MAALISKUUN BETTE BOX + ARVONTA JA ALEKOODI

_MG_5764
Yhteistyössä Bette Box

Taas on se aika kuusta kun Bette Boxin yllätyslaatikko hemmottelee meitä. Ihan alkuun haluun kysyä, että kuinka moni sai boxin itelleen ? Tai kuinka moni haluais vielä saada ? Jos vastasit tähän jälkimmäiseen kysymykseen "kyllä, haluaisin saada itselleni", niin jatka lukemista. Lopussa on sulle jotain, miten voit vielä saada tän kyseisen boxin sisällön itelles!

Maaliskuun boxi ei tuottanu mulle ainakaan pettymystä. Okei, toivoin ehkä saavani jotain kosmetiikkaa, mutta en pahastunu ollenkaan, kun boxista ilmestyi itelle ainakin tosi käytännöllisiä tuotteita. Edellisistä postauksista poiketen ja aikatulullisiin syihin vedoten, en oo kerenny tuotteita kokeilla kun ihan pikaisesti, mutta välillä näin. Katotaan mitä boxi piti sisällään!

_MG_5748

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE KASVOSEERUMI - Tätä kerkesin jo testailemaan parina päivänä ja oikeen olin tyytyväinen. Koostumus oli mun mielestä aika hauska, kun tossa geelimäisessa seerumissa on seassa pieniä helmiä. Iho jäi tosi pehmeeks ja kuivu nopeesti, eli ihan hyvin vois kosteuttaa ihoa tällä vielä ennen meikkiä. Tuoksu oli mieto, mut vähän noh, outo ja tän takia tykkään ehkä silti enemmän Lumenen lähde artic dew:sta, ainakin vielä. (ovh. n. 19,90€/30ml)

LUMENE LÄHDE PURE ARTIC MIRACLE PUHDISTUSVESI - Oon kasvovesien suurkuluttaja ja mua ei haitannu yhtään, että myös tää Lähde sarjan yksilö oli pakattu mukaan. Oon halunnu jo pitkään testata kyseistä kasvovettä, mut tykkään käyttää aina vanhat loppuun ennen uuden ostamista ja tällähetkellä mun kasvovesivarasto on aika täynnä. Sain kuitenki nyt puolivahingossa mahollisuuden testata tätä enkä oo yhtään pahoillani siitä. Tuote ei jätä ihoa yhtään kuivaks tai tunkkaseks, vaikka onkin kaksitehonen, eli poistaa meikin ja toimii kasvovetenä. Mun edellinen samanlainen yhdistelmä poistaa kyllä meikin, mutta vaatii toisen kasvoveden vielä päälle, koska iho ei tunnu yhtään kosteutetulta. Veikkaan että päädyn ostamaan tätä ihan täyskokosen putelin itelleni, kunhan saan nuo vanhat loppumaan. Suosittelen. (ovh. n. 4,90€/50ml)


_MG_5751

ZIAJA OLIIVI KEVYT KASVOVOIDE - Tämä on rakkautta. Ihastuin jo viime lokakuun bloggaajaboxista tulleseen saman sarjan kasvovoiteeseen, lue mielipide tästä. Sillon uhkasin, että tilaan kyseistä tuotetta täysikokoisena itselleni, mutta mun voidevarastot täytty joululahjapurkeista ja tilaus jäi tekemättä. Nyt uskallan heittää saman ajatuksen ilmoille. Kyseinen oliivivoide on aika oiva tapaus kevättä ajatellen. Nyt vielä tän kuun hemmotelen mun ihoa paksuilla ja överi kosteuttavilla voiteilla, mut viimestään huhtikuussa on aika vaihtaa kevyempään tavaraan. Voide on tosi kevyttä ja nopeasti imeytyvää, mut silti sopivasti kosteuttavaa ja tuoksuu ihanalta! Taisin löytää sopivan tökötin tulevaa kevättä varten. Eikä oo muuten hinnalla pilattu ;) Tykästyikö muut tähän ? (ovh. n. 9,90€/100ml) 

