BLOGI VS VLOGI

_MG_7496 _MG_7488 syksy _MG_7485
Jeans TERRANOVA| Jacket ZARA | Boots NLY SHOES | Scarf GINA TRICOT | T - shirt  JUNKYARD (gifted/click)

Onko joku muukin miettiny viimeaikoina, että blogien suosio on vähän laskussa ? Kommentointi ja kävijämäärät on ainakin omalta osalta lähes romahtanu. Toki omalla aktiivisuudella tai oikeestaan sen lisäämisellä vois olla isokin merkitys näihin lukemiin, mutta mistäpä sitä motivaatiota repii, jos tuntuu ettei lukijoita riitä. Tuntuu myös, että näkyvyyttä ei saa oikeestaan mistään.

Youtube taas tuntuu olevan kovassa huudossa ja videoille riittää katsojia. Täytyy itekin myöntää, että usein tulee tuijoteltua vaan videoita jo ihan niiden helppouden takia. Video voi pyöriä taustalla ja samalla saat tehtyä muutakin, kun blogi taas sitoo sut oikeesti lukemaan sitä tekstiä ja keskittymään. Ei sekään yhtään huono asia ole, mut tuntuu että nykyään on tärkeetä saada joka minuutti hyötykäyttöön ja myönnän itekin syyllistyväni tähän. Omat lemppari blogit tulee luettua usein yhtenä päivänä viikossa kaikki kerralla, eikä niinkun ennen heti kun postaus on ulkona.

Monesti oon myös ite miettiny youtuben puolelle siirtymistä. Koskaan en oo aikasemmin videoita tehny, enkä tiiä yhtään miten luonteva osaisin olla, mut toisaalta uskon et saisin itestäni enemmän irti sitä kautta. Kirjottaa voi mitä vaan ja miten vaan, mut videolla melkein väkisin on ihan rehellisesti omaitsensä tai ainakaan mulla ei kai oo piileviä näyttelijän lahjoja, et osaisin esittää täysin jotai muuta.

Rakastan kuitenkin valokuvaamista ja kuvissa olemista, joten tuben puolelle se osa jäis lähes kokonaan pois. Toki Instagram on tähän tarkotukseen ihan ässä, mut sinnekään ei viiti ihan liian montaa samassa paikassa otettua kuvaa julkasta, ainakaan peräkkäin. Mikä on teidän mielipide ? vlogi vai blogi ? Onko musta tekemään elämäni ensimmäinen video vai oisko se epätoivonen yritys elvyttää tätä hommaa ?

Laitan vielä Ig:n puolelle erikseen tästä kyselyn, eli voit vastata myös siellä, jos kommentointi ei nappaa!

Mukavaa viikkoa mun puolesta

2 kommenttia

  1. Mun mielestä voi tehdä vaikka kaikkia kolmea :D Mutta mä tykkään kyllä edelleen lukea blogeja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä useempi on jo ehottanu, mut jotenki en ite osannu ees ajatella näi :D blogeissa on kyllä sitä jotain❤️

      Poista