LAPISSA TALVIVIHAAJAKIN VOI RAKASTAA TALVEA

_MG_5588 _MG_5569 leopard _MG_5590 _MG_5584 _MG_5602 _MG_5599
Fake fur jacket  Junkyard XX-XY (Gifted/adlink) | Longsleeve BIKBOK | Boots SKOPUNKTEN | Beanie LINDEX | Fake leather jeans VEROMODA | Belt GINATRICOT | Earrings Junkyard XX-XY (Gifted/adlink)

Ylläksen reissun asukuvia! Näissä maisemissa kelpas kuvata ja vitsi miten tykkään aina vaan enemmän tosta leoparditakista. Jakaa varmaan vähän mielipiteitä, mitä te tykkäätte ? Myös noi Junkyardin korvikset on noussu mun lemppareiks. Välillä tuntuu, että ne on kokoajan korvissa ja yhdistettynä ihan jokaiseen asuun. Iskeekö hapsukorvikset teihin ?

Lapissa talvi saa kyllä ihan uuden merkityksen. Siellä se tarkottaa oikeesti pakkasta ja lunta, valkosta luontoo ja talviharrastuksia, eikä loskaa, hiekotuskiviä kengissä, sipanneita autoja ja puolilumista katunäkymää. Jopa minä, kaikkien aikojen suurin talvesta valittaja, nautin siitä. En keksiny mitään syytä, miks talvi ois kamala tai ikävä tuolla. Miksei tää vuoden pisin vuodenaika näytä kaikkialla tältä ? Kysyn vaan.

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Ihana Emmi♥ Sun kommentit piristää kyllä aina!!

   Poista
 2. On kyllä niin nätin näköinen talvi näissä kuvissa!♥ Oispa talvi todellakin aina tollanen eikä inhottavan loskainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEP! Lapissa talvi saa ihan uuden merkityksen.. Jotenki masennun aina ku katon täällä ikkunasta ulos, mut siellä siitä lumesta ja kauniista luonnosta sai lisäboostia! :)

   Poista
 3. Ooot kyllä niin upee etten kestä! 😍

  VastaaPoista
 4. Vautsi mikä asu!<3 toi vyö sopii tuohon älyttömän hyvin ja tykkään tosi paljon myös tosta takista :)

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Elli♥ Toi vyö on kans yks mun ihan lemppareista!! kiva et tykkäät kans :)

   Poista