INSTAGRAMIN TARINOIDEN TAKAA - HELMIKUU

hel2

Rakastan sunnuntaipäiviä edelleen ja nykyään vielä enemmän, kun on tuo ihana karvanen jaksaa hengailla ja makoilla mun kanssa // Käytiin pitkästä aikaa kaverin kanssa shoppailemassa muutama viikko takaperin ja mukaan tarttu yhtä jos toista mukavaa. Kyseinen T-paita on ollu aika kovassa kulutuksessa ostopäivästä asti.. Muista ostoksista lisää myöhemmin ;)

hel1

Helmikuussa oltiin myös pienemmällä Ytiimin porukalla vetämässä 24h-leiriä Runnin kylpylässä. Nää huoneet oli siellä ihan silkkaa rakkautta! Ihanan idyllisiä ja söpöjä. Ei yhtään hassumpaa koulunkäyntiä! // Lisää kuvia Runnilta. Kattokaa nyt noita portaitaki! How cute

hel3

Kuvat kertoo varmaan enemmän kun tuhat sanaa ?? // Tosiaan siis tuo kyseinen paita näytti rekissä ja itseasiassa kaverinkin päällä tosi hyvältä, mut mikä tässä mun yksilössä meni pieleen? Oon 100% varma, että tossa oli joku ompelumoka tai vastaava, kun meni noin mun päällä. :D Enivei, rekkiin jäi kuitenkin.

hel4

Oon ruennu taas pitkästä aikaa tekemään bowleja aamupalaks. Maku on aivan bueno ja ei tossa visuaalisessa puolessakaan oo paljon moittimista. Tykkäättekö tehä bowleja aamu- tai välipalaks ? // Sain pitkästä aikaa siivottua koko asunnon lattiasta kattoon, kun vietin mun arkivapaapäivää. Innostuin samalla vaihtamaan vähän järjestystä ja tää kiva "ritilikkö" löyti uuden paikan itelleen meijän olohuoneesta.

hel8

Tehtiin R:n kanssa pitkästä aikaa pizzaa kotona ja huhhuh, kun oli hyvää! Pelottavan helpot ohjeet pohjaan voi koituu vielä meijän kohtaloks ja ilmotetaan loppujen lopuks toisemme "rakas sinusta on tullut pullukka" - ohjelmaan. Toivottavasti ei. // Nova ei paljon revi ressiä mistään. Oisaispa itekin ottaa iisii noin vaivattomasti. Tuntuu pahalta tehä koulujuttuja, kun kaveri makoilee tällein vieressä.

hel7

Blogi jäi omasta mielestä muiden kiirreitten varjoon helmikuussa, vaikka postausten lukumäärä ei loppujelopuks ihan niin mitätön ollukaan, kun kuvittelin. Tuleva kuukaus näyttää kuitenkin paljon valosammalta blogin suhteen ja postauksia onkin valmiina jo useita! Jeij! Kuvan postauksen voit lukea tästä. // Otin pienen varaslähdön kevääseen ja fiilistelin aurinkoista päivää mun bakerboyhat:lla. Tästäkin asusta tulossa lähitulevaisuudesta enempi materiaalia. Pysykääs kuulolla. ;) Ps. huomatkaa photobomb  

hel6

Urheilu on jääny kyllä nyt alkuvuodesta, lupauksista huolimatta, vähän unohlaan. Tää ärsyttää mua suunnattomasti ja aijon tehä kaikkeni, et löydä mun kalenteriin maaliskuussa enemmän tilaa treenaamiselle. Koiran kanssa on kuitenkin lenkkeilty, pakkasista huolimatta. // R on meistä kahesta se pahempi kaakaohirmu, mut välillä tuntuu itestäkin ihan super hyvältä juoda illalla teen sijasta kunnon överikaakao

hel5

Ihan vaan koska ollaan supersöpöjä♥ // Käytiin Novan kanssa ensimmäisillä virallisilla koiratreffeillä rotukaiman kanssa. Oli ihana nähä miten nuo molemmat nautti, kun oli koko luminen jää tilaa juoksennella!

Ihanaa viikonloppua muruset

Ei kommentteja