! VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN !

_MG_5959 
Minä 
Kuvaile itseäsi kahdella sanalla?
Persoonallinen ja malttamaton. Molemmat kuvaa mua omalla tavallaan tosi paljon. En halunnu valita tähän perinteisiä "sosiaalinen ja kiva", vaan oikeesti adjektiivit, jotka hyvässä ja pahassa on just mua. En välttämättä oo ulospäin mikään väripilkku, mut kaikki jotka mut tuntee oikeesti, tietää että sääliks käy sitä kuka on samanlainen ku minä. Malttamaton nyt kiteyttää itteensä kaiken. Mulle kaikki, nyt heti eikä huomenna.

Mitä et ole ikinä tehnyt?
Paljon on asioita mitä en oo vielä tehny, mut varmaan semmonen mikä harmittaa ihan että on jääny kokematta, on matkustaminen jonnekkin oikeesti kauas. Puhutaan siis Aasia, Afrikka, Usa ym.

Mitä liikuntamuotoa suosit eniten ja mitä vähinten?
Kuntosalia ja ryhmäliikuntoja kulutan eniten ja lenkkipolkuja vähiten. Tai käyn tietenki koiran kanssa kävellen lenkillä päivittäin, mut juokseminen on mulle ihan nounou. Viime kesänä käytiin Jennin kanssa juoksemassa 10km pullukka runissa ja oon enemmän kun ylpee itestäni ja meistä. Jouduin oikeesti keräämään itteeni et sain sen suoritettua.

Mistä piirteestä/piirteistä et itsessäsi pidä?
Pahin on ehkä tää puhumisen lahja minkä oon saanu. Välillä ois hyvä olla vähemmän verbaalilahjakkuus. Myös kova äänisyys, yltiösosiaalisuus ja suorasanasuus on semmosia mitä vois ainakin vähemmissä määrin esiintyä mun luonteessa

Kerro kolmella sanalla itsestäsi?
Hyväntahtonen raivohullu perfektionisti.

Mitkä ovat omat vahvuutesi?
Riippu tietenki vähän missä asiassa, mutta yleensä luonteessa vahvuuksia varmaan on määrätietosuus ja jollakin tapaa myös se persoonallisuus. Väitän, että jään vähän tahtomattakin ihmisten mieleen.

Jos olisit eläin, mikä olisit?
Haluaisin vastata tähän koira, mutta tiiän itekin että se on liian aktiivinen ja oppismishalunen eläin olemaan minä. Oon ehkä enemmänki kotikissa. Tykkään makoilla kotona takkatulen ääressä, syödä hyvin ja sillon ku huvittaa, mut toisaalta musta on tosi jees aina välillä lähtee reissuihin ja palata häntä koipien välissä kotiin takasin.

Elämä 
Mikä on paras asia elämässä?
Tällähetkellä mun elämässä on tosi monta "parasta asiaa", koska pääasiassa oon erittäin tyytyväinen tähän hetkeen. Jos kuitenki on pakko valita paras asia niin kyllä se taitaa tuo mun pieni kultainen riiviö olla♥

Missä näät itsesi viiden vuoden päästä?
Hyvä kysymys. Haluisin nähä itteni asumassa jossain muualla kun Kuopiossa, isommassa ja ehkä jo omassa kodissa. Opinnot on viiden vuoden päästä toivonmukaan siinä pisteessä, että oon saanu tietenki amk:n suoritettua ja mielellään jos en valmiiks, niin ainakin alotettua maisterivaiheen yliopistossa. Nova ja R on edelleen mun elämässä ja ollaan ehkä kihloissa/naimisissa, mut se missä asutaan on mulleki vielä mysteeri. Mä tiedän tällähetkellä tasan vuoden verran mun elämää eteenpäin!

Mitä kieliä osaat puhua sujuvasti?
Suomi on ainoo kieli, joka oikeesti taittuu sujuvasti. Englannilla pärjään ja ruotsillakin, jos saan mixata siihen vähän englantia ja suomee. Oon aina ollu super surkee kielissä ja tällä mennään.

Mitä kieliä tahtoisit osata puhua?
Englantia ehdottomasti kunnolla ja espanja nyt ois muuten vaan cool.

Onko jotain mitä kaipaat menneisyydestäsi?
Mun ikäsenä on ehkä vähän hölmö puhua menneisyydestä, kun tosiaan kohta 22 - vuotiaana mun menneisyys menee mun näkökulmasta jonnekki hikkalaatikon ja kolmosluokan välimaastoon. Jos jotain kuitenki pitää vastata, niin kyllä mä jollain tapaa kaipaan sitä kämppiselämää Jyväskylässä. Avoliitto ja parisuhde on ihanaa, mut olihan se nyt älyttömän hienoo jakaa iso kaksio kolmen upeen muijan kanssa!

Miten "nollaat" aivosi?
Oon ihan käsittämättömän huono nollaamaan mun aivoja. Tarviin monta sataa kilometriä välimatkaa Kuopioon ja Jyväskylään, mun täytyy unohtaa kalenteri kotiin ja jättää puhelin pois näkökentästä, että oikeesti nollaannun. Ylläs oli kyllä yks paikka missä unohtu kaikki mikä vähänkään oli tekemisissä stressin kanssa.

Minkälaisia keinoja sulla on stressistä ja kiireestä selviämiseen?
Ehkä oon tosi outo ihminen, mut en varmaan osais elää ilman pientä stressiä. Kiire on aina p*rseestä, mut pieni stressi pitää vireessä. Oon ihan älyttömän hyvä organisoimaan asioita ja moni onki sanonu, et haluais osata käyttää kalenteria yhtä taitavasti. Se vaan on karu fakta, että mulla on pahatapa myös omaehtosesti ylikuormittaa itteeni ja koska ketään en voi tästä syyttää, mun on pakko selvitä niitten mun keksimien aktiviteettien kanssa yksin kalenterin kanssa.

Millaisena näet elämäsi 10 vuoden päästä?
Huh, no nyt mentiin jo niin pitkälle et pitää hetki ajatella.. Kymmenen vuotta on tosi pitkä aika, mut jos nyt tästä elämäntilanteesta kattoo, niin toivon että mun perhe ois kasvanu yhellä tai kahella jäsenellä, miksei myös karvasella sellasella. Omistan oman kodin, mielellään jo vähintään rakennan sitä omakotitaloa. Töitä on ja asun jossain alueella joka ei oo keskellä kaupunkia, mutta kuitenkin optimaalisen matkan päässä siitä. Toivottavasti oon ainakin onnellinen ja oon pelannu mun kortit oikein.

Mikä tekee sinut onnelliseksi?
Tällähetkellä mut tekee onnelliseks toi 6kk ikänen kultsi, joka leikkii mun aamutossuilla tossa vieressä. Myös R, joka kuluttaa meijän sohvaa olohuoneessa ja perhe, tekee mut ihan super onnelliseks. Opiskelukavereita, kavereita ylipäätään ja hyvää työpaikkaa unohtamatta.

Tämän hetken unelmasi?
Selvitä amk:sta kunnialla, matkustella nyt kun siihen on mahollisuus ja päästä tekemään semmosta hommaa mikä oikeesti on oma juttu. 
sun-2Bloggaaminen ja tyyli 

Mikä inspiroi sinua blogaamisessa ja millaisia blogeja seuraat mielelläsi?
Oon vähän fiilispohjalta kirjottaja, niinku nytki näkyy. Viikko sitten tuli 3 postausta viikon sisällä, mut nyt sitte ei oo kuulunu viikkoon mitään. Mulla on tosi hektinen arki ja se vaikuttaa tosi paljon. Pääasiassa oon kuitenkin jollain tapaa koko ajan inspiroitunu tän suhteen ja mietinki paljon arkipäivässäkin asioita siltä kannalta, et mitä tänne voi kertoo. Pinterest, upeet käyttäjät Ig:ssä, toiset bloggaajat ja kaikki muut pienet vaihtelevat jutut on mun inspiksen lähteitä!

Blogejen suhteen on aivan super nirso. Saatan tykätä tosi monen ulkoasusta, kirjotuksesta ja saatan jopa tykätä ite ihmisestäkin ihan älyttömästi, mut silti skipata sen blogin lukemisen ainakin säännöllisen. Etin aina semmosta tietyllä tapaa täydellistä kokonaisuutta, mitä jaksan seurata ja mistä saan iteki vähän jotain, esim. tipsejä, inspistä, hyvän fiiliksen. Vanha kunnon Annika Ollilla, on ollu ja pysyy mun ihan ehdottomana suosikkina. Älkää kivittäkö.

Kuka on suurin inspiraatiosi kuville?
Sivuaa ehkä vähän tota edellistä kysymystä, mut pelkästään kuville, Ig ja pinterest on aika super iso inpiksen lähde. Saatan selata pinterestiä varsinki montaki tuntia ihan huomamaatta.. Siihen jää oikeesti koukkuun!!

Mistä ostat yleensä vaatteesi?¨
Tää on hyvä kysymys. Vastaus on aika pitkälti, että en osaa valita yhtä. En oo merkki- tai liikeuskollinen, vaan ostan sieltä mistä löydän hyvännäköstä tavaraa ja kohtuu hinnalla. Bikbok, Zalando ja Junkyard on varmaan ne mitä kuitenkin eniten kulutan.

Onko sulla jotain luottovaatekappaletta?
ON!! Se itseasiassa eksyki sattumalta myös näihin kuviin. Toi H&M:n harmaa, paksu ja ylisuuri pooloneule on mun ihan ehdoton luottovaate tai ainakin talvella on. Se on maailman lämpösin ja pehmeinen ja itseasiassa myös tosi kiva näkönen ja tuntunen päällä. Täydellinen löytö alesta!

Mitä vaatekappaletta et koskaan voisi kuvitella käyttäväsi?
Musta tuntuu etten uskalla sanoo tähän mitään. Yleensä aina, kun sanon että "tätä ja tätä en käyttäis ikinä", niin mene muutama kuukaus ja kohta omistan sellasen. :D Jos nyt kuitenki jotain pitää vastata, niin leopardikuvioiset farkut tai jotkut legginsit, joissa on paljetteja tai kuvioita..

Mitä meikki- ja/tai vaatetrendiä et voi sietää?
Liian lunnolliset kulmakarvat. Tällä tarkotan oikeesti nyppimättömiä ja rehottavia. En voi yleistää, koska joillekin harvoille ne sopii, mutta itelle en ainakaan tällähetkellä vois ees kuvitella tälläsiä. Vaatetrendiä en nyt keksi, mut kerron sen kyllä jos keksin myöhemmin!

Oletko mielestäsi visuaalinen ihminen?
Se on suhteellista. Tiiän monia, ketkä sanoo että oon, mutta oma mielipide on jossain oon ja en välimaastossa. Haluaisin olla, sanotaan näin.

 Mielipiteet 
Mielipide vegaaneista?
Kaikki saa syödä ihan miten haluaa ja arvostan erilaisuutta. Vegaanina olo ei kuitenkaan oo mikään itsestään selvyys.

Mielipide vloggaamsesta?
Trendinä vissiin kasvava, mut ite en oo vielä päässy tähän sceneen sisälle. Joskus tulee katottua joitaki videoita ja toisaalta ymmärrän, miks niitä katotaan. Ite en kuitenkaan oo ihan huomenna alottamassa vloggaamista. 

Lemppari sarjat ? 
Oon suomalaisten sarjojen orja, vaikka kyllä muitaki katon. Syke ja Uusi päivä on silti ihan mun lempparit. House ja Pako tulee hyvänä kakkosena.

Onko sulla Kuopiossa jotain lempipaikkaa esim. kahvilaa?
Hmm... Kahviloissa ei oo tullu Kuopion puolella pyörittyä ihan liikaa, mut jos lempipaikka pitää valita niin kyllä toi satama ihan kokonaisuudessaan on ihana!

Mitkä asiat on sun mielestä kaikkein tärkeimpiä ystävyydessä?
Voisin heittää tähän ne kliseiset ja tietenki tärkeet, luottamus, luonne etc. Ne on ihan tosi juttuja ja super tärkeitä, mut kyllä mulle ainakin vähintää yhtä tärkeitä juttuja on että pystyy täysillä olemaan oma ittensä ja se tukena ja turvana oleminen. Ystävät on oikeesti itelle ainaki semmosia tukipilareita aina välillä, et jos ne ei ois ollu mun tukena nii ketkäs sitte ? Äitille kerron melkein kaiken, mut pitää mun jotain jättää niille frendeillekin.

Mitä eläintä et koskaan ottaisi lemmikiksi? 
Käärme, hämähäkki, torakat. Hyi.

