INSTAGRAMIN TARINOIDEN TAKAA - MARRASKUU

gaala
Marraskuu alko ihanasti gaalatunnelmissa. Järjestettiin pienellä porukalla valmistuville Tradenomeille gaalailta ja päästiin tietty myös ite nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta! // Meijän gaalaporukka oli ihan super ja haluun vielä tätäkin kautta kiittää koko porukkaa mukavasta illasta ja yhteistyöstä

muruset
Tää on jokavuotinen perinne ja aina yhtä ihana nähä nää tyypit yhessä koossa! Musta on aika siistiä, että ollaan edelleen tiivis kaveriporukka, vaikka näihin vuosiin on mahtunu yhtä ja toista. Meillä on osalla porukasta enemmän ja vähemmän yhteisiä vuosia takana, mut tälläsenään tää sakki on tainnu olla jo vuodesta 2011 tai 2010. Kiitollinen teistä♥ // Marraskuu ei ollu tänä vuonna yhtään niin synkkä, koska tuntu että näitä kivoja tapahtumia osu vähän joka viikonlopulle! Myös mun työpaikan jokavuotinen Gaala osu tähän juhlasumaan. Viime vuonna missasin nää kekkerit ja oon kyllä super kiitollinen, et tänä vuonna pääsin mukaan! 

aamuchillin
Kaikkien näitten bailujen keskellä oon kyllä ehtiny myös ottamaan rennosti! Mulle ja Novalle on jo ihan perinteeks muodostunu toi aamuchillailu ja kahvin juominen yhessä sohvalla tai sängyssä. Nomppa on kyllä ihan parasta aamukahviseuraa!

onnellisuus
Jaksoin jo hyvissä ajoin olla ilonen meidän pikkujouluista ja noiden huipputyyppien näkemisestä! // Jos jollekin on vielä jäänyt epäselväks, niin on vannoutunu kahviholisti ja lähestulkoon elän sumpilla.  Lisäks rakastan ihan tosissaan hitaita aamuja, kun ei oo kiire mihinkään!

doggot
Vietettiin iskän kanssa isänpäivä vähän jälkikäteen, kun just isänpäivä viikonloppuna oli Kuopion puolella tapahtumaa niin paljon, et ois harmittanu lähtee vaan kääntymään kotona. Helpompi oli siirtää viikolla ja viettää se sitten kunnolla! Käytiin tosiaan pitkällä aamulenkillä meijän koirapesueen kanssa ja syötiin hyvin. Iskä on kyllä ihan ässä♥ // Oon ruennu jo melkein rutiinina ottamaan maanantaiks aina myöhäsen vuoron 16-22 ihan vaan siks, että viikonloppu tuntuu aina vähän pidemmältä näin! 

meitsi
Nää on molemmat aina näitä stoorien tärkeitä kuvia, mut silti ihan kivoja täytteitä sinne! Matkus on kyllä yks Kuopion parhaimmista jutuista terkuin, lähen taas kohta sinne joululahjaostoksille kaverin kanssa! // Jokaisessa kuussa pitää vähintää pari selfiee lätkästä stooriin.

koti
Vähän päivitettyjä kuvia kotoa! Tykkään kyllä tosta mun makkarin pienestä työpöytäpisteestä. // Olkkari on aina ollu mun lempipaikka kotona.♥ 

Superia torstaita just sulle! 

Ei kommentteja