MITÄ BETTE BOX TUOTTEITA ON JÄÄNY KÄYTTÖÖN ?

*yhteistyössä Bette box
Ihanaa sunnuntaita tyypit♥  Nyt kun vihdoin on toi vappu selätetty ihan totaalisesti ja arkeen palattu, niin löytyy sitä aikaa taas tännekin puolelle. Jotkut mun blogia pidempään lukeneet, ehkä huomas, ettei multa oo tullu huhtikuun Bette boxista mitään postausta. Syynä tähän on pienet toimitusongelmat ja aattelin sitten korvaavasti julkasta tämmösen vähän erilaisen postauksen Bette boxista. Katotaan mitä tykkäätte. ;)

Oon tosiaan tehny viime vuoden lokakuusta asti yhteistyötä Bette boxin kanssa ja halusin nyt antaa yhen postauksen kaikille niille tuotteille, jotka on tän boxin ansiosta tullu mulle tutuiks ja jääny ihan pysyvästi käyttöön. Moni voi ajatella, että hypetän tuotteita vaan yhteistyön takia, mutta oon pyrkiny ite henk.koht. olemaan rehellinen ja sanomaan jos sisältö ei syystä tai toisesta miellytä. Vastaavasti taas haluun antaa muillekin syyn ees kokeilla tätä boxia, koska voin väittää, että osa tuotteista ois mulle edelleen tuntemattomia, jos niitä ei ois kannettu ihan kotiovelle asti.

_MG_5929

Isadora natural matt oil-free - meikkivoide tuli marraskuun boxista ja on mun ihan ehdoton suosikki ja luottotuote! Täytyy antaa pisteet myös riittävyydestä, koska se pienempi boxin mukana tullut putilo kesti lähemmäs kaks kuukautta (päivittäisessä käytössä + kavereiden kokeilut) ja sen jälkeen oon vasta ostanu tän täyskokosen itelleni ja wow, tää ei varmaan lopu ikinä. Kesällä voi olla, että käyttö vähän vähenee melko raskaan koostumuksen takia, mut syksylle ja talvelle ehdottomasti takasin käyttöön! 

Ibero - ripsikampa ja -harja löytyi tammikuun boxista ja on ollu siitä asti super kovassa käytössä, sekä kulmiin, että ripsiin ennen, kun sorruin taas ottamaan ripsipidennykset takasin. Tätä nykyä hyödynnän harjapuolta pelkästään kulmien laittoon. Tää on aika arkinen tuote ja koko tammikuun boxi jako ainakin blogien perusteella kauheesti mielipiteitä, mutta mulle tää tuote oli vaan jotenkin tosi osuva. Olin sitäpaitsi just hajottanu mun edellisen tälläsen, toki vähän kömpelömmän vehkeen, mutta kuitenkin ja sain sitten kun tilauksesta uuden ja paremman.

Manna kadar glo illuminator - hohdevoide tuli myöskin marraskuun boxin mukana. Alkuun en osannu oikein arvostaa kyseistä tuotetta ja niinkun postauksessakin totesin "Ehkäpä kevättä kohti tulee enemmän käyttöä!", niin kyllähän sitä on tullu. Nykyään yhdistän tän Nyxin highlighterin kanssa ja yhessä ne on kyllä lyömätön kombo. Kauhulla ootan loppumista, koska oon maailman huonoin tilaamaan kosmetiikkaa netistä ja mun ymmärtääkseni tätä ei saa vielä ainakaan kun tilaamalla. Korjatkaa, jos oon väärässä!  

_MG_5946

Kenzo World - tuoksu tuli mun elämäni ensimmäisestä Bette boxista viime vuoden syyskuussa (ei yhteistyö boxi). En yleensä perusta näytetuoksuista yhtään, mutta tää vei multa jalat alta ja tiesin jo sillon, että tästä tuun hankkimaan täysikokosen tuotteen itelleni. Muutaman kuukauden siinä kerkesin asiasta vaahtoomaan myös R:lle ja tää onneks sit ymmärti tilanteen vakavuuden ja yhtenä joululahjana olikin sitten hommanu tän mulle! On edelleen kovassa käytössä ja varmaan tuun uudenkin ostamaan, kun joskus tästä tavara loppuu. 

Bio2you ravitseva 24h tyrnivoide oli helmikuun boxista yks mun lempituotteista. Niinkun blogitekstissäkin sanoin, niin tää voide pelasti mut monena kiireisenä aamuna, kun tarvii kosteuttaa iho, mutta päästä myös nopeesti lätkimään meikkiä kasvoille. Oon tavannu monta nopeesti imeytyvää voidetta, mutta en vielä yhtäkään, joka kosteuttais kans niin hyvin kun tämä! Sitä paitsi tän tuoksu on super ihana.  

_MG_5932

Lumene lähde - tehokosteuttava seerumi on joulukuusta asti ollu mun joka aamuinen ja iltainen vakiotuote. Tässä välissä testasin kyllä Nivean seerumia, joka tuli maaliskuun boxin mukana. Nivea ei kuitenkaan kolahtanu niin hyvin kun lumene, joten en nää ainakaan vielä syytä lähtea vaihtamaan. Tää seerumi toimii myös Swisscliniciniltä saadun dermarollerin kanssa hyvin yhteen ja tuoksuu ihan super hyvältä.

Lumene invisible illumination instant glow - sävyseerumi tuli ensimmäisen yhteistyöboxin mukana lokakuussa 2017 ja on edelleen yks mun lempituotteista, mitä oon Bette boxeista saanu. Talveks jätin ihan suosiolla tuotteen pois käytöstä, mutta nyt kevääks otan sen takasin mun meikkirutiiniin mukaan ja veikkaan, että se tuee syrjäyttämään kaikki muut meikkivoiteet. 

Postauksen kuvat on otettu jo helmikuussa ja tässä on kerenny jo muutama uus boxi ja luottotuote tulla, niin kysynkin, että haluutteko jatkossa lukee tämmösiä postauksia enemmän ? 

Ja hei! Jos Bette box ei oo sulle vielä tuttu, niin käy ihmeessä valitsee itelles mieluisin tilaus ja hommaa kesäkuun boxi tästä. Sieltä on tulossa mm. neljä täyskokoista uutuustuotetta!

4 kommenttia

 1. Tää oli kyllä tosi kiva postaus ja ehdottomasti jatkossakin! :) Mulla myös tuo Lumenen seerumi ja Bio2you tyrnivoide ovat olleet päivittäisessä käytössä ♥

  nouw.com/emmikristiinan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Mietinki, että vaihtelu varmaan välillä virkistää. Huippua, että sulleki on jääny näitä tuotteita käyttöön!! :)

   Poista
 2. Toi Lumenen Lähde-seerumi on superhyvä! Mulla se on päässyt loppumaan jo enkä oo uutta saanu hankittua tilalle. Varmasti jossain vaiheessa sitä on pakko saada lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä paikkansa ansainnu ainakin mun kaapissa! Kannattaa varsinki kesäks hommata. Uskon et on paljon kevyempi kosteuttaja, kun perus voiteet. :)

   Poista