IHANA UUSI TAKKI

IMG_3044 IMG_3051

Kävin viime viikolla tekemässä surullisen kuuluisia heräteostoksia Matkuksessa pitkästä aikaa ja monen muun kivan materian lisäks mun mukaan tarttu New Yorkerista tää takki! Oon jo tovin salaa haaveillu tästä super lämpösestä puffer jacketista ja nyt vihdoin löysin yhen joka sopii mun päälle ilman että muistutan muumia. Kävin sovittamassa samantyylistä H&M:llä ja Bikbokissa, mut molempien versiot ei jostain syystä istunu päälle ollenkaan. Onneks kassajonosta bongasin tän ja raaskin luovuttaa mun paikan seuraavalle, että pääsen sovittamaan vielä tätä! Kannatti, koska tästä takista tuli kertaheitolla mun lempi takki. Mitä mieltä te ootte tälläsistä takeista ?

IMG_3040 puffer

Mun shoppailuintoilu ei oo jääny pelkästään vaatteiden tasolle. Oon nyt parin viime viikon aikana
intoillu kotijuttujen kanssa ja ostanu yhtä jos toista näihin meijän lukuisiin nelijöihin.. Toinen osapuoli ei oo ihan niin ratkiriemukkaana ollu kasaamassa noita palapelejä, saatika sitte kiertämässä mun kanssa noita sisustusliikkeitä läpi. Viihtysä koti on kuitenki molempien onni, joten sen voimalla oon sen saanu raahautumaan mun perässä! Mulla on myös suunnitteilla tälle viikolle pieni sneak peek tästä asunnosta ja esittelyssä yksi pieni karvainen perheenlisäys, josta on ehkä jotain pientä mainintaa jo aikasemminkin ollu täällä! Nyt lähen kuitenkin painelemaan duuniin ja parin tunnin päästä hakemaan edellämainittua karvavauvaa kotiin. Ihanaa tiistaita

IMG_3045
Puffer jacket NEW YORKER | Farkut BIKBOK | T-paita NEW YORKER | Korvikset GLITTER 

Ei kommentteja