KOLME HYVÄÄ ASIAA JA CHIQUELLELLE ALEKOODIA

_MG_6166

KOLME HYVÄÄ ASIAA PÄIVISSÄNI...

Pieni kultainennoutaja, joka herättää sut joka aamu. Välillä sua ärsyttää ja kiukuttaa nousta ulos klo 6.00, mut joka kerta kun tsemppaat ylös ja näät sen onnellisen pennun naaman, unohat mikä sua edes ärsytti. 

Joustavuus ja rutiinit. Toisaalta musta on ihana syödä tietyn kaavaan mukaan, käydä töissä, urheilla ja opiskella. Toisaalta taas on ihan parasta, kun voitte keskiviikko iltana olla kaveriporukalla sun luona yötä ja aamulla lähtee muiden opiskelijoiden kanssa irrottelemaan. 

Uusi treeniohjelma. Oon ihan fiiliksissä mun uudesta treeniohjelmasta, vaikka nyt tän vapun takia lipsumisia tulee, niin aijon silti sykkiä täysillä koko 12vk !! 

KOLME HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA...

Uudet ja vanhat opiskelu-/työkaverit. Ei mun arki ois mitään ilman näitä ihmisiä mun ympärillä. Oon super kiitollinen siitä miten upeita tyyppejä oon löytäny tän mun Kuopiossa asumisen aikana♥

✗ Matkustaminen. Oon tänä vuonna jo kerenny reissata vähän ja paljon on vielä eessä. En tykkää olla paikoillani liian kauaa ja mun tän hetkinen elämäntilanne onneks sallii ton reissaamisen paremmin kun vaikka vuos takaperin.

✗ Uuden kameran hankkiminen. Oon nyt pitkään käyny kamppailua mun pään sisällä, että hankinko uuden kameran vai en. Canoni on palvellu mua älyttömän hyvin, mutta se alkaa olemaan jo eläkeikänen, joten nyt oon päättäny kevään aikana hommata uuden tilalle. 

SveitsiY

KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA...

Avoimuus ja sosiaalisuus. Kaikki jotka yhtään mua enempää tuntee, tietää että tuun toimeen yleensä lähes kaikkien kanssa. Toki kaikista ei voi, eikä tarvii tykätä, mutta pyrin ainakin siihen, että voin olla omaitteni kaikkien seurassa. 

✗ Huumorintaju ja hölmöily. Osaan nauraa itelleni ja teen sitä myös usein. Mun suusta kuulee yleensä ne ajattelemattomat ja hölmöt kommentit, enkä tarkota että sanoisin mitä sylkisuuhun tuo, vaan usein varsinkin mun kysymykset on todella amatöörejä.

✗ Herkkyys. Mua huvittaa laittaa tää tähän, koska joku joka viettää mun kanssa aikaa ei välttämättä osaa ajatella näin, mutta herkistyn helposti pienistä ihanista sanoista, joskus jopa uutisista ja kaikenlisäks oon myös ihan kamala myötäitkijä. Ei oo väliä itketäänkö tv:ssä vai mun edessä, koska mun silmänurkat kastuu tosi herkästi.

KOLME HYVÄÄ ASIAA BLOGISSANI... 

✗ Aitous. Huolimatta siitä, että pyrin 100% olemaan täällä se kuka oon, kuulen välillä kommenttia siitä, ettei asia ole näin. Se etten jaa blogiin kuvia opiskelijabileistä, viikonlopun baari-illoista tai niistä pahimmista mökötyspäivistä on ihan tietonen valinta. Haluun pitää tän sisällön mun näkösenä, vaikka siitä on riisuttu mun bilepuoli pois. Instagramin ja Snapchatin stooreista voi sitten halukkaat seurata mun illanvietto metodeita ja ihailla meikäläisen alkoholin vuoraamia fuksian värisiä haalareita.  

Uusien ihmisten tapaaminen. Moni ei ehkä usko tai edes tiedä, mutta tätä kautta oon tutustunu ihan todella moneen upeeseen ihmiseen. Tää on harrastus siinä missä jääkiekko tai kuviokelluntakin, tää on yhteisä. Blogi ei pelkästään tarjoo mahdollisuutta yhteistyöhön tai itsensä ilmasuun, vaan myös mahdollisuuden tutustua uusiin mahtaviin tyyppeihin! Ei näitä asioita tai ongelmia voi jakaa, kun toisen samanlaisen kanssa. 

 Jatkuva kehitys. On ihan hurjaa välillä käydä lukemassa mun edellisen blogin postauksia, pyöritellä silmiään ja miettiä miten paljon paremmin tämänkin postauksen toteuttaisin tänä päivänä. En oo ammattilainen valokuvaajan, enkä kirjottajana, mutta tää on portti ja tapa kehittyä molemmissa edes jonkun verran. 


_MG_6176
Baker Boy Hat H&M | Leather jacket VERO MODA | Knit CHIQUELLE* | Jeans GINA TRICOT | Boots SKOPUNKTEN | 
KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI...

Vanhemmat. Oon kiitollinen, että mulla on äiti ja isä ja tän lisäks vielä puolikkaat molempia. 

 Oma koti ja opiskelukaupunki. Onnea on asua omassa melko isossa asunnossa, eikä opiskelijasolussa tai pienessä yksiössä. En vähättele kumpaakaan, mutta näin mulle parempi. 

 Ystävät ja läheiset ympärillä. 

sveitsiY2
*Tuote saatu yhteistyön kautta

Tässä vähän fiilistelyä ja ihania asioita tähän perjantai iltaan! Huomenna suuntaan bussilla Helsinkiin ja Katjan kanssa myöhemmin illalla gaalailemaan ihanien tyyppien kanssa. Ottakaa tästä muuten talteen alennuskoodi SPRING15 ja saatte - 15% ostoksista Chiquellen verkkokaupasta. 

2 kommenttia