MIHIN PANOSTAN - MISSÄ PIHISTÄN

Mulla on ollu ihan tosi kiireinen helmikuu tai oikeestaan koko alku vuos kaiken osalta ja tosi ison palasen siitä on haukannu tuo päivä päivältä enemmän aikuista koiraa muistuttava kultaisen pentu. Nova kasvaa ihan super nopeeta vauhtia ja mun on sen kouluttamisen ja kasvamisen osalta pysyttävä ees jotenki perässä.

Maaliskuu näyttää valosammalta blogin osalta, koska myös kalenteriin oon saanu raivattua tälle tilaa ja  helmikuun kiireitten keskellä kerkesin kuitenki luonnostella postauksia paljon. Julkasematonta tavaraa on siis reilusti arkistoissa. Haluisin kuitenkin kuulla mistä te, lukijat, haluutte oikeesti lukee? Tää postaus on pyöriny monissa blogeissa nyt viimeaikoina ja itellä ollu jo viime vuoden syksystä asti luonnoksissa, joten nyt senkin on aika nähdä päivänvalo. So enjoy!

_MG_5045

MIHIN PANOSTAN ?

Oon loppujen lopuks aika tarkka rahoistani ja yleensä ostan suosiolla edullisempaa ja teen sillä pientä säästöä kokoajan. Tästä voikin kuvitella, että mun pihistämis listasta sais parhaimmillaan aika pitkän, mut on mulla kuitenki niitäkin asioita missä en niinkää mieti hintaa vaan käyttömukavuutta.

Elektroniikka - Oon pienestä asti panostanu tähän. Oli kyseessä sitten puhelin, tietokone, kamera tai tv, niin en takuulla osta sitä markkinoiden edullisinta tuotetta, ellen oo vakuuttunu siitä, että se on myös markkinoiden parhaimmistoa. Oon melko kärsimätön ihminen ja tää on oikeestaan ainut keino olla ärsyttämättä itteensä hitaalla koneella tai puhelimella. Kaikki sujuu jouhevammin, jos on asialliset työvälineet.

Matkustaminen - Yleensä lennän itelle tutuilla ja turvallisiks koetuilla lentoyhtiöillä, vaikka hinta saattais vaihtamalla tipahtaa muutaman kympin. Oon kuitenkin valmis maksamaan turvallisuudesta (kukapa ei) ja myös jouhevuudesta, eli suorat lennot tai max. 1 vaihto menee muiden edelle aina. Oma auto lukeutuu myös tähän kohtaan. Tuleva Ylläksen reissukin heitetään omalla autolla, vaikka bussia ja junaa olis ollut tarjolla. Koen silti että matkustusmukavuus on eri luokkaa omassa autossa, kun Onnibussissa.

_MG_4952

Asuminen - Oon valmis maksamaan enemmänkin remontoidusta, siististä ja kivalla asuinalueella olevasta asunnosta. Tietyllä tapaa oon aikamoinen kotihiiri ja mikään ei tuo mulle samanlaista hyvänolontunnetta, kun siisti ja sisustettu koti.

Treenivaatteet - Tää on kans yks missä oon aika tinkimätön. Tykkään laadukkaista treenivaatteista, enkä pelkästään sen takia että olisin merkkiuskollinen tai välineurheilija. Urheilu on huomattavasti mukavampaa, kun joka kyykyn jälkeen ei tarvii nostaa housuja tai lenkin jälkeen paikkailla hiertyneitä kantapäitä.

Hiustenhoito - Mulla on tosi pohjoismaalainen hius, eli melko hento, mut tosi pörrönen ja karkee. Tarviin siis päivittäin muotolutuotteita ja oikeesti tehokkaita hoitoaineita, jos en halua näyttää leijonalta. Oon markettitavaran testannu ja suurimman osan epäsopivaks itelleni todennu. Tää sama pätee hiusten pesuun, hoitoon ja muotoiluun. Suosin kampaamotuotteita ja maksan niistä mielelläni hitusen enemmän.

_MG_5046

MISSÄ PIHISTÄN ?

