HELLO 2018 AND HELLO MY NEW GOALS

Ensimmäinen postaus vuoden 2018 puolella ja ensimmäinen päivä tätä vuotta. En oo ikinä ollu mikään uuden vuoden lupausten tekijä, saatika sitten pitäjä. En tykkää asettaa itelleni vaatimuksia, vaan enemmänkin tavotteita.

Jokaisen uuden vuoden jälkeen meillä kaikilla on varmaan kuitenkin halu uudistua tai ainakin tarve koittaa tehdä tulevasta vuodesta aina edeltävää parempi ja tapahtumarikkaampi. Aina haluaa saada aikaan jotain uutta ja innostavaa, inspiroitua ja tuntea vuoden lopussa onnistuneensa jossain. Nää samat fiilikset on myös tällä puolella ruutua.

Mulla on mielessä paljon asioita tälle vuodelle ja aion tehä niistä konkreettisia kirjottamalla ne tänne teijän luettavaks. Siitä saa sopivaa painetta edes yrittää enemmän saavutta ne, kun tietää että moni muu on lukenu ja kuullu ne sun suusta.
  _MG_3806
_MG_3803

... Urheilu ja terveellinen, tasapainoinen elämän. Haluun saada säännölliset ruoka-ajat ja treenaamisen takasin mun elämään. Koulujen alun, uuden työpaikan, muuton, koiranpennun ja kaiken muun pienen muutoksen keskellä oon unohtanu täysin näiden tärkeyden. Nyt en puhu elämäntaparemontista, vaan omasta henkisesta ja fyysisestä hyvinvoinnista, joka ei oo ollu entisensä sen jälkeen kun viskasin salikamat kaappiin ja lopetin rahkan ostamisen.

... Lukeminen, rentoutuminen ilman Netflixiä. En jaksa edes muistaa millon viimeks olisin saanu luettua kokonaisen kirjan tai muistan, liian kauan aikaa sitten. Haluun kokee sen rennon fiiliksen taas pitkästä aikaa, minkä hyvä kirja ja oma sänky tuo!

... Budjetointi ja säästäminen. Oon aina ollu vähän tuhlaajatyttö, joutumatta kuitenkaan kärsimään siitä suuremmin. Voisin kuitenkin edes osan siitä pakollisten menojen jälkeen jäävästä osuudesta säästää. Mun tarkotuksena onkin tänä vuonna avata erillinen säästötili tulevaisuuden omaa asuntoa varten ja samalla pistää vähän sivuun kevään reissujen varalle.

_MG_3822 coffee

... Oma tyyli. Oon kaikesta vaatteiden hamstraamisesta ja vaatekaappien moninkertaisesta läpikäymisestä huolimatta edelleen vähän hukassa. Hukassa sen suhteen, minkä koen olevan oikeesti mun tyylistä. Pinterest on mun paras inspiraation lähde ja aioin käyttää tätä sovellusta hyväks myös tänä vuonna. Tavotteena on löytää just se mun juttu pukeutumisessa.

... Talvesta nauttiminen ja talviurheilu. Moni joka mua yhtään paremmin tuntee, tietää ettei talvi kuulu mun suosikki vuodenaikoihin. Fakta vaan on se, että talvi on osa Suomea ja mun on hyväksyttävä lumi ja kylmyys. Haluun oppia nauttimaan siitä. Laskettelu on aina ollu lähellä sydäntä ja uskon että sen kautta voin löytää kadotetun rakkauden talvea kohtaan. Ylläs here we come

... Pennusta kunnon koiran kasvattaminen. Pakko se on hyväksyä, että meijän sintistä kasvaa iso tyttö ainakin fyysisesti vielä ens vuoden puolella. Haluun saada tottelevaisuuden kuntoon ja päästä oikeesti treenaamaan neidin kanssa. Agilityä, Tokoa ja näyttelyitä lähetään testaamaan heti, kun siihen on mahollisuus.

