MAYBEAUTY 3 FACE KIT COMBO + 30% ALENNUSKOODI

IMG_2821
*Yhteistyössä Maybeauty
Muhun päin otettiin yhteyttä Mybeautyn puolesta ja tarjottiin testiin kolme erilaista kasvonaamioita. Oon yleensä ite vähän huono tutustumaan mihinkää uusiin tai erilaisiin kasvonaamioihin. Syynä on joko ihan vaan laiskuus tai sitten mun iho, joka on jo luonnostaan melko puhdas ja hyvässä kunnossa. Se ei silti kiellä sitä, etteikö jo luonnostaan hyväkuntoista ihoa tarttis helliä tai hoitaa ja tän takia otin tarjouksen ilomielin vastaan! 

Sain paketin pienien mutkien kautta vihdoin kotiin ja pääsin testaamaan. Eniten kiinnostuin The Incredible sarjan Face mask - tuotteesta, jonka tarkoitus on poistaa mustapäitä ja kuollutta ihosolukkoa, sekä syväpuhdistaa ihoa. Tuote itsessään on tahmeaa ja jämäkkää, jota levitetään sille tarkoitetulla siveltimellä. Ensimmäisellä testikerralla sain ihan järkyttävän sotkun aikaan tällä tahmealla aineella, mutta toisella kerralla homma luisti jo paljon paremmin! Onneks tätä ei oo vaikea puhdistaa mistään, oli nimittäin lavuaari ja vessan lattia ihan mustana, hah. Sotkua tuli kuitenkin ainoastaan laittovaiheessa, nimittäin tän maskin paras puoli on, että se lähtee yhtenä tai niinkun mulla, muutaman kokonaisena kappaleena pois kasvoista! Anna siis aineen vaikuttaa 35-40min ja nauti siitä ihanasta tunteesta, minkä tää naamio jättää pois otettaessa.

Lopputulos yllätti mut positiivisesti. Vaikka mun herkkä nassu alkokin punottamaan vähän, oli tulos silti miellyttävän pehmeä ja raikas! Toki tulos olisi voinut olla toisella paljon radikaalimpi, kun mulla, koska niinkun sanottu, mun iho ei ole sieltä epäpuhtaimmasta päästä. Tän maskin ansiosta kuitenkin se on nykyään vielä edeltävääkin puhtaampi ja aion kyllä jatkossakin käyttää tätä!

"Face Mask syväpuhdistaa ihoasi, poistaa mustapäitä ja kuollutta ihosolukkoa."


Toisena tuotteena esittelen saman sarjan Pore mask - naamion, joka puolestaan pienentää ihohuokosia ja imee rasvaa, sekä ylimääräistä talia pois ihosta! Tästä on tullu kans mulle ihan yks lemppareista. Oon aina kärsiny vähän rasvaisesta ihosta, ja nyt mulle tuotiin apu tähän ihan kotiovelle asti. Tuote levittyy helposti ja tuntuu miellyttävältä kasvoilla, paitsi loppuvaiheessa. Naamio nimittäin kuivuu melko kovaksi kasvoille ja jossain vaiheessa alkaa jopa vähän ainakin itsellä kiristämään kasvoja. Tuotetta suositellaan pidettäväksi 15-30min ja ite oon ainakin suuruuden hulluna yrittäny maksimoida tehon ja pitäny aina minimissään sen 30min tätä kasvoilla. Lopputulos on jälleen ollu joka kerta miellyttävä. Iho tuntuu pehmeältä ja sileältä, eikä myöskään ainakaan mulla punota yhtään hoidon jälkeen, eli meikkaaminenkin onnistuu ihan kätevästi, vaikka heti naamion perään!

"Pore Mask imee ylimääräistä talia ja rasvaa sekä pienentää ihohuokosia."Sitten on vielä Face Gel, jolla olis suositeltavaa alottaa koko tää combo, koska samalla kun sun iho puhdistuu niin myös huokoset avautuu ja on valmiit seuraavien tuotteiden käytölle. Koostumukseltaan tää on nimensä mukasesti geelimäistä ja tuntuu ihan super pehmeeltä iholla, eikä tuoksussakaan oo valittamista! Hämmentävää on se, miten nopeesti sun iho alkaa oikeesti kuoriutumaan tän vaikutuksesta. Face Gel pesee pois kuolutta ihosolukkoa ja tuntuu että uudistaa ihon samalla ihan kokonaan. Ei oo hetkeen ollu pesun jälkeen niin puhdas tunne iholla, kun tän tuotteen käytön jälkeen!

"Face Gel pesee pois kuollutta ihosolukkoa ja avaa huokoset."


Sullakin on mahdollisuus nyt hommata joko itelles tai toiselle joululahjaks tää koko combo -30% alennuksella! Klikkaa tästä ittes Maybeautyn verkkokauppaan ja shoppaile mukaan koko paketti. Koodilla tuulipack tai klikkaamalla tätä* aktivoit alennuksen, joka on muuten voimassa vuoden loppuun asti! Huippua sunnuntaita ja hyviä shoppailuhetkiä!♥

6 kommenttia

 1. Nää naamiot kiinnostaa kyllä kovasti! Tosi hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos! Käy ihmeessä tilaamassa, vaikka joululahjaksi itselle ;)

   Poista
 2. Kiva postaus taas, onko sulla ikinä tapana ottaa niitä kuvia siitä talista ja muusta, mitä sitten ton mukana lähtee? Näkisi vähän vaikuttaako ne oikeasti niin hyviltä kun annat olettaa? :)

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana! Yritin kyllä ottaa kuvaa face maskin jäljestä, mut en saanut ollenkaan hyvää kuvaa siitä ja niinkun jo vähän tekstissäkin mainitsin niin, mulla on entuudestaan aika puhdas iho eikä naamiolla sen takia lähteny mukana merkittävän paljon mustapäitä. Pore maks puolestaan oli siis vähän mutanaamion tyyppinen ja harmittaa etten ottanut kuvaa kasvoista maskin jälkeen, mutta ainakin tunne iholla oli super hyvä! :)

   Poista
 3. Voi että, haluttaisi päästä testaamaan (varsinkin!) tuota ensimmäistä naamiota, oon kuullu siitä niin paljon :D

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä tilaamassa, vaikka siten vaan se naamio! Ite tykkäsin tosi paljon :) Ainut että pitää muistaa laittaa kunnon kerros että naamio lähtee helpommin pois yhtenäkappaleena.

   Poista