OCTOBER THROUGH MY PHONE

12 Ensimmäinen ja viimenen kunnon selfie koko lokakuusta. Selkeesti oli kiireinen kuukaus ja silmäpussien tuoma lisäkauneus ei ollu kuvaamisen arvosta. // Sunnuntaiaamujen aamupalat on ehottomasti yksiä viikonlopun kohokohtia! Jos vaan olis aikaa nii mun jokainen aamu alkais näin. 16 Pompom-lippis kiilas aika törkeesti mun asustelemppareiden kärkeen. Sen vaan voi yhistää niin monella eri tapaa! Tässä oiski hyvä postauksen aihe, vai mitä? ;) // Lokakuun kiistaton kohokohta oli kuitenkin muutto yhteiseen kotiin. Kaks elämää sai melkosen helpotuksen, kun molempien matkalaukut sai vihdoin purkaa viimestä kertaa samaan osotteeseen♥ mirror Syksystä ihanaa tekee terapiahetket ihanien ihmisten kanssa kera ison laten. // Lempparifarkut pitkästä aikaa käytössä. Bongasin myös kirpparikamojen seasta paidan, johon löysin rakkauden uudestaan. Ihan hullua miten jo kerran pois heitetty paita voiki saada sut syttymää uudestaan! Real love. home Tuparilahjana saatiin ihanasti somistettu skumppapullo. Ihana! // Osa Desenion tauluista löyti paikkansa meidän makkarista ja tykkään kyllä ihan super paljon näistä. Uppooko teihin tän tyyliset taulut ? Ps. Tähän liittyen onki tulossa pian postausta!

Otin kyllä hämmentävän vähän kuvia puhelimella lokakuussa, mutta tässä vähäisistä ne parhaat! Enemmän matskua löytyy mun instagramista: @tuuulis ja snapchatista: tuulