QUESTIONS AND ANSWERS BLOGGAAJIEN KESKEN

Toteutettiin muutamien bloggaajien kesken tämmönen "Mitä bloggaajat halusivat tietää toisistaan?" - postaus. Koottiin porukalla muutamat kysymykset, johin jokainen meistä on vuorollaan vastannu omassa blogissaan. Oon ite vähän myöhässä tän kanssa, mutta parempi myöhään, kun ei milloinkaan! Let's play!


Mitä asiaa et missään tilanteessa tai tapauksessa tekisi ? - Nyt täytyy olla tylsä ja todeta, että en vaan keksi tähän mitään. Kaikki mitä mietin, sain samalla hetkellä myös kumottua.
Oletko koskaan poiminut kukkakimppua ja vienyt sitä sinulle tärkeälle ihmiselle ? - Voi kyllä oon ja monesti! Äitille ja mummolle pienenä keränny vaikka mitkä horsmat tuolta teitten varsilta.
Kenen toisen bloggaajan kanssa haluaisit tehdä postauksen ? - Hmm.. Tähän voisin luetella moniakin henkilöitä, enkä nyt äkkiseltään osaa valita ketään yhtä.
Mitkä ovat Bloggaamisen parhaimpia ja huonoimpia puolia ? - Parhaimpia puolia on varmaan ihan itessään tää harrastuksena. Blogi toimii mulla vähän päiväkirjana ja täytyy sanoo, et on se huomattavasti kivempi palata menneisiin hyviin reissuihin tai tapahtumiin blogitekstin muodossa, kun vaan vaikka kuvien kanssa. Huonoinpia ei liikaa ole, mut henk.koht itellä ei aina meinaa aika riittää ja tietyllä tapaa blogi luo pientä painetta ja täyttää kalenteria, ainakin yhteistöiden kautta.


Mikä on omista postauksistasi mieleisin ? - Tämä. Kyllä tota postausta oli super mukava toteuttaa, kun ensimmäistä kertaa oikeesti joutu kattomaan niitä kauheimpia kuvia itestään ja vieläpä panostamaan niitten muokkaamiseen. 
Näetkö itsesi bloggaamassa vielä vanhemmalla iällä? - Tähän on mahdoton sanoa mitää varmaa. Tottakai mahdollisimman pitkään tätä jatkan, mutta mitä vanhemmaks tulee sitä enemmän varmaan myös sisältö muuttuu ja tekeminen. 
Miten läheisesi suhtautuvat blogiisi ? - Eipä ne kummemmin ota kantaa. Äiti ainakin lukee tietääkseni ihan tyytyväisenä. Ainut mitä sanotaan, niin välillä perhettä naurattaa, kun kuvaan kaiken oleellisen ja epäoleellisen. Myös asukuvien ottaminen sukujuhlissa tai vastaavissa herättää välillä hilpeyttä. 
Mikä motivoi sua bloggaamaan ? - Toiset bloggaajat, se mitä saan ite tästä ja mitä voin tarjota muille. Jokainen kommentti ja lukija on kans tietynlaisia motivaattoreita. 


Milloin aloitit bloggaamisen ja miksi ? - Huhhuh.. tästä on muute aikaa. Piti ihan käydä tarkistamassa, mutta ihan ensimmäinen blogi I found myself in wonderland on perustettu ainakin postausten perusteella vuonna 2011. Syytä en todellakaan muista, mutta tälle tielle nyt kuitenkin on jääty kuuden vuoden takaa.
Mihin kiinnität uusissa ihmisissä ensimmäisenä huomion ? - Yleensä ihan ensimmäisenä teen syväanalyysin vaatteiden perusteella ja sen jälkeen otan syyniin kasvot ja perusilmeen. Teen pelottavankin suuria päätelmiä pelkästään ulkosesta olemuksesta ja se on aika surullista. Yleensä mun typerät ennakkoasenteet kumoutuu hyvinkin äkkiä tyypin vaatteista tai ilmeestä huolimatta.
Mikä on sellainen asia, mitä monet eivät tiedä sinusta ? - Oon aika avoin ja kerron yleensä mun noloimmatkin tempaukset ihan huoletta, mutta tosiaan ainakin jos Roope on yön poissa kotoo niin yleensä nukun sen joku jo kertaalleen käytetty paita kainalossa. Ei, en laita sitä päälle, vaan nukun sen vieressä.

Postauksen toteuttivat myös he: MillaEllaKatjaNooraPaulaSiniEllaSannaSofiaLindaSanniMari

2 kommenttia

  1. Kiva postaus! Täytyy nyt kyllä kysyä että mistä tuo kalenteri on? Aivan ihana! Miulla on parhaillaan kova kalenterin metsästys käynnissä joten huomio kiinnittyi välittömästi tuohon :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Saara♥ Kalenteri on glitteristä! Toi on kyllä ihan super ihana. Luulis, että sieltä vielä löytyis noita :)

    VastaaPoista