KEVÄÄN LEMPPAREITA

*Yhteistyössä Junkyard
Oon niin innoissani alkavasta keväästä, koska oon tunnetusti talvivihaaja ja herään yleensä eloon vasta siinä vaiheessa, kun aurinko alkaa taas näyttäytyä karulle Suomelle! Halusin nyt jo alottaa fiilistelemään ens kevään trendejä tai ehkä enneminkin mun omia suosikkeja, joita aijon ehdottomasti yhdistää mun kesän ja kevään asuihin. Väitän että saan tästä intoilusta vähän voimaa puurtaa vielä tän loppu talven tentit ja deadlinet, kun tiiän miten huippu kevät on eessä ja tiiän myös että kivoilla vaatteilla siitä voi tehä entistäkin huipumman!

Adidas on vieny mut mukanaan uudelleen. Yhessä vaiheessa tuntu että tää kolmen raidan buumi jo vähän kuoli, mut nyt jotenkin se on päässy soluttautumaan takasin ainakin mun lemppari brändeihin. Voisin ostaa melkein joka ikisen Adidas Originals tuotteen joka mun eteen tulee.. Uudet kuosit ja tuotteet mitä oon kerenny nyt jo ihailemaan on ihan törkeen hienoja. Etenkin nää nappiverkkarit, leveet ja kapeet, on vieny mut ihan mennessään! Väitän että ennen kun kesä oikeesti koittaa omistan ainakin yhet molempia, oli ne sitten Adidaksen tai ei.  Onko muita näihin hurahtaneita ? nappiverkkarit
Kokosin yhteen muutamat mun lempparit, joita pääsette ihastelemaan näiden linkkien takaa. Etenkin punan väri kiehtoo mua näissä housuissa. Se on tarpeeks erikoinen, mut kuitenki aika perinteinen ja joteki vaan niin tyylikäs! Mun ehdottomat lempparit onki nää Adidas Originals Adibreak housut click*. Hyvänä kakkosena tulee perinteiset mustat Adidas Originals Adibreak Tp housut click*. Oon paininu aika paljon näiden kahen vaihtoehdon välissä, mut alan syttyä punasille yksilöille kuitenki vähän enemmän. Jos multa kysyttäis, mun kaapista löytyis näiden kahden lisäks myös nää vaalemmat yksilötkin, koska toi mintun-vihree ja valkonen vaan on yhdistelmänä ihan törkeen söpö click*.
farkkutakki
Farkkutakit on mulle aika perinteinen juttu keväässä ja kesässä. Se onki ehkä osa syy sille miks halusin nostaa ne esille tässä. Oon jotenkin niin onnellinen, kun nyt jo on tullu paljon eri sävysiä, mallisia, kuosisia vaihtoehtoja. Väitän että tänä vuonna tuun ylikuluttamaan kyseistä vaatekappaletta enemmän, kun tarpeeks. Valkonen takki lähtikin mulle tilaukseen click* tän revityn vaaleansinisen click* kanssa. Niille ketkä tykkää pelkistetymmästä versiosta, niin tää Leviksen Ex-boyfriend trucker - takki click* on mun silmään ainakin tosi kivan näkönen!
värit
Viimesimpänä, muttei yhtään vähäisimpänä, värikkäät T-paidat. Oon tänä keväänä ensimmäistä kertaa ymmärtäny, että sulla voi oikeesti olla muunkin värisiä ja kuosisia paitoja, kun harmaita, valkosia tai mustia. Mun ensimmäisen, oikeesti ensimmäisen, värikkään T-paidan ostin viime viikolla ja osa sen mun instagramista onkin jo varmaan bongannu, mut ai hyvä luoja kuinka mä rakastuin siihen! Miks on pitäny olla niin hölmö, ettei oo ymmärtäny miten paljon joku värikäs vaate pelkästään voi jo piristää sua?

Ihasteltiin tänään oikeen parin kaverin voimin Junkyardin sivuilta näitä paitoja ja Ellessen T-paita click* oli ainakin mun ehdoton suosikki. Jotenkin toi sen pieni oversized tyyli ja tuo väri vei mut ihan mukanaan. Myös Filalta löyty aivan ihana keltanen unelma click* ja Adidakselta (yllättäen) löyty myös ihan älyttömän kiva ja pirtee body click*. Omasta puolesta voisin uudistaa koko mun vaatekaapin ja sisällyttää siihen uudistettuun versioon paljon paljon enemmän väriä, mut mun rahapussi ei välttämättä oo ihan samaa mieltä. Ehkä uudistan sitä pikkuhiljaa ja toivon, että kesään mennessä siellä on jo paljon enemmän väriä!

Onko muita, jotka jo tässä vaiheessa suunnittelee ihan onnessaan tulevan kevään asuja ja selailee verkkokauppojen tarjontaa ihan silmät sydämminä ? Mä voin ainakin hyvillä mielin tunnustaa kuuluvani tähän kategoriaan ja kuulen R:ltä erittäin usein kommenttia mun oudosta harrastuksesta.. Toivottavasti tästä postauksesta sait ees vähän inspistä ja innostut tilaamaan jotain näistä tuotteista!

Käykäähän laittamassa vielä lisää kysymyksiä TÄHÄN.  Huippua tiistaita tyypit♥

~Postaus sisältää mainoslinkkejä~

6 kommenttia

 1. Farkkutakit on mullakin tämän kevään heikkous! Ja varsinkin tuollaiset noissa postauksenkin kuvissa näkyvät oversize-malliset ja värikkäät :) Kaikki värit muutenkin iskee nyt tosi kovaa ja haluan vaan pukeutua entistä värikkäämmin :D Toki pastellit on niitä mun omimpia värejä, mutta varmasti kokeilen kirkkaampiakin värejä!

  www.ellileppiniemi.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon täysin samaa mieltä noista farkkutakeista! Oon aivan myyty niille ja mua vähän pelottaa, että kuinka monta erilaista tuunkaa hamstraamaan itelleni.. :D Mun mielestä on ihanaa, että värikkäämpiä vaatteita uskalletaan kokoajan käyttää enemmän! Ne on niin raikkaita! :)

   Poista
 2. Ite en oo koskaan ollut adidas fani, en ollenkaan. Oon ikuinen vanssin kannattaja hah! Nuo kaksi viimeistä paitaa on aivan ihanan värisiä, ai että! Keväisiä ja raikkaita.

  Valokuvausblogi Soihtu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tavallaan ja ite kannatan tasapuolisesti molempia :D Musta on hyvä, että kaikki ei tosiaan pidä adidasta omanaan! Oon kans ihan myyty noille räikeemille väreille. Ihanan energinen fiilis tulee. :)

   Poista
 3. Nappiverkkarit ei ihan sytytä, mutta raidat ja Adidas yleisesti kyllä. Raikkaat ja räikeät värikkäät paidat taas on mun suosikkeja myös <3

  inkanitta.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhun taas noi verkkarit iskee ja kovaa, mut just hyvä ettei kaikki tykkää samasta! Adidas on onneks semmonen et löytyy jokaiselle jotain! Ja nuo värikkäät paidat on kyllä rakkautta♥

   Poista