SNEAK PEEK ASUNNOSTA

IMG_2842 IMG_2832
IMG_3147-2

Edellisessä postauksessa otin puheeks mahdollisen katsauksen meidän kotiin ja tässä se nyt sitten vihdoin on! Ollaan tänään asuttu päivälleen kaks kuukautta näissä neliöissä ja hyvin ollaan molemmat kotiuduttu tänne. Oon niin onnellinen et pitkästä aikaa asunnossa on tilaa vähän enemmän ja että vihdoin asutaan saman katon alla virallisesti.

Yks eniten mielihyvää mulle tuottavista asioista on astianpesukone, josta en varmasti tuu luopumaan enää ikinä. Parasta on kun enää ei tiskipöydällä notku kauheet tiskivuoret tai sisään astuessa haise likaset astiat. Oon muutenkin aika tarkka kodin siisteydestä ja ärsyynnyn yleensä jo sohvatyynyjen väärästä asennsosta, eli voitte vaan kuvitella paljon tiskit on ottanu mua päähän edellisissä asunnoissa.

Alkuun pelkäsin ettei meidän kaikki tavarat tuu mahtumaan tänne. Sohvan, keittiön pöydän, tv-tason ja työpöydän ujuttaminen samaan tilaan tuntu musta hullulta ajatukselta ja olin lähes varma ettei ne tuu koskaan mahtumaan tänne. Vaaterekistäkin olin jo valmistautunu luopumaan, mutta mun onneks kaikki nää isommat ja pienemmät kalusteet saatiin kuitenki mahtumaan tänne ja vieläpä onnistuneesti. Paljon on varmasti vielä juttuja mikä tulee muuttumaan jossain vaiheessa, mut just nyt tää on hyvä tämmösenään.
  IMG_3136IMG_3130 IMG_3127-2 IMG_3122

Tykkään pienistä yksityiskohdista ja pehmeistä materiaaleista. Vilttejä, tyynyjä, mattoja ja taljoja voisin viljellä ympäri asuntoa ihan mielinmäärin. Myös kynttilät, kauniit lasiset purkit ja maanläheiset värit on myös juttuja joita tykkään sisällyttää sisustukseen. Varsinkin makkariin ja olohuoneeseen edellämainitut luo lämpösen tunnelman ja tekee kodikkaan fiiliksen.

Ihanaa alkavaa viikonloppua ja tsemppiä perjantaihin

8 kommenttia

 1. Tosi kauniin näköstä teillä! 😊😍

  VastaaPoista
 2. Mukavia yksityiskohtia! Vaalea sisustus ja puu sekä metalli sopii hyvin kyllä yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri♥ Pienet yksityiskohdat on tosiaan pieniä, mut yllättävänki paljon ne sitte kuitenki merkitsee sisustuksessa(:

   Poista
 3. Kaunista!♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Vitsi ihanan ja kotoisan näköinen koti teillä :)

  http://fasciner.blogspot.fi

  VastaaPoista