JOULUKUU INSTAGRAMIN TARINOILLA

itsenäisyyspäivä-2

Juhlittiin suomi 100 - itsenäisyyspäivää ja käytiin porukalla kattomassa Tuntematon sotilas leffoissa. Ei voi kun suositella, vaikken mikään sotaleffojen suurin fani olekkaan! Tää oli jotenki ihan ykkönen varsinkin just itsenäisyyspäivänä. || Jatkettiin juhlimista kaverin luona. Kilisteltiin, syötiin hyvin, pelattiin linnanjuhla bingoa ja arvosteltiin rankalla kädellä linnanjuhla pukuja. Meillä itellähän oli ollu täysin nappivalinnat niihin kinkereihin.

kahvilla-2

Joulukuussa onnistuin pitämään taas sopivan tahdin postauksissa ja tähän pyritään ens vuonna joka kuukausi. Mun instagramin tarinoissa näkyy surullisen usein jonkunmoinen ilmotus postauksista. Tässä hyvin tyypillinen tilanne. Kalenteri ja kone molemmat heti saatavilla ja kahvikuppi kädessä. En onneks oo kovinkaan addiktoitunu mihinkään näistä kolmesta. || Vaihteeksi kahvia. Juon itseasiassa tälläkin hetkellä kahvia. Tää hetki oli kuitenkin n. 2h sen jälkeen, kun olin saanu Roopen raahattua mun mukana sisustusostoksille. Ostoksille joihin sain päähänpiston aamulla, kun halusin päivittää meidän asuntoa. Tästä uhrautumisesta lupasinkin sille tarjota herkkukahvin!

love-2

12.12. meidän perheeseen tuli karvainen vahvistus, joka tottelee nimeä Nova. Neiti oli heti ensimmäisestä päivästä lähtien reipas ja kotiutu nopeesti. Ensimmäinen viikko oli muuten vaan aika raskas, kun totutteli yhdistämään kahden ihmisen koulun, työt, treenit ja koirapennun. Hyvin on kuitenkin selvitty ja nyt alkaa jo rytmi olemaan kunnossa. || Nova aka Sintti on kasvanu jo jonkun verran ekoista päivistää näissä neliöissä, mut edelleen se tuntuu super pieneltä ja vähän jopa säälittävältä. :D Ei uskois, että siitä vielä joskus tulee isompikin otus. Postaus Novasta löytyy tästä.

xmas-2

Joulukuussa oon nauttinu vielä entistäkin enemmän vapaista viikonlopuista. Hitaat aamut on mun ehdoton kohokohta päivässä ja kaikki päivät alkaa mun mielestä paremmin, jos saan aamusta heti ottaa hetken itelleni. Kirjotin myös jatkosopparin töihin ainakin elokuun loppuun asti, joten mun vapaat viikonloput on turvattu || Päätin hemmotella mua ja vähän teitäkin aikaisella joululahjalla itselleni. Oon nyt reilun vuoden ollu ostamassa tätä kiinteetä 50mm objektiivia, mutten oo muka kerenny ostaa sitä. Nyt se kuienkin mulla on ja joku tarkkasilmänen on voinu huomatakin osassa kuvista eron. Haluutteko kuulla enemmän tästä objektiivista ? Voisin ihan postauksen omistaa sille, niin tyytyväinen oon ollu.

xma2-2

Pääsin jo ajoissa joululomalle ja suunnattiin sitten samantien maaseudulle rauhottumaan. Pakattiin kamat ja koira kyytiin ja ajeltiin Jyväskylän suunnille rentoutumaan! || Mun joulu meni rauhallisissa merkeissä ja hyvin perinteisellä tavalla. Aattoilta ainoastaan oli erilainen, kun vietettiin se poikkeuksellisesti Roopen vanhempien luona ja olipahan muuten meidän ensimmäinen virallinen joulu yhdessä!

lomalla-2

Ja tämä teksti pitää täysin paikkansa. En aivastanukkaan meikkeihin päin koko joulun aikana. En jotenkin osaa panostaa ulkonäköön joulun aikaan, korkeintaan aattona vähän. Mun mielestä joulun alus- ja välipäivät kuuluis viettää kalsareissa tai toppapuvussa. Ei meikattuna ja mekossa. || Tässäpä meidän fiilikset siitä, kun oltiin koko joulun aika heiluttu meidän vanhempien kanssa.. Hullukshan siinä meinaa tulla. Nyt ollaan kuitenkin onnellisesti kotona ja täällä varmaan hetki pysytäänkin. :D

Käykää seuraamassa mua Instagramissa @tuuulis, niin näätte nää hienot stoorit ihan reaaliajassa. Ihanaa uutta vuotta ja hauskaa iltaa juhlijoille

8 kommenttia

 1. Tosi ihanan olonen joulukuu sulla ollu :3 Ihanat kuvatkin oot instastoryn avulla räpsiny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä onnistunu kuukaus, täytyy myöntää! Kiitos Paula♥

   Poista
 2. Ihana joulukuu! <3 Sun instastooria on aina kiva seurailla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla! Välillä pitää ihan kaks kertaa miettiä et mitä siellä julkasee :D Hyvä jos oot tykänny :)♥

   Poista
 3. Tosi ihana postaus nättien kuvien kera! Itekkään en välitä sotaelokuvista niin kauheasti, mutta toi Tuntematon sotilas oli tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se todellakin oli!! Se oli kuitenki jotenki tosi herkkä ja tunnelmallinen leffa, et ei jotenkaa pyöriny pelkästään sotakohtauksissa. Ja kiitos paljon♥

   Poista
 4. Tee ihmeessä postausta tosta linssistä! Mulla on 1.4 aukolla, joten sillä ainakin pääsee pitkälle - ois kiva just nähdä semmosta valokuvaesittelyä enemmän kun kuvia linssistä näin itellä kun tiedän mikä tässä on kyseessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla!! Täytyy rueta suunnittelemaan, minkälainen postaus oli hyvä. Aattelin jotain vertailua kitin ja tän kiinteen välillä :) Kiitos vinkistä!

   Poista