INSTAGRAMIN TARINOIDEN TAKAA - MAALISKUU

maa3

Tää Ylläksen reissu alkaa olemaan jo niin koluttua tavaraa, että lupasin itelleni olla laittamatta paria kuvaa enempää materiaalia tähän postaukseen. Nyt ollaan kuitenki jo kevään kohalla voiton puolella, niin tuntuu toisaalta hyvältä ja toisaalta pahalta muistella tätäkin hetkee kun halusin hautautua mun ylisuuren parkatakkiin pakoon pakkasta. // Tää on edelleen mun yks lempparihetki koko reissusta. Kuertunturi oli upee, niinkun koko reissu. Ootan vaan jo seuravaa kertaa noihin maisemiin!!

maa7

Meillä aika arkinen aamunäkymä. Kahvikuppi ja tyytyväisenä kuorsaava koira kuuluu vielä tällein huhtikuun puolen välin jälkeenki ihan perus rutiineihin. // Kyseinen kuva on jo maaliskuun lopulta. Joka kevät hommat alkaa tavalla tai toisella vähän kasaantua ja tuntuu, että läppäri on mun yks parhaimpia ystäviä. Onneks kuitenkin karvakaveri pitää huolen, etten ihan sulkeudu tänne bittiavaruuteen.

maa4

Elämäni ensimmäinen kysely ig:seen! Oon vierastanu tätä toimintoo jotenki tosi paljon, mut tän perusteella voisin tehä useemminkin. Äänet jakautu puolesta 81% ja vastaan 19%, eli aika selkee oli tulos ja lopputulema löytyy täältä. // Maaliskuu oli myös yhteistöiden puolesta tosi tiivis, ehkä mun makuun jopa vähän liiankin tiivis. Ideal of Sweden, Swissclinic, Chiquelle ja vanhat tutut Junkyard ja Bettebox kuormitti mua pikkusen liikaa muuhun arkeen nähden ja nyt on pakko vähän himmata näiden kanssa. Alekoodi on kuitenkin edelleen voimassa, jos haluut päivittää sun puhelimenkin kevätkuosiin. ;)

maa6

Meijän neiti on keksiny uuden ja uljaan tavan matkustaa autossa.. En oo vielä päättäny onko toi huono vai tosi huono juttu, mut annan pennun nyt nauttia vielä kun se tohon väliin mahtuu. Matkuustako muilla koirat tällein amatööristi ? // Kävin myös piipahtamassa parturissa pienen tauon jälkeen ja ai vitsi miten tyytyväinen oon! Ei mitää radikaalia tehty, mutta taitettiin sävyä kylmempään ja valeennettiin vielä vähän. Luottokampaaja on aina luotto!

maa2

Mun puhelin oon täynnä näitä aamupalakuvia, vaikka loppujenlopukshan näissä ei oo minkäänlaista järkeä. Kai seki joku harrastus on, kun asettelee mantelit rahkan päälle ? // Maaliskuussa oli kokoajan hyvä fiilis tehä töitä ja sama jatkuu vielä huhtikuussakin. Kaikista pienistä kiukutteluista huolimatta, tykkään mun työstä super paljon ja vapaat viikonloput on vaan jotain korvaamatonta.

maa1

Käytiin syömässä Ylläksellä niin överi hyvät pizzat, että huhhuh! En meinannu ensin uskoo R:n ylistystä, mut hitto vie, ei se ainakaa huijannu mua. Käykää maistamassa, jos on mahollisuus @Joikupub. // Aikasemmassa postauksessa mainitsinkin mun treeniohjelmasta jonka starttailin tossa muutama viikko takaperin. Vappu sotkee suunnitelmia super paljon, mutta ainakin oon päässy takasin treenirytmiin kiinni. On se silti aina yhenlainen työmaa rueta treenaamaan kunnolla liian pitkän treenitauon jälkeen.. hyh.

maa5

Maaliskuun lopussa suunnattiin nokka kohti Sveitsiä ja tästä reissusta on tulossa enemmän materiaalia ihan pian! Myös huhtikuun instatarina postauksessa varmasti enempi fiiliksiä reissusta! // Minilomat best

Ihan mahtavaa viikonloppua tyypit!

2 kommenttia

 1. Ihana nainen <3 Ootan jo Sveitsin juttuja!!

  nouw.com/emmikristiinan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murunen, kiitos♥ Kohta rupeen laittaa enemmän! On vaan ollu miljoona rautaa taas tulessa yhtäaikaa, niin blogi on jääny vähän kakkoseks.

   Poista