Q&A 30 KYSYMYSTÄ JA 30 VASTAUSTA

_MG_7229
Oon monessa blogissa nähny vastaavan postauksen ja innostuin itekin vastailemaan kysymyksiin. Alkuun mietin julkasenko tätä ollenkaan, mut ainakin muiden vastauksia oli kiva lukea, joten tässäpä näitä nyt olis! 

Avioliittoja: Ei onneks vielä ensimmäistäkään. En koe, että tän asian kanssa olis mitenkään kiire. Tietty häät on aina kivoja juhlia ja mieluusti omiakin joskus juhlin, mutta ei hätäillä! 

Kihloissa: Ei näitäkään vielä. 
Lapsia: Katotaan tulevaisuudessa sitte, nyt ei vielä oo ajankohtasta opiskelujen ja töiden takia. Myös oma asunto ja vakiintuneempi elämäntilanne ois edellytyksiä tälle. 
Lemmikkejä: Meillä on aina ollu perheessä koiria ihan mun syntymästä asti. Tällähetkellä isän luona asustaa kolme espanjanvesikoiraa Tekla, Toto ja Tete, joista Tekla on mun ja äitipuolen yhteinen. Muutin 17-vuotiaana pois kotoo, enkä voinu sillon erottaa tätä yhtä muusta pesueesta. Pari vuotta kestin mun koirakuumetta, mut n. vuos takaperin mun selkäranka katkes ja tänään 1-vuotta täyttävä Nova kultsu tuli meidän perheeseen. Ollaan koko perhe tosi eläinrakkaita. Äitin luona asustaa vielä pari kisuakin. 
Leikkauksia: Ei ensimmäistäkään, vaikka oon tosi tapaturma-altis. 

Tatuointeja: Kaks on tällä hetkellä ja kolmas on ajanvarausta vaille iholla. Suunnitelutyö lähes maalissa ja paikkakin jo valittu. Lisäks haluisin vielä 2 tai 3 pienempää tatuointia tulevaisuudessa näiden lisäks. Ärsyttävää miten näihinkin voi jäädä koukkuun. 
Lävistyksiä: Napakoru ja korvakorut on mun ainoot, onneks. Muistan miten joskus yläasteella halusin ihan älyttömästi ottaa medusan.. Nyt vanhempana on kiitollinen, että tää jäi vaan ajatuksen tasolle. 
Muuttoja: Näitä en ala edes laskemaan siltä ajalta, kun asuin vielä kotona. Oon asunu viidellä eri paikkakunnalla ja näiden sisällä tehny vielä useamman muuton. Kotoa pois muuton jälkeen oon muuttanu  kaks kertaa.
Ottanut lopputilin: Kaks on näitä takana mun nuoresta iästä huolimatta. 
Ollut saaressa: Useammankin kerran Suomessa ja kai Madeira lasketaan kans saareks ? :D 
_MG_7200
Sweat Pants JUNKYARD (gifted/click) | Jacket JUNKYARD (gifted/click|  Sneakers FILA Disruptor |Beanie JUNKYARD (gifted/click| College JUNKYARD (gifted/click)

Autosi: Opiskelijan budjettia imarteleva 2005 vuoden Opel Astra. Jos voisin valita, niin olisin ehdottomasti ennemmin ilman autoa. Sitä kun johonkin tottuu, niin siitä on tosi vaikea luopua. Auto on kuitenkin tosi kallis ylläpitää ja ilman iskän apua mun auton omistajan elämä olis loppunu jo aikoja sitten. 
Ollut lentokoneessa: Kyllä. Lentäminen on mun mielestä miellyttävä tapa matkustaa ja tykkään muutenkin siitä. Varsinkin noususta saan jotain outoja kiksejä. 
Onko joku itkenyt vuoksesi: On.
Ollut rakastunut: Tälläkin hetkellä. 
Ollut ambulanssissa: Tältä hupiajelulta oon välttyny, onneks. 
Luistellut: Lapsena enemmänki, mut nykyään aika harvoin. Joskus talvella tulee ehkä käytyä kokeilemassa. 
Surffannut: En, vaikka haluisin kyllä! Tälleen merikammosena ehkä vähän haastava laji, mut kai sitä tommosista kammoistaki voi päästää eroon. Vielä joskus mä kokeilen!
Ollut risteilyllä: Juu ja monesti! Extempore risteilyilleki on lähetty ja viimeks ennen juhannusta käytiin hakemassa juhlajuomat naapurista. 
Ajanut moottoripyörällä: Ei oo ollu mahollisuutta, mutta kyydissä oon ollu useestikin. Isällä ja äitipuolella oli yhessä välissä parikin pyörää. 

Ratsastanut hevosella: Hävettää ihan myöntää, että viimeks ala-asteella oon tainnu ratsastamassa käydä, kun perheellä on oma talli ja hevosiakin.. Pitäis varmaan korjata tilanne, vai mitä sis ? 

Lähes kuollut: En tietääkseni.
Ollut sairaalassa: Ainoostaan keuhkokuumessa vietetyn viikon voin laskee kunnon sairaalareissuks, mun historia sairaalan ja sairastelujen osalta on onneks tosi lyhyt. 
Suosikkihedelmä: Vesimeloni, granaattiomena ja banaani on kyllä parhaita, en osaa valita vaan yhtä. 
kollaasi6 _MG_7213
Aamu vai ilta: Pari vuotta takaperin en ois voinu ees kuvitella, että vastaan tähän aamu. Aamut on mun mielestä päivän paras osuus. En todellakaan oo aamuihminen, sillein että haluaisin herätä klo 6.00, mut rakastan hitaita aamuja ja aamukahvia rauhassa. 
Lempiväri: En kyllä tähän hätään osaa yhtä nimetä. 
Viimesin puhelu: Kaveri ilmotti just pari minuuttia takaperin, että lähetään illalla tutustumaan Kuopion uuteen, ei ehkä niin tyylikkääseen, mutta baariin kuitenki. Katotaan mitä tapahtuu. Kivaa lauantaivuoroa meille! 
Viimeisin viesti: Kaverin kanssa käytiin keskustelua ylempänä mainitusta aiheesta. 
Kahvi vai tee: Kahvi, aina kahvi. 
Kissa vai koira: Koira ehdottomasti. Kissat on söpöjä varsinkin pentuna, mut kyllä mä koen että koirasta on iloa enemmän. Veikkaan myös, että Nova ei arvostais jos vastaisin tähän kissa.. 
Paras vuodenaika: Kaikki jotka tuntee mua yhtään enempää tietää, että vastaus on aina syksy. Kesä on ihan huikeeta aikaa, mut kyllä syksy silti on mun kiistaton suosikki. 


Ihanaa viikonloppua tyypit! 

Ei kommentteja