Miltä teidän vuosi näyttää ? Onko teillä jotain lupauksia tai tavotteita vuodelle 2018 ? Tee samanlainen postaus tai kirjota kommentteihin. Ihanaa alkanutta vuotta 2018

_MG_3812

 Pipo Roopelta lainattu || Takki Junkyard xx-xy (gifted/click) || Mucci paita Junkyard xx-xy (gifted/click) || Farkut Bikbok || Kengät NLY shoes 


- Postaus sisältää mainoslinkkejä- 

14 kommenttia

 1. Ihana postaus, tuli itellekin inspiroitunut olo asettaa jotain tavotteita tälle vuodelle! (:

  https://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua, kiitos!! Ihanaa, jos joku saa boostia tän avulla tehä tästä vuodesta vielä edeltävää paremman :)

   Poista
 2. Tosi hyviä tavoitteita jokainen! Tokoa tai agilitya ois tosi kiva kokeilla joskus, jospa se lähtisi teillä hyvin käyntiin! Itse en ihan varsinaisia lupauksia ole tehnyt, mutta ajattelin ruveta tänä vuonna meditoimaan Youtube-videoiden avulla. Jospa se pysyisi arjessakin mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos paljon! Joo toko ja agility on ollu osana mun elämää tos paljon, mut nyt kun vanhempi koiruus on jo vanha, niin tän pennun kanssa saa ihan uutta boostia kokeilla kumpaakin pitkästä aikaa :) Kuulostaa hyvältä tuo sun idea! Toivottavasti saat siitä rutiniin arkeen ! Ihanaa uutta vuotta♥

   Poista
 3. Oi, sulla on aika samantapaisia lupauksia kuin itselläni. Olen valmis myös ottamaan askeleen uuteen vuoteen tavoitteiden kera, joita ovat esimerkiksi fyysinen sekä psyykkinen hyvinvointi ja rentoutuminen. Julkaisen itsekin huomenna samanlaisen postauksen.
  Muuten, tosi ihana toi kahvimuki! <3

  https://happythingswithjulia.wordpress.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau kuulostaa hyvältä!! Täytyy käydä lukemassa sun postaus :) Ja kiitos♥ Tuo muki on munki ihan ehdoton lemppari. Kulkee töissä, koulussa ja vapaa-ajalla mukana. :p

   Poista
 4. Olen pysynyt ihan rohkeasti vain yhdessä lupauksessa, mulla ne elämäntavat oli viimevuonna ja nyt tulevalle vuodelle on vanhan harrastuksen elättelyä :) Toivottavasti onnistut niissä omaan terveyteen ja jaksamiseen liittyvissä asioissa!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ei varmasti oo yhtään huono idea! Jos on vaan yks tavote minkä oikeesti haluaa saavuttaa, niin se kannattaakin satsata siihen ihan satasella :) Ja kiitos tsempistä! Eiköhän blogin puolella näy miten homma edistyy :p

   Poista
 5. Onnea oman tyylin etsintään! Mä taisin löytää omani viime vuonna :) Olin aina ihaillut naisia, jotka käyttää mekkoja arkivaatteinaan, ja sit hoksasin, että miksi mä en itsekin vois olla sellainen! Kyllä jotenkin on kokonaisempi olo kun on löytänyt sen oman jutun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä meinaan tarvitaan! Oon välillä hyvinkin pihalla siitä, mikä oikeesti on se mun juttu.. Komppaan sua ihan täysin siinä, että varmasti tuntee olonsa kokonaisemmaks, kun tietää lähes täydellisesti mikä oikeesti näyttää ja tuntuu hyvältä päällä. Toivottavasti mäkin löydän samanlaisen palon johonkin, niinkun sä löysit mekkoihin :)♥

   Poista
 6. Tosi hyviä tavoitteita! :) Lukeminen on mulle kans yksi juttu, mitä haluan parantaa tämän vuoden aikana. Kirjoittelin tänään vähän omia tavoitteita tälle vuodelle: http://katjajohannaa.blogspot.fi/2018/01/ajatuksia-ja-tavoitteita-vuodelle-2018.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Lukeminen todellakin on yks hyvä fiksu tavote. Sen aijon ehdottomasti ite toteuttaa. Käyn tsekkaa sun postauksen! Ihana kun linkitit sen tähän ♥

   Poista
 7. Ihanaa uuttavuotta sulle ♥ Noi sun tavoitteet kuulostaa tosi hyviltä, ja monet niistä on enempi tai vähempi omallakin listalla. Munki pitäis pistää elämän peruspalikoita vähän parempaan kuntoon tässä alkuvuoden aikana, koska ainakin säänöllinen unirytmi on vieläkin löytymättä :D Ja hei ihanat kuvat tässä postauksessa!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Linda♥ Suurinpiirtein nuo tavotteet taitaa löytyä monen muunkin listoilta.. Kukapa ei haluais opetelle elämään terveellisesti tai säästämään tunnollisesti :p Mulla vähän sama homma.. Unirytmi on ehkä ihan kunnossa, mut syöminen useammin kun aamulla kerran ja illalla toisen kerran, vaatii ehkä vähän remppaa :D Ihanaa uutta vuotta myös sinne!

   Poista