MUSIIKKIA KORVILLE + ALEKOODI

_MG_4163 _MG_4141 kuulokkeet

Oon löytäny Spotifysta uuden lempi soittolistan, Winter sounds ja voisin luukuttaa sitä 24/7. Kaikki kappaleet joita oon tältä listalta kuunnellu on jollain tavalla kolahtanu. Suurin osa on ihan uusia tuttavuuksia, joihin en oo törmänny missään tai sitten super kivoja covereita hittibiiseistä. Varsinkin The Mayriesin Akustinen versio Rockabye - biisistä osu ja uppos.

Oon muutenkin tosi vuodenaika vannoutunu biisien suhteen. Talvella ja syksyllä tykkään kuunnella rauhallista, rentouttavaa ja tunteellista musiikkia, kesällä ja keväällä taas suunta muuttuu paljon menevämpään ja railakkaampaan. Väitän että monella muulla käy tää ihan sama ja tästä syystä voinki suositella lämpimästä Spotifyn valmiita listoja vuodenajoille. En oo vielä kertaakaan pettyny, enkä pettyny nytkään!

Vaikuttaako sulla vuodenaika musiikkimakuun ? Tai selaatko yleensä spotifyn valmiita listoja, vai kuunteletko omia sekotuksia ? Seison mun suosituksen takana ja haastan sut kokeilee ainakin ton Winter Sounds - listan! Et tuu pettymään ;)

_MG_4053 _MG_4035 _MG_4135

Oon myös vannoutunu kuulokeihminen. Musiikin kuuntelu toimii ilmankin, mutta oon silti jotenki paljon enemmän sisällä biiseissä, jos kuuntelen ne luurien kautta. Ostin vasta vajaa vuos sitten uudet Philipsin valkoset langalliset kuulokkeet, jotka palveli hyvin  siihen asti kunnes meidän pieni valkoinen tuholainen päätti tehdä niistä langattomat. Kyllä, haaveilin langattomista ja lainasin usein Roopen kuulokkeita. Ehkä Nova oli aatellu meitä molempia ja koitti pelastaa tilanteen syömällä mun omista johdon poikki.

Salaa olin ihan kiitollinen sintille, koska nyt mulla oli hyvä syy ostaa uudet langattomat vanhojen tilalle. Onneks en vielä kerenny kuulokekaupoille, koska vielä kiitollisempi saan olla Sudiolle, joka tarjos mulle mahdollisuuden valita niiden ihanasta valikoimasta yhdet kuulokkeet itelleni! Valitsin Sudion Regent - white kuulokkeet ja näiden kaveriksi Selva Rossa - capsit, enkä oo hetkeekään katunu mun valintaa.

Oon myös kuulokkeiden suhteen aika vannoutunu ja kuulun tähän "sämpylä kuuloke" -kansaan, joka rakastaa talvella pipon sijaan suojata korvansa isoilla kuulokkeilla. Valitsen siis yleensä aina sämpylät nappikuulokkeiden sijasta. Yleensä hyvä idea, muttei todellakaan aina. Senpä takia veikkaan kyllä, että Sudion Tre - kuulokkeet vois olla kova kilpailija mun lemppareille niiden kätevyyden takia. Monissa tilanteissa langattomat nappikuulokkeet olis parempi valinta ja ehkäpä vielä joku päivä hankinkin sellaset !

_MG_4120 _MG_4106

Ootteko käyny tutustumassa vielä Sudion valikoimaan ? Jos et, niin ois hyvä aika käydä tsekkaa löytyiskö sieltä jotain sulle sopivaa tai vaikka lahjaa jollekin toiselle! Saat nyt nimittäin -15% alennusta koko valikoimasta ja ilmaisen pikatoimituksen Suomeen koodilla tuuli15. Klikkaa ittes tästä Sudion sivuille ja käy shoppailee. Annan sanani, ettet pety, vaikka olisitkin ronkeli kuulokkeiden suhteen!

Tsemppiä tähän viikkoon
Ps. Sudio regent kuulokkeet muuten pysyy päässä, vaikka oisit minipää, niinku mä :D 

4 kommenttia

 1. Onan noi ihanat ja hieno kuviointi! Mulla valitettavasti ei vaan käyttöä noin isoille, mihin noikaan mahtuisi junamatkan jälkeen, perinteiset nappikuulokkeet on parhaat :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kuulokkeet on kyllä oikeesti ihan super ihanat! Kannattaa käydä kattoo Sudion valikoima kokonaan, siellä on kivoja nappikuulokkeita myös niiden ystäville ;)

   Poista
 2. Nuo kuulokkeet vaikuttavat ihanilta <3 Winter sounds -soittolista pitää kyllä käydä vilkaisemassa, vaikuttaa hyvältä! Jäin lukijaksi, ihana blogi sulla <3

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau kiitos ihana♥ Käy ihmeessä tsekkaamassa se lista, on nimittäin hyvä!!

   Poista