BETTE BOX HELMIKUU HITTI VAI HUTI ?

Yhteistyössä Bette Box*
_MG_5124 – kopio

Mun helmikuun Bette Boxin postaus tulee nyt vähän jälkijunassa ja itseasiassa ihan tarkotuksella, tälläkin kertaa. Joulukuun boxi (click) oli toinen, jonka julkasin myöhemmin, kun heti muutaman päivän sisällä kun boxin postista sain. Syynä tähän on, että haluan tehä tästä enemmän itteni näkösen ja pystyä kertomaan teille rehelliset mielipiteet boxin sisällöstä ilman paketin hypetystä.

Otsikkoon viitaten, mun mielestä helmikuun bette oli todellakin hitti!! Ehkä tätä korosti monien muidenkin, varsinkin bloggaajien mielestä, vähän kehnompana pidetty tammikuun boxi, mutta mun omasta näkökulmasta olisin tykänny tän kuun tuotevalikoimasta tammikuun boxista huolimatta. Tästä siis ehdottomat pisteet Bette Boxin tiimille! Kiitos!

Lumene Sisu - syväpuhdistava naamio (ovh. 28,90€/75ml - boxissa 15ml) löytyi tän pienen kivan kuukausi yllärin sisältä ja on ollut erittäin mieluinen. En oo mikään kasvonaamioiden suurkuluttaja, mutta aina kun niitä jossain yhteydessä mulle tarjotaan, niin otan kyllä avosylin vastaan ja innolla testiin! Kyseinen naamio pitää sisällää pohjoisen ainesosia, kuten lähdevettä, karpaloa, sekä tehokkaita männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteita ja just nämä kiinnosti mua tässä tuotteessa. Voin antaa siunaukseni tälle naamiolle ihan jo senkin takia, että se jättää kuvauksensa mukaisesta ihon sileäksi ja raikkaaks. Ah, I like it!

Bio2you ravitseva 24h tyrnivoide Pantenolilla (ovh. 29,70€/50ml) oli yks mun ehdottomista boxin lempituotteista ja jaksan edelleen olla innoissani tästä! Siinä missä en oo kasvonaamiotyyppiä, oon senkin edestä kasvovoide tyyppiä. Vaikka mun iho onkin melko hyvässä kunnossa, en vois silti kuvitella aamua tai iltaa ilman kasvovoiteita, varsinkaan talvella. Hyvästä kunnosta huolimatta mun kasvojen iho kuivuu tosi helposti ja tää "nopeasti imeytyvä, kosteuttava, rauhoittava ja ravitseva hoitovoide" on kyllä toiminu paremmin kun hyvin. Voide nimittäin imeytyy ihan oikeasti todella nopeasti ja ainakin omasta mielestä iho on tuntunu paljon pehmeämmältä nyt. 

_MG_5146 – kopio

Amika Perk Up - kuivashampoo (27,90€/232,50ml - boxissa 43,9ml testeri) oli hauska lisä boxiin. Oon kasvovoiteiden lisäks myös kuivashampoo addikti ja oli kiva päästä kokeilemaan Biozellin ja Batisten lisäks välillä jotain toistakin vaihtoehtoa. Kyseinen kuivashampoo poistaa perinteisesti hiusten rasvaisuutta ja muita epäpuhtauksia sisältäen riisitärkkelystä. Tuoksu on todella raikas ja miellyttävä. Käyttökokemuksena tuote on yllättävänkin laadukas ja kokeilun jälkeen en jaksa edes ihmettelä täysikokoisen tuotteen tyyristä hintaa. Ainoastaan pakkaus saisi olla oman maun mukaan vähän neutraalimpi, mutta sisältöhän se ratkasee.

Carmex Classis - huulivoide (7,5g/2,55€) boxin oma antiikkituote. Carmexi on kyllä huulirasvojen aatelia ja siitäkin huolimatta, että tuotetta on saatavilla lähes jokapaikasta, jaksoin olla ilonen sen löytymisestä boxista. Tää pakkaspäivien pelastus ei varmaan isompia esittelyjä kaipaa. Carmex best!

_MG_5151

Rfsu Sense Me oh Yes! Stimuloiva intiimigeeli (40ml/9,90€ - boxissa 10ml testeri) oli boxin punastuttavin tuote. Geeli on gynekologisesti testattu ja tuotelupauksen mukaan "nautintoa lisäävä". Musta on hienoa, että rfsu:n tuotteita tulee boxin mukana, koska testereiden kautta on turvallinen tapa päästä tutustumaan niihin. Jätetään tää tuote kaikkien ite testattavaks toimiiko vai ei. ;)

Herbina Gloss &  Shine kosteuttava shampoo (200ml/3€) oli vuorostaan boxin yllättävin tuote, käyttökokemukseltaan nimittäin.  Oon aina vähän skeptinen näiden "markettishampoiden" kanssa, mut nyt täytyy olla tyytyväinen. Oikeen hyvä shampoo pahan päivän varalla ja miksei välillä ihan huvikseenkin käytettäväks. Tuoksu on mun makuun liian imelä itse shampoossa, mut pesun jälkeen hiukset tuoksuu tosi miellyttäviltä ja tuntuu tosi pehmeiltä ja puhtailta. Eli jos kaipaat jotain edullista ja oikeesti hyvää shampoota niin ota testiin!

_MG_5153

Boxissa oli myös ihana pieni ylläri Mentoksia, jotka tuli kyllä ahmastua heti ennen kuvienki ottamista. Jaksan vaan olla tyytyväinen tähän settiin mikä boxista paljastu tässä kuussa. Mitä mieltä te muut olitte ? Oliko boksi hitti vai huti tässä kuussa? Lisäkysymyksenä haluun kysyä, että onko tämmönen jälkijunassa tuleva "kokemuksia tuotteista" postaus mielekkäämpi, kun perus tuotteiden esittely heti boxin tultua ?

Jos yhtään innosti tää boxin sisältö, niin multa saat lämpimät suositukset käydä tilaamassa tän joka kuukautta piristävän yllätyksen itselles! Klikkaa tästä* ittes tekemään tilaus. Maaliskuun boxi pitää huhujen mukaan sisällään ainakin yhden klassikkotuotteen täysikokoisena ja testi mahdollisuuden Lumenen uutustuotteeseen. En ite malta oottaa!

Ihanaa torstaita

4 kommenttia

 1. Mielenkiintonen postaus ♡

  www.millat.fi

  VastaaPoista
 2. Mä tykkäsin ainakin tosi paljon tästä boksista, mulle tuli sama boksi kuin sulle! Tammikuun jälkeen tää ol kyllä lottovoitto :-D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei huippua kuulla et muillekin kolahti! Todellakin tammikuun jälkeen tää oli lottovoitto :D Toivotaan et loppu vuoden boksit on yhtä hyviä, kun tää yksilö!

   Poista