INSTAGRAMIN TARINOIDEN TAKAA - TAMMIKUU

salillemars

Niinkun kuva teksti kuuluu. Mun uusvuos vaihtu railakkaasti kotisohvalla irttareiden, poikaystävän ja pienen tuholaisen kanssa. Aamulla sai skarppina herätä uuteen vuoteen, ilman pahoinvointia ja päänsärkyä. Jes! En silti sano, että ens uutena vuotena historia toistais itseään. Tykkään kuitenki juhlia. // Oon kovasti koittanu herätellä mun rakasta kuntosaliharrastusta takasin henkiin ja tää elvytys on ollu erittäin hidasta. Alotin sitte kuitenkin repäsemällä pumpin heti kärkeen ja ihan todella, luulin kuolevani. Tästä ei oo suunta kun ylöspäin.

sunnuntai

Tammikuu on ollut oikeen meikitön kuukausi. En tykkää muutenkaan kotona ollessa meikata ja koska mun joululoma venähti vähän turhankin pitkäks, niin kotona tuli oltua enemmän kun tarpeeksi. Vaikka välillä tuntuukin että olishan se kiva näyttää kivalta muulloinkin kun töissä, koulussa tai kaupungille lähtiessä, en vaan silti koe sitä tarpeelliseks. Säästän enemmin nekin meikkivoide pisarat tärkeempiin hetkiin, kun kauppa- tai roskakatos reissuihin. // Sunnuntaista on muovautunu mulle viikon ehdoton kohokohta! Sillon saa rehellisesti vaan olla ja herätä aamulla ajoissa, niin että toi toinen puolisko nukkuu vielä pitkään ja sulla on aikaa itelles. Illalla taas ei oo parempaa, kun polttaa kynttilöitä ja ladata akkuja alkavaan viikkon! Onko teillä joku tietty lempipäivä viikosta?

koti

Kavereita oon kerenny näkemään paljon enemmän nyt tammikuussa, mitä kerkesin koko loppuvuoden aikana.  Kunnon ystävät on oikeesti jotain korvaamatonta♥ // Koti alkaa vihdoin näyttämään siltä miltä sen pitää. Muuton jälkeen menee useesti tosi monta kuukautta ennenkun koti alkaa muuntautumaan omaks ja teidän enemmän ehkä mun näköseks. Varsinkin makkari on aiheuttanu mulle harmaita hiuksia, mut nyt vihdoin se on aikalailla sitä mitä pitää! Isompi sänky kun vielä saadaan hankittua niin, voilá!

suunnitelmia

Mun koko tammikuu on lomailun ohessa kulunu vuoden suunnitelmia ja budjetteja tekemällä. Paljon tapahtumaa tulossa ja varsinkin reissailua. Huomenna on lähtö Tahkolle kaveriporukalla viikonlopun viettoon, helmikuun lopussa suunnataan viikoks Ylläkselle ja maaliskuun lopussa taas Sveitsiin moikkaan isoveljeä! Tätä viimesintä reissua en malta oottaa♥ Lisäks on vielä paljon suunnitelmia keväälle.. Huhhuh, työtunnit täytyy varmaan tuplata maaliskuun jälkeen. :D // Himosjuhannus♥ Jo neljättä kertaa suuntaan kolmeks päiväks juhlimaan juhannusta Himokselle. Tälläkertaa isommalla porukalla, kun vielä yhtenäkään toisena vuotena ja omaan mökkiin! Ihana vuos tää 2018! Onko teillä jo jotain suunnitelmia keväälle/kesälle ?

talvilempparit

Mun ehdottomia lempijuttuja talvessa on kaikki ihana erikoiskahvit ja muut lämpöset juomat. Voisin lipittää näitä kermavaahtounelmia jokaisen ruokailun yhteydessä! Mikään ei oo parempaa, kun kylmänä pakkaspäivänä juoda kunnon ällömakee toffeesiirappilatte♥ Unelma! // Toinen ehdoton talven lempijuttu on aurinko ja pakkanen! En oo mikään talviurheilia tai sen enempää talvella ulkoilusta piittaava, mut tääläsillä keleillä voisin vaikka istua pilkkihaalarissa pihassa ja katella vaan ympärilleni. Miksei talvi näytä joka päivä tältä ?

murunen

Tää pieni karvapallo on yks nälkäkiukkunen v*ttus**tana aina välillä, mut suurimman osan ajasta tän kuvan edustama, maailman rakkain asia♥ // Tarina tän kuvan takaa tiivistyy hyvin tuohon ajatuskuplaan. Normi rytmistä poiketen tää tempperamenttinen neiti saa välillä n. klo 06:00 - 06:30 hervottoman hellyys-/nälkäkohtauksen eikä lopeta ärsyttämistä ennenkun sä heräät. Tältä se sit näyttää ulkoilun ja ruokinnan jälkeen, tyytyväiseltä.

huulipuna

Tää kuva nyt ei välttämättä kaipaa sanoja♥ // Oon kauhee huulipuna addikti ja hamstraan niitä ihan hirveesti aina itelleni. Nyt vihdoin lahjotin mun varastosta osan kaverille ja annoin sitten itelleni luvan ostaa yhen uuden ja oikeesti hyvän lisää mun kokoelmaan. Tää Gigi Hadidin huulupuna on paitsi super kivan värinen, niin aivan äärettömän nätin näkönen! Hurahdin ostamaan myös ton rajauskynän, mut hetkeekään ei oo kaduttanu! Suosittelen.

home

Sanoinko mä siitä sunnuntaista aikasemmin jotain ? Hah, mun instastoori alkaa näyttää siltä, että sitä päivitetään ainoostaan sunnuntaisin :D Toisaalta, se vaan on mua ja oon näköjään sitte aika sunnuntai-ihminen. // Toinen aika useesti mun stooreissa esiintyny kuvauksen kohde on tää makkari. Nyt se vasta oikeesti konkretisoitu, kun näitä kuvia selas, että kuinka törkeen monta kuvaa mulla tosta sängystä onkaan. Miksei kukaan sanonu mulle, että "Tuuli, me kaikki tiedetään jo miltä teidän makuuhuone näyttää"...

Ihanaa sunnuntaita ja tsemppiä alkavaan viikkoon

Ps. Käykää laittamassa kysymksiä tänne ~click~ 

4 kommenttia

 1. Toi Gigi Hadidin huulipuna ois kyllä kiva lisä omaankin meikkipussiin, koska oon kuullu siitä niin paljon hyvää! Ja nam kuinka hyvän näkönen aamupala tossa tokavikassa kuvassa on♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi kun suositella! Sävy on super söpö ja mattana vielä👌🏼 Oon kyllä maailman pahin aamupala hifistelijä🙈

   Poista
 2. Mä kans rakastan kaikkia ihania erikoiskahveja (ja kaakaoita ja kaikkea) ♥ Lämmittää ihanasti kun ulkona on kylmä. Teidän makkari on kyllä niin ihana, että ihan mielellään siitä näkee aina muistutuskuvia silloin tällöin :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, mulla on soulmate!❤️ Kaakao ja kahvit on elämän suola. Ihana jos tykkäät! Välillä vähän liikaa innostun yliannostamaan mun somen sillä :D

   Poista