BETTE BOX LOKAKUU

*Yhteistyössä Bette Box
Bette Box time! Oon saanu Betten nyt joka kuukaus yli vuoden ajan ja joka ikinen kerta se jaksaa ilahduttaa mua ihan super paljon. Aina ei oo sisältö natsannu mun omiena fiilisten kanssa, mutta joka kerta oon yhtä onnellinen tästä pienestä kuukausittaisesta paketista. Sitä paitsi lokakuu on meijän 12. yhteistyö kuukausi Betten kanssa ja senpä kunniaks mulla on teille Ig:n puolella yllätys! _MG_7377
Ihan ekaks mun tarvii sanoo, että noi söpöillä quoteilla varustetut kortit on ihan super kiva lisä boksiin! Mulla nää kortit on päässy kortistamaan jääkaapin ovee, mut mihin te ootte niitä käyttäny? Pisteet tästä uudistuksesta!

Yleisfiilis boxin sisällöstä oli, et jes ei deodoranttia ja paljon kaikkee, mitä oikeesti tulee käytettyä ja vielä matkakokosena! Vihaan kuskata mukanani isoja pönttöjä voiteita, shampoita ym. Sen takia just pieni käsirasva ja kasvovoide oli oikeen hyvät tuotteet mulle.
_MG_7384
Olin tyly ja jätin kuvaamatta pari testeriä. Fakta vaan on se, että niistä on tosi vaikea saada esteettisesti kivoja kuvia. Haluun kuitenkin antaa ylistyksen Novexpertin kasvonaamioille. Oon aina vähän skeptinen naamioiden suhteen, mutta tää kaksiosainen setti oli positiivinen yllätys. Ensin puhtaalle nassulle kuoriva naamio ja perään kosteuttava ja ravitseva naamio pidemmäks aikaa. Näiden molempien ostoa voisin kyllä harkita vakavissani.

Lumenen Invisible Illumination sävyvoidetta en oo vielä testannut. Jotenkin koen meikkivoiteiden ja sävyvoiteiden testaamisen testeristä tosi hankalaks. Oonko outo vai onko muilla samoja fiiliksiä ?
_MG_7440 lumene
Lumene Ajaton seerumi oli toinen boxin lempparituotteista. Mielelläni olisin täyskokoisen ottanut vastaan, mutta tuote tuntuu aika riittosalta tavaralta ja ompahan ainakin mukavampi kantaa matkassa tätä pientä versiota. Tuoksu on ihanan raikas ja koostumus kivan geelimäinen. Tykkään varsinkin aamulla meikin alle hyödyntää seerumeita. Ne imeytyy nopeasti ja jättää silti ihan ihon kivan kosteaksi.
_MG_7471
Flower by Kenzo Edp onkin mulle jo vanha tuttu. Käytän Kenzon tuoksuja päivittäin ja just kuukausi takaperin sain tän klassikon täyskokosena vanhemmilta tuliaisena Italian reissulta. Voin siis suositella tätä ja muitakin Kenzon tuoksuja käsi sydämellä.

Manna Kadarin huulikiilto, joka ainakin mun silmään on pigmenttinsä takia enemmänkin huulipuna, oli kuitenkin kiva yllätys boxista. Rakastan eniten just huulikosmetiikkaa ja sen takia olin iloisesti yllättynyt tästäkin. Ainut mikä vähän harmitti, oli sävy. Kaks edellistäkin huulituotetta on ollut enemmän tai vähemmän punaisia tai sen eri sävyjä. Suosin enemmän ite ruskean eri sävyjä, joten nämä punaiset vähän vähemmälle käytölle.

O.b. tamponit on tuote, jota ei koskaan voi olla kaapissa liikaa. Aina on hyvä olla pari pakettia jemmassa. O.b. on ainakin itelle ihan luotto merkki, joten mitäpä sitä hyvää vaihtamaan.
herbina
Natura Siberican Taiga Daily Protection suojaava käsivoide osottautu seerumin kanssa mun lempituotteeks lokakuun boxista. Jostain syystä syksy ja kylmenevät säät kuivattaa mun käsiä tosi paljon ja varsinki kynsinauhat menee huonoon kuntoon. Käsirasva on ollu pienen ikuisuuden mun ostoslistalla, mut aina mä silti löydän itteni pummimasta sitä työkavereilta.. heh. Nyt se onneks kiikutettiin mulle ihan kotiin asti.

Herbinan hoitava kasvovoide ei ollut ehkä se boxin eniten käyttöön tuleva tuote, mutta näissä ja tamponeissa pätee sama laki, koskaan ei voi olla liikaa. Aina loppuu yksi voide kesken ja toinen unohtuu jonnekin. Mulla alkaa olla jo melkonen kokoelma kasvovoiteita, mutta käytän kyllä kaikkia aika tasaisesti. Tää Herbinan kasvonaamiona ja -voiteena toimiva yksilö pääsee kätevän kokonsa takia kulkemaan matkassa kaikkialle.

Marraskuu on jo ihan liiankin lähellä ja mä ainakin tarviin syksyn ja kesän loppumisen takia jotain pintä piristystä itelleni. Bette on kun pieni etukäteis joululahja itselle ja nyt saat vielä koodilla "TUULI" 5 euron alennuksen sun tilauksesta! Koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen (3- ja 6kk) kokonaissummaa. Myös Sensai Boxia ja Miesten Boxia. Voit klikata ittes tästä tekemään sulle sopivan tilauksen. Voit myös käydä kurkkaamassa mun ig:stä "tuuulis" mikä se alussa mainittu yllätys on! 

Ihanaa alkanutta viikkoa
3

Ei kommentteja