7 + 1 ASIAA TÄMÄN VUODEN JOULUSTA

IMG_3585

Perhe. Mulla on iso perhe ja tukiverkko mun ympärillä. Oon onnellinen että saan viettää joulut vuodesta toiseen näiden ihmisten kanssa. Sana "perhe" sisällyttää itseensä mun tapauksessa vanhemmat ja sisarukset (omat ja puolikkaat), Karvaset vahvistukset, Roopen ja sen perheen kokonaisuudessaan ja isovanhemmat.

Roope. Vuoden 2017 joulu oli virallisesti meijän ensimmäinen yhteinen joulu. Oli ihana viettää yhdessa aatto ja vielä ihanampaa on jatkaa lomailua vielä parisen viikkoa pitkän ja kiireisen syksyn jälkeen.

Punaviini. Entisenä vannoutuneena valkoviinin ystävänä tää oli ensimmäinen joulu myös mun ja punaviinin osalta. Ennen join punkkua vaan isosiskon painostuksesta, mutta tänä joulun join jo ihan omasta tahdosta ja rakkaudesta. Väitän että paluuta tästä punkkurakkaudesta ei ole

Lahjat. Myönnettävä se on, että kyllä ne lahjat on aina kiva bonus ja tänäkin vuonna sain monta ihanaa joululahjaa. Kiitokset niistä kaikille! Yks lahja oli kuitenkin ylitse muiden, muriseva ja tuhiseva kultainennoutaja Nova teki meidän joulusta astetta vauhdikkaamman.

IMG_3603
IMG_3600
Palju. Rakastan paljuilua varsinkin jouluna. Joku siinä aatossa vaan on, että jopa paljussa käyminen tuntuu tuplaten paremmalta. Pikkupakkanen, lämmin palju ja huurteinen kylmä juoma. Jos ei muuten niin tällä combolla viimestään rentoutuu ja unohtuu kaikki kiireet.

Joulukuusi. Tänä vuonna meinas olla vähän ongelmia tän perinnepuun suhteen. Vasta aatonaattona löydettiin kaikkia osapuolia miellyttävä kuusi meidän joulukotiin. Joulukuusi on ehdoton osa joulua ja niin meidän joulutähtikin, joka on keikkunu kuusen latvassa niin kauan kun vaan jaksan muistaa.

Porkkanlaatikko. Oon erittäin kaikkiruokanen jouluruokien suhteen, mutta ei oo porkkanalaatikon voittanutta. Tätä ja kinkkua voisin ahtaa itteeni ihan loputtoman paljon. Onko sulla jotain lempi jouluherkkua ?

Sauna. Kilpailee paljun kanssa samassa sarjassa. Joulusauna on vaan vielä perinteikkäämpi ja tunnelmallisempi juttu. Voisin saunoa aamusta iltaan ja sen kyllä yleensä jouluaikaan toteutanki. Saunassa vaan on sitä jotain!

IMG_3628
Vastapainoksi edelliselle "jalat maahan" postaukselle jaan teille mun ehdottomat suosikit tästä joulusta. Toivottavasti teilläkin oli ihana ja rentouttava joulu

8 kommenttia

 1. Tosi ihanat kuvat! Palju sopii varmasti tosi hyvin jouluun. Ite oon käyny paljussa vaan pari kertaa eikä kummallakaan kerralla ollut joulu, mutta varmasti siitä tulisi jouluinem fiilis. Ihastuin tänä jouluna bataattilaatikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini♥ Täytyy kyllä sanoo, että nää kuvat yllätti mutkin! Kello oli meinaan 01:30 ja olin ihan 100% varma että kuvissa näky vaan nuo lamput :D Palju on kyllä meillä ihan jouluperinne jo! Bataattilaatikko on kans ihan super hyvää!!

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! :)

  http://worldbypinja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiiitos paljon! Yllätyin itekin, että onnistu näin hyvin :)

   Poista
 3. Olipa kiva postaus hauskoilla kuvilla ja fiiliksillä! Palju on kyllä ihana, mutta silleen harvoin on selvinpäin rentoutumassa-useammin kaveriporukalla vuokrataan juhliin.. :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri!! Meillä tuo palju on juntattu kiinni terassiin, niin tulee lojuttua vähän väliä siellä. Juhliin tuo on kyllä ihan ykkös juttu, mut toimii tälleen rentoutumiseenki :p

   Poista
 4. Voi miten kiva ja ihana postaus! Porkkanalaatikko on hyvää, mutta mä söisin vaikka saavillisen imellettyä perunalaatikkoa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Emmi kiitos♥ Perunalaatikko on kyllä kans toinen herkku! Mun pitää tänäänki vielä lähtee syömään viimesen kerran jouluruokia äidin luo :D Katotaan maistuuko illalla enää mikää jouluruoka.

   Poista