MUSTA EI TUU FITNESS BLOGGAAJAA, MUTTA..

_MG_6502
*Yhteistyössä Fitverstas
...Aion jatkossa jakaa blogin puolella huomattavasti enemmän treenaamiseen ja urheiluun liittyvää materiaalia. Mun vuoden 2018 tavotteisiinkin kuulu ottaa urheilu ja etenkin terveelliset elämäntavat takasin mukaan elämään. Epäonnistuin tässä ruhtinaalisen hyvin kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Voisin vetää ajanpuutekortin esiin, mut se ois täyttä bullshittiä. Ihan rehellisesti syy on laiskuus ja mukavuuden haluisuus. Oon ihan täysin unohtanu miten paljon nautin urheilusta ja sen tuomasta hyvästä fiiliksestä. Oon tuudittautunu siihen ajatukseen, ettei mikään muu, kun irtokarkit, sohva ja Netflix tuo mulla samaa euforiaa. Bullshittiä tämäkin.

Pari viikkoa takaperin mulle tuli oikeesti pahamieli, kun selasin omia kuviani. Kasvot on pyöristyny ja pöhöttyny, niinkun kaikki muutkin osa-alueet mun kropassa. Suoraan sanottuna mulla ei oo hyvä olla tälläsessä kehossa, millaseks oon sen laskenu. Oon monta kertaa kuluneen vuoden aikana oon yrittäny ottaa sen urheilun takas mun viikkorytmiin, mut ihan liian helposti oon saanu uskoltetua itelleni etten kerkee treenaamaan. Tähän oli pakko saada muutos ja päätin ottaa yhteyttä Fitverstaaseen. En keksiny enää mitään muuta keinoo, millä saisin potkittua itteeni perseelle, kun hankkimalla täydellisen paineen siihen yhteistyön kautta. Samalla halusin myös tuoda uutta materiaalia tänne blogin puolelle ja kannustaa teitäkin tavottelemaan ihanne minäänne.

_MG_6485
Sain myöntävän vastauksen Fitverstaalta ja tän seurauksena sitten valita itelleni sopivan treeni+ruokavalio paketin. Valitsin Elite Bikini Body - ohjelman ja sen tiedot löydät tästä. Alotin tän työmaan poikkeuksellisesti vasta perjantaina, vaikka paketin sainkin jo edellisellä viikolla. Annoin itelleni hetken aikaa tutustua ruokavalioon ja treeniohjelmiin, ennen kun tosissani alotan sen suorittamisen. Treeniohjelma on enimmäkseen saliharjottelua, höystettynä parilla aerobisella. Nyt yhen treenin testanneena ja ruokavalioo kohta kolme päivää toteuttaneena oon tosi tyytyväinen tähän valintaan.

Treenit tuntuu kohtuullisen tiukoilta ja ruokavalio on lähinnä normaalia ruokaa, mutta kuitenkin vähän terveellisempänä versiona. Mulla on kuitenkin pitkä historia urheilun suhteen ja tän takia halusin vähän haastavamman ohjelman. Veikkaan, että eniten haasteita tulee kuitenki tuottamaan toi ruokavalion puoli, koska mun itsekuri on huonontunu ihan älyttömästi viime vuosina. Oon kokeillu aikasemminkin treeniohjelmia ja nössönä jättäny leikin kesken. Tsempatkaa mua oikeesti pääsemään loppuun tän ohjelman kanssa!

alpit-2

Seuraavaks heitän pallon teille. Haluutteko minkälaisia postauksia tätä aihetta sivuten ? Tuloksia ja mittoja loppuvaiheessa, väliraportteja, fiiliksiä, mitä ? Halusitte tai ette, niin jotain tuun kuitenkin aika-ajoin aiheesta postaamaan, koska huomasin edellisen kerran kun tämmöseen leikkiin lähin, että blogista ja sinne kirjottamisesta oli tosi iso apu motivaation ylläpitämiseen ja tuloksien seuraamiseen.

Kannattaa käydä ottamassa myös somet haltuun, ainakin Instagramin puolelta @tuuulis ja @fitverstas_someninjat. Päivitän varsinkin omalle tilillä näitä juttuja vielä huomattavasti enemmän, mut kyllä sä tätäkin kautta pysyt mukana. Tosiaan ei oo sunkaan vielä myöhästä lähtee tavottelemaan sitä surullisen kuuluisaa kesäkuntoo. Käy valitsee itelles Fitverstaan sivuilta joku sopiva setti ja lähe kokeilemaan. Voidaan sit yhessä tsempata nää treeniviikot läpi! Rentoo sunnuntaita

_MG_6498

4 kommenttia

 1. Tää kuulostaa tosi kiinnostavalta! Tsemppiä sulle tämän ohjelman noudattamiseen ja odotan innolla postauksia aiheesta. Just esim. fiiliksistä ja tuloksista ois kiinnostava lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollukin tosi mukava pitkästä aikaa treenata ihan ohjelman kanssa! Kiitos tsempeistä♥ Lupaan päivittää ainakin kuulumisia välillä!

   Poista
 2. Huhhuh upeita kuvia! Oot ilmeisesti eksynyt Sveitsiin! Ja tsemppiä tulee täältä huikea juttu ;)! Ikävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos murunen♥ Käytiin Lauria moikkaamassa! Tulehan jo suomeen sieltä, ikävä myös♥

   Poista