Farkut - Tää tulee heti ensimmäisenä mieleen, koska oon tosi huono ostamaan mitään merkkifarkkuja. Suosin tosi paljon Bikbokin, Gina Tricon ja muiden ketjuliikkeiden farkkuja. Kulutan kyseisiä housuja päivittäin ja tykkään omistaa monet erilaiset. Tulis melko kalliiks ostaa monet erilaiset +100€ maksavat housut, heh.

Trendivaatteet - Tää menee aika samalla kaavalla kun edellä mainittu. Aina jos löydän jonkun uuden kivan vaatteen, pyrin löytämään sen mahd. edullisena versiona. Takit voin kuitenkin lukee tästä pois, koska niistä oon yleensä valmis maksamaan vähän kipeemmänkin hinnan, mut perus kausivaatteet neuleet, t-paidat, erilaiset housut ja muut tulee etittyä ketjuliikkeistä. Tykkään omistaa ennemmin paljon ja edullista, kun vähän ja arvokasta. Ehkä vähän hölmöä, mut kaikki tavallaan!

think

Ihonhoito - Ostan usein perus "markettituotteita" ihonhoitoa varten. Omaan luonnostaan aika virheettömän ihon ja tän takia en koe tarvetta panostaa kyseisiin tuotteisiin. Talvi on vähän poikkeus ja sillon panostan yleensä vähän enemmän ja hurjana hankin jonkun vähän kalliimman ultrakosteuttavan yksilön.

Asusteet - Harvoin tulee hankittua kovinkaan arvokkaita kaulahuiveja, pipoja, rannekelloja tai koruja. Tykkään, että on monipuolisesti erilaisia asusteita ja yksinkertaisesti oma varallisuus ei salli hankkia montaa Hilfigerin kelloa tai Mulberryn huivia. Oon myös todennu, että perus hintaluokan tuotteetkin on monesti tosi laadukkaita! Toki välillä hemmottelen itteeni ja hankin muutaman arvokkaamman yksilön, mut pääasiassa näin.

Käyttötavara - Yleensäkin oon kaupassa ärsyttävä hintatarkkailija ja usein ostan kaikesta käyttötavarasta aina sen edullisemman version, joka kuitenki ajaa täysin saman asian kalliimman kanssa. Tietyt tavarat luen tästä pois, mutta yleisesti opiskelijana koen, että mun tehtävä on tukee säännöllisesti Rainbowta ja Pirkkaa.

_MG_4982
Fake leather leggins - Bikbok | Oversized T-shirt - BikBok | Earrings - Gina Tricot

4 kommenttia

 1. Tosi ihanat kuvat, kuten aina! Jään oikeesti aina ihailemaan sun postausten kuvia :3
  Mulla on oikeesti ihan samat pihistyksen ja panostuksen kohteet :D Aikasemmin en panostanu hiuksiin mitenkään, mut nyt kun on tullu melkeinpä vuos opiskeltuu hiusalalla niin oon tullu tosi tarkaks kaikista tuotteista ja siitä et muutenkin mun hiukset olis paremmassa kunnossa. Varsinkin kun mulla on vaalennettu muutamaanki otteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää sun kommentit on kyllä aina ihan super piristäviä, ihana ihana sinä♥ Hahhah, hauska kuulla! Mulle kans hiukset oli muutama vuos takaperin semmonen "ihan sama" - juttu, mut sit mun sisko ja sen aikanen kampaaja piti kunnon valistuksen mulle ja sen jälkeen oon tunnollisesti panostanu niihin enemmän! Niihin oikeesti kannattaa satsata!

   Poista
 2. Meillä on yllättävän paljon samoja juttuja, ainakin oon ihan samaa mieltä sun kanssa tuosta elektroniikka ja asuminen kohdista. Tämän takia mulla taitaakin olla kaikki Applea, vaikka ne ovat arvokkaita niin mun mielestä ne on kaikista laadukkaimpia. Muutenkin tosi kivasti toteutettu postaus, tätä voisi miettiä vaikka joskus omaan blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehottomasti tehä tää! Tulee iteki mietittyä samalla vähän enemmän mihin rahaa käyttää, kun tekee tätä :) Elektroniikka on oikeesti aika tärkee juttu nykyään. Oon kans vannoutunu Applen käyttäjä♥

   Poista