin boxin mukaan hyvin yhteen Naturel silmänympärysnaamion nää on muuten ihan mun lemppareita kanssa esimerkiks virkistämään kasvojen ihoa ja tuomaan hehkua, vaikkapa just ennen pikkujouluja tai miksei uutta vuottakin!

_MG_7522
Viimesenä mun kiistattomat lempparit koko boxista. Clarins Lip Perfector - huulikiilto tuo kivan luonnollisen sävyn huulille ja samalla myös kosteuttaa niitä. Eniten innoissani taisin olla just tästä tuotteesta, koska sain uudesta huulikiillosta kivaa vastapainoa mun ainaisille mattapunille. Toinen vähintään yhtä iloinen yllätys oli Neutrogena Visibly Clear Rapid Cleat Treatment, joka pienestä koostaan huolimatta tuntuu erittäinkin riittosalle. Nimi ei varmaan sano kuulijalleen paljoakaan, mutta tuote on siis täsmähoito finneille ja ohjeen mukaan käytettynä aamuin illoin se vähentää punotusta ongelmakohdissa. Hirveesti en  kärsi iho-ongelmista ja ehkä jopa sen takia yksikin punottava finni saa mut ärsyyntymään. Voin kuitenkin sanoo, että tämä tuote tuli jäädäkseen ja ihan vaan siks, koska se oikeesti toimii!

Oon kyllä edelleen sitä mieltä, että voiteita varsinkin kasvoille on tullu nyt viime boxien aikana jonkun verran, ehkä jopa liikaa? Silti jaksoin ilahtua tästä Ziajan Acai kasvo- ja kaulavoiteesta, joka vielä kaiken lisäks on eri kohderyhmälle suunnattu, nimittäin ikääntyvälle iholle. Vielä näin 22 - vuotiaana en itteeni ihan tähän luokittelis. Osasyyllinen mun onnellisuuteen on kuitenkin jo ite brändi, koska Ziaja ja myös esimerkiks Lumene ilahduttaa mua aina, oli tuote mikä tahansa. Tykkään kuitenkin tän tuotteen tuoksusta ja keveydestä. Liika raskaat voiteet ei yleensä ole mun makuun.

Aikasemmin postauksessa mainitsin jo bundlesta, jossa on combona joulukuun bette ja miesten boxi. Jos kuitenkin haluut tilata ainoostaan joulukuun boxin esimerkiks joululahjana itelles tai kaverille, niin koodilla "TUULI"saa 5€:n alennuksen jatkuvan tilauksen ekasta boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta. Koodi on voimassa vuoden loppuun, eli jos et ehdi ennen 2.12. joulukuun boxia tilaamaan, niin samalla koodilla voit tilata myös boxit tammikuusta eteenpäin!

Ei kommentteja