_MG_5991
Knit - H&M | Boots PALLADIUM | Jeans jacket JUNKYARD XX-XY (gifted/click) | Jeans BIKBOK

Ajatukset

Jos haluat hemmotella itseäsi, niin mitä teet?
Hautaudun sohvalle peiton alle irttareiden tai suklaan, joskus molempien kanssa. Hitaat ja huolella tehdyt aamupalat on kans mulle yks tapa rentoutua!

Kolme arkista asiaa, jotka tuottaa sulle iloa?
Kun tuun töistä/koulusta kotiin ja R on siivonnu kotona ja keittäny kahvit valmiiks, onnistunut asukokonaisuus, Nova ei tee yhtään pissiä sisälle!! Tämä viimenen on semmonen halleluja moment, että huh.

Ketä ihailet (voi olla joku julkis tms tai sit joku kaveri tai äiti tai kuka vaan)?
Apua. Mä oon tosi huono ihailemaan yhtään ketään ihmisenä tai muuten. Tiiän monia huikeita tyyppejä, mut en ikinä ihaile yhtä kokonaisuutta vaan aina jotain osa-aluetta. Esim. Anglica Blickin ig on upee, Annika Ollilan tyyli on wau ja mun vahemmat (lue: myös ne puolikkaat) nyt on muuten vaan super.

3 positiivista asiaa jokaisesta vuodenajasta?
Lähetään siitä ankeimmasta. Talvella, talviaurinko, paksut villapaidat ja laskettelu. Keväällä kevätfiilis, nahkatakit ja valoisuus. Kesällä juhannus, festarit ja vapaus. Syksyllä kerrospukeutuminen, kynttilät ja ruskavärit.

Mitä ilman voisit ihan hyvin elää?
Valmisruoka. Se on loppujelopuks yks hölmöimmistä tavoista käyttää rahaa. Toki ymmärrän kiireen ja poikkeukset, mut noin yleensä.

Entä mitä ilman et?
Kahvi. Tai varmasti voisin, mutta en nää syytä miks pitäis. Onhan se nyt tärkee osa ainaki mun ruokaympyrää.

Jos saisit matkustaa minne tahansa paikkaan kahdeksi viikoksi, minne lähtisit?
Thaikkuihin tai Karibian risteilylle.

Mikä oli sun unelma-ammatti lapsena?
Poliisi tai poliisikoira. Itseasiassa poliisiks voisin lähtee vielä nyttenki!

Entä nyt? Mitä odotat tulveisuudelta?
Ihan rehellisesti, en tiedä. Opiskelen yrittäjyyttä, mutta todellisuudessa mulla ei oo mitään käsitystä mitä haluan "isona" oikeesti tehdä. Mulla on tulevaisuutta ajatellen niin paljon haaveita, että tässä menis ikä ja terveys niitä kirjottaessa. Ainakin haluan nyt ihan alkuun valmistua ja saada opparin tehtyä.

Mitkä on sun kiinnostuksen kohteet?
Muoti, urheilu, koirat ja sisustaminen.

Myönnän, en jaksanu esilukee ennen julkasua. Kirjotusvirheistä saa huomauttaa. :) 

4 kommenttia

 1. Kumpi on sun mielestä parempi kaupunki opiskelijalle, Kuopio vai Jyväskylä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis, mun mielestä Kuopio on ihanan kodikas ja semmonen hyvän fiiliksen opiskelukaupunki, missä bailuja riittää. Jkl ei oo niin tuttu tästä puolesta, kun tosiaan lukioon asti kävin siellä. Kpo yliopisto ja amk pelaa tosi hyvin yhteen, mut ainaki huhujen mukaan jkl homma ei toimi ihan samalla tavalla. Silti Jkl on tosi arvostettu ja haluttu opiskelukaupunki. Ite en vaihtais Kuopiota mistään hinnasta, mut toiset haluaa Jyväskylään jo ihan pelkästään sen lokaation takia. En oo varma vastasinko nyt 100% sun kysymykseen, mut mulle Kuopio on hyvä. Voi kuitenki olla et jos en ois koskaan asunu Jkl, olisin hakenu sinne opiskelemaan. :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja ihana valo noissa kuvissa! Poliisikoira oli symppis urahaave<3.

  http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi aurinko oli kyllä ihan super osuva näihin kuviin♥ hahah, oon ilmeisesti ollu aika luova lapsena. :D

   Poista