BETTE BOX SYYSKUU

*Yhteistyössä Bette Box
_MG_6956

Back in business! Mun kesätauko venähti vähän turhan pitkäks ja takasin blogin pariin palaaminen tuntu päivä, ei viikko viikolta aina vaan hankalammalta. Lisäks uudistin mun kalustoa vähän ja hommasin hyvin palvelleen Toshiban tilalle MacBook Pro:n. Tähän koneeseen kaikkien ohjelmien asentaminen, adaptereiden ja sun muiden lisäosien ostaminen otti oman aikansa ja vasta nyt pääsin tositoimiin. Alotan syksyn ja lopetan hiljaiselon tuttuun ja turvalliseen Bette box:in esittelyyn.

_MG_6968

L.A. Girl Pro Prep Primer - pohjustusvoide tuli aikalailla tarpeeseen. Entinen oli just paria päivää aikasemmin loppunu ja uus oli jo kirjotettu ostoslistalle. Boxin mukana tullu ajaa kyllä asiansa, muttei omasta mielestä ole sieltä ihan parhaimmasta päästä. Turhan paksua tavaraa, joka ainakin mun iholla vähän paakkuuntuu meikkivoidetta levittäessä. Toimii kuitenkin ja hauskahan se on kokeilla välillä uusiakin tuotteita.

Ziaja Acai Berry - puhdistusaine oli ehdottomasti boxin paras tuote, ainakin mun mielestä! Myös puhdistusaine oli mun varastoista just loppumaisillaan ja ostoslistaan senkin olin kerenny jo raapustaa. Ziaja on geelipohjainen, kuoriva ja super hyvältä tuoksuva puhdistusaine. Pesun jälkeen iho jää kivan kosteutetuksi ja raikkaaksi. Tätä tuotetta voi ostaa ihan Sokokselta hintaan 7,90 e.
  _MG_6969
Rexona Maximum Protection Confidence Roll-On - deodorantti oli osaltaan vähän pettymys. Kesäkuun ja heinäkuun boxeissa oli myös vastaavat tuotteet. Voi ainakin sanoo, ettei multa lopu dödöt ihan hetkeen kesken. Eipä sillä, nää ei mene pahaks ja ompahan aina jossakin yks varalla jos meinaa tarve iskeä! Kiva lisä kuitenkin boxiin!

Ziaja Acai Berry - päivävoiteen näyte oli hauska saada testiin. Iteltä kuitenkin näitä voiteita löytyy tällähetkellä vähän liiankin kanssa, joten taitaa jäädä kyseinen tuote hankkimatta. Tuoksuu kuitenkin super hyvältä, joten jos sulta puuttuu päivävoide ja semmosta oot hankkimassa, niin ota ihmeessä testiin!

_MG_6961
Manna Kadar Long-Wear Mineral Powders - oli Ziajan puhdistusaineen kanssa toinen lempparituote boxista. Sävyt on tosi kivat ja luonnolliset. Ite oon hyödyntäny tuotetta ainoostaan poskipunana ja korostuksena, mut huhu kertoo, että samaa tavaraa voi käyttää myös varjotuksien tekoon ja lumivärinä! Täytyy varsinkin toi punanen pistää testiin lumivärin muodossa. Tykkäsitkö sä näistä sävyistä ?

Affect - luomiväri oli myös kiva yllätys. Oonkin kaivannu jo pidemmän aikaa enemmän kosmetiikkaa boxeihin ja just luomivärit on ainakin mulle hyviä, koska oon ite melko huono niitä ostamaan. Tää helmiäissävy on tosi luonnollinen ja sopii kivasti arkimeikkiin pienenä bonuksena.

Lokakuun boxeja ehtii vielä tilaamaan ja koodilla "TUULI" saat 5 euron alennuksen sun tilauksesta! Koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen (3- ja 6kk) kokonaissummaa. Myös Sensai Boxia ja Miesten Boxia. Voit klikata ittes tästä tekemään sulle sopivan tilauksen.

Ei kommentteja