_MG_5766

NATUSAN BABY OIL HOITOÖLJY - Ah, luottotuote varmalle palamiselle ja rusketukselle kesällä. Ei ehkä itelle tarpeellisin tuote just nyt, mutta tulevaa kesää ajatellen tää on oikeen sopiva lisä kaappeihin. Ite en oo aikasemmin ajatellu mitään muuta käyttötarkotusta tälle, kun auringonotto, mut boxin mukana tullu tuotekuvaus avarti mun ajattelua. Kyseistä öljyä voi tosiaan hyödyntää ihan ihon kosteutukseen, vartalon hierontaan ja miksei myös sähköisyyden poistoon hiuksista, tietenki.. En silti ollu ikinä ees ajatellu. (ovh. n. 3,20€/200ml) 

SB12 MILD SUUVESI - Olin jokunen vuos takaperin suuveden suurkuluttaja. Ihmettelen, miks jossain välissä jätin tän tuotteen pois mun päivittäisistä rutiineista. Onhan se nyt paljon helpompaa freesata suu nopeella purskuttelulla, kun pestä hampaat monta kertaa päivässä, niinku ite saatan joskus tehä. Heh. Kyseistä suuvettä en oo vielä kerenny testata, mutta tuoksu on melko voimakas, mutta raikas. Tuote lupaa paitsi pitää raikkaan hengityksen yllä 12 tunnin ajan, myös ehkäistä sen syntymistä ja reikiintymistä. Ei kuulosta yhtään hassummalta! (ovh. 15.90€/250ml) 

Mukaan pakattiin myös vahvistavaa Salus Floradix - ravintolisää. Valmiste on vatsaystävällinen, sisältää runsaasti rautaa ja imeytyy nopeasti. Tästä sais varmasti hyvän boosterin itelleen alkavaks kevääks!

_MG_5758

MANNA KADAR HD MASCARA - Tän testausta ootan jo innolla! En oo nyt koko viikonloppuna meikannu ollenkaan, joten tuote on vielä täysin korkkaamaton. Jos haluatte, niin voin kuitenkin jonkun median kautta antaa oman mielipiteeni julki, koska odotukset on ainakin mulla aika isot. Ripsari lupaa äärimmäistä tuuheutta ja HD -efektiä ripsiin. Harja näyttää ainakin hyvältä, mut katotaan vaihanko mun nykyistä luottoripsaria kuitenkaan tähän. Let see!
Onko joku muu jo kokeillu? Jos oot niin kerro kommenteissa oma mielipide! (ovh. n. 29$/10ml)

_MG_5760
Sitten se paras osuus, eli laitetaan jakoon alkavan kevään kunniaks 3kpl näitä edellä mainittuja boxeja teille!! Arvontaan voit osallistua Instagramissa kahdella stepillä. 1. Seuraa @tuuulis ja @betteboxfi 2. Tägää alle 2 kaveria, että niilläkin on mahdollisuus osallistua. Arvontaan saat osallistua niin monta kertaa kun haluat, kunhan tägäät eri frendit! Osallistumisaikaa on maanantaihin 26.3. asti ja arvonnassa huomioidaan vaan tyypit, jotka on toiminu ohjeen mukaan, eli oo tarkkana!

Jos kuitenkin sait jo tän kuun boxin, ehkä et jostain syystä halua arvontaan osallistua tai jos haluat kokeilla onnees arvonassa ja tilata jo valmiiks myös huhtikuun Bette Boxin, niin klikkaa ittes  https://www.bettebox.fi/. Koodilla TuuliKMaria saat ensimmäisen boxin hintaan 14,90€ (norm. 18,90€/kk). Sun etu on siis 4,00€ ja tää tarjous koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa. Voit hyödyntää myös lahjatilauksiin. Koodi on voimassa 2.4.2018 asti.

Huhun mukaan huhtikuussa boxiin pakataan mm. NELJÄ täysikokoista tuotetta, joiden seasta löytyy tuotteita iholle, hiuksilla ja meikkifriikeille. Tätä boxia mä ootan!

Energistä maanantaita


Ei kommentteja