INSTAGRAMIN TARINOIDEN TAKAA - HUHTIKUU

huh2
Huhtikuussa kerettiin tekemään pienistä kiireistä huolimatta vaikka mitä. Ensin oli Ylläksen reissu ja seuraavana muutamaa viikkoa myöhemmin suunnattiin mun veljen luokse Sveitsiin. Tästä postauksesta !klik! löytyy enemmän fiiliksiä upeesta Pilatuksesta! Pakko kyllä sanoo, että vaikka maisemat oli upeet, niin hitto miten kuumotti nousta noihin metreihin. // Väitän että koko 5 päivän reissu Sveitsiin oli yhtä syömistä ja possuilua kokoajan. Tai oikeestaan shoppailua ja syömistä.. heh. :D

huh1
♥ // Tää oli yks niistä asioista mitä ootin koko reissusta eniten. Pääsin vihdoin kattomaan veljen peliä ihan paikan päälle tai oikeestaan jokkueen peliä, koska tää yks sankari onnistu loukkaamaan ittensä just niihin aikoihin kun tultiin Sveitsiin ja istuttiin sitte yhessä katsomossa. Toivottavasti ens kerralla näkee sitte veljee kentälläkin!

huh3
Niin se vaan mun pikku typykästä kasvaa kokoajan enemmän ja enemmän oikee koira. Nyt oli jo aika vaihtaa ne vauvakupit pois ja hommata tilalle ihan ison koiran ruokakupit! Löytypä muuten ihan täydelliset, eikä oikeestaan ees harmittanu vaihtaa! // Samalla reissulla ostettiin neitille myös uus sadetakki, kun vanha jostain kumman syystä alko olemaan vähän pieni. Nova ei oikeesti arvostanu ollenkaan tätä takkia, vaikka kuvassa näyttääkin ihan tyytyväiseltä.

huh5
Pääsin ensimmäistä kertaa mukaan Inspiration blog awardseille ja hitto miten upee ilta oli. Paljon ihania uusia ihmisiä, inspiroivia juttuja ja hyvää fiilistä. Iba tunnelmia voi lukee lisää täältä. Kiitos vielä Katjalle majotuksen järjestämisestä ja seurasta♥ // Kuvan teksti tiivistää mun tunnelmat aika hyvin. Sen jälkeen, kun olit kipittäny 7cm koroilla koko päivän osasit arvostaa Niken jalkaan istuvuutta ihan eri tavalla.. Huh. Ihana Emmikin pääs todistamaan tätä helpotuksen hetkee.

huh6
Tytöille vielä iso kiitos koko illasta♥  // Tein tuttavuutta itelle täysin uuden tuotemerkin kanssa ja yllätyin positiivisesti. Testiin saadut tuotteet oli yllättäväkin hyviä mun ennakkoluuloista huolimatta. Veikkaan että meikkiostoksilla ajaudun toistekin Bronxin hyllyjen väliin notkumaan!

huh7
Mulla todella harvoin jalat kipeytyy tai tekee kuolemaa pidempienkään kävely/seisomis hetkien jälkeen, mut hitto että olin rikki sunnuntaina, kun pääsin kotiin. Ilta oli sen arvonen, mut voin sanoo että nyt on vältelty korkoja tovi tän reissun jälkeen. :D // Nyt täytyy antaa ihan erillinen ylistys Betteboxin mukana tulleille silmänympärysnaamioille. Tän vuoden vappu oli erittäin juhlatäyteinen ja kiitos näillä naamioille, mut silmät jakso pysyy mukana ihan koko tiukan setin. Ootteko te koskaan kokeillu tälläsiä ?

huh8
Välillä on ihan okei alottaa aamu syömällä Sveitsistä tuotuja suklaita. // Löysin ehkä ihanimman Adidaksen liikkeen ikinä yhdestä Luzernin kauppakeskuksesta. Kerrankin oli tarjolla muutakin, kun pelkkiä treenivaatteita ja mun onneks vielä alennettuun hintaan! Tarvii varmaan käydä uudestaan ens reissulla täällä.

huh4
Mom jeansit saikin jo ihan oman ylistyksensä tässä postauksessa, mutta muistutettakoon vielä nyt, että oon kyllä ihan myyty näille housuille. "Huolimatta siitä, että mun jo entuudestaan isohko berberi näyttää näissä pöksyissä entistä isommalta, diggaan niistä ihan älyttömästi!" // Myös toi aurinkoinen sää on kyllä ollu mun ylistuksen kohteena jo hyvän tovin. Tälläkin hetkellä mua vähän harmittaa, että istun sisällä, vaikka voisin olla nauttimassa auringosta.. Seuraavan kerran kun muutan, niin lisään mun kriteereihin parvekkeen.

Nauttikaa auringosta sunnuntaista♥

2 kommenttia