BETTE BOX JOULUKUU 2018


*Yhteistyössä BetteBox
Viimestä kertaa vuonna 2018 esitellään Bette Box! Koko vuosi on jakanu kuukausittain mielipiteitä boxien suhteen, eikä joulukuun boxi ollu tässä poikkeus. Lueskelin aikani kuluks toisten postauksia aiheesta ja aika tasasesti oli jakautu äänet puolesta ja vastaan. Ite olin ihan tyytyväinen sisältöön, koska kaikki tuotteet oli tervetulleita mun kokoelmaan.

Anyday Nuts - pähkinäpatukka oli super hyvän makuinen ja ite olin tyytyväinen, kun harvemmin tulee syötyä mitään energia- tai välipalapatukoita niiden teollisen maun takia. Anyday Nutsin tuotteet on mulle entuudestaan tuttuja ja hyväks todettuja, eikä tääkään tuottanu pettymystä! Löytypäs kerranki tuote, minkä makuun voin luottaa.

Cutrin - hiuskiinne oli toisena vaihtoehtona kahdesta Cutrinin tuotteesta, joista oikeestaan just sen toisen olin itelleni halunnu. En pahastunu tästäkään, koska hiuslakkaa nyt kuluu aina, mutta mielenkiinnolla oisin halunnu kokeilla sitä Cutrinin Iconic multisprayta.

Manna Kadar - Miracle Lip Balm oli ehdottomasti boxin paras tuote, ainakin mun mielestä! Huulirasvat on juttunsa erikseen, kun mulla useesti vaan kuivuu huulet, eikä sen takia oo aina tarvetta hoitaville voiteille. Oon miettiny, että tarttisin jonkun pelkästään kosteuttavan huulituotteen ja tässä tää nyt on. Mun huulet on pysyny tän joulukuun ajan nyt super hyvässä kunnossa ja kaiken lisäks tää näyttää kivalta huulissa. Vahva suositus!


Femfresh - intiimishampoo oli ihan täysin uus tuote mulle."Intiimialueelle kehitetty raikkaan tuoksuinen suihkusaippua on täydellinen pikapesuun tai pitkään ja rentouttavaan suihkuhetkeen. Saippuaton, pH-tasapainotettu koostumus ei kuivata herkkää intiimialuetta. Sisältää kosteuttavaa Aloe Veraa, joka pitää intiimi-ihosta huolta, sekä ylläpitää raikkaan tunteen koko päivän. Gynekologisesti ja dermatologisesti testattu." Kopioin suoraan Bette boxin sivuilta pienen tietoiskun tuotteesta, koska veikkaan ettei kyseinen tuote oo muillekaan ehkä ihan niin tuttu. Täytyy kyllä myöntää, ettei tää oo yhtään huono lisä kylppäriin muiden puteleiden joukkoon.

Manna Kadar - brow pencil oli yks kolmesta Manna Kadarin tuotteesta, jonka boxistaan saatto saada. Kaikista mieluiten olisin ottanu kokeiluun Kadarin 3-n-1 concealerin, koska kulmatuotteita mulla yksinkertasesti vaan on jo jonkun verran. En oo kuitenkaan pahoillani tästä, koska mun kulmakynä alko jo vedellä viimesiään ja ainahan meikkipussissa yks kynä tarvii olla. Lisäks ainakin mulle osu just hyvä väri ja tän kynän pigmentti on super hyvä!

Givenchy L'interdit - tuoksun näyte oli myös pakattu mukaan pakkaukseen. Mä en vieläkään hypi riemusta, kun boksista löytyy hajuvesinäyte, mutta eipä niistä haittaakaan ole.


Vielä ehtii hyödyntämään koodin "TUULI", millä saat 5€:n alennuksen jatkuvan tilauksen ekasta boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta. Koodi on voimassa vuoden loppuun, eli nyt kannattaa toimia! Tilauksen pääset tekemään tästä

Mun joulupostaukset jäi tältä vuodelta lähes kokonaan välistä, mutta nyt mennään näillä! Ihanaa ja rauhallista joulupäivää jokaiselle

Ei kommentteja