UIMAPUKU PAKKASELLA

_MG_5225 _MG_5241-2 pepsibody _MG_5219-2
Jeans Bikbok |  Swimsuit Junkyard SWEET SKTBS (gifted/click) Earrings Junkyard XX-XY (gifted/click) | Jeans jacket Junkyard XX-XY (gifted/click)

Rakastuin tähän uimapukuun samantien kun se näin, mutta silti harkitsin pitkään sen tilaamista. Ei yleensä käy ensimmäisenä mielessä ostaa kokouimapukua keskitalvella ja kaiken lisäks vielä oikeesti käyttää sitä näillä pakkasilla. Ittensä kuitenki voi yllättää ja tässä se nyt on. Oikeestaan ihan toimiva kokonaisuus, vai mitä ? En kyllä silti ihan pahimpien pakkasten aikaan lähtis tuo päällä pidemmäks aikaa ulkoilemaan.

Näiden kuvien ja tunnelmien myötä haluun toivottaa ihanaa myöhäistä ystävänpäivää ja ihanaa alkavaa viikonloppua jokaiselle Rentoutukaa!

 ~postaus sisältää mainoslinkkjeä¨~

6 kommenttia

 1. Tohon uimapukuun ei voi olla kyllä ihastumatta! Aivan ihana ja ihanasti yhdistit sen tollaseen hiukan talvisempaa asuun. Jos et olis kertonu ton olleen uimapuku olisin ite varmasti luullu sen olevan body :D Varmasti ollu toi kangas hiukan kylmä ja kylmemmällä säällä olis epämukavamman tuntunen päällä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin kans alkuun et se on body, mut nimessä lukee swimsuit ja onhan toi kangaski ihan uimapuku, vaikka tosi paksua onkin! :D Tykkään itekin ihan super paljon! Kiitos Paula ♥

   Poista
 2. Kivannäköinen ja ihan sun tyylinen asu! :)
  Uimapuku ei kyllä varmasti oo mikään lämpimin asu näillä pakkasilla, mutta ainakin näyttää hyvältä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha ihana Ella kiitos♥ Ei se ollu ihan juu lämpösimmästä päästä, mut toimii silti ihan hyvin :p

   Poista
 3. Näyttää ja näytät kyllä niin hyvältä! Toimii todellakin asuna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei Emmi ihana sinä♥ Yllätyin itekki miten kivasti toimi tässä kokonaisuudessa!

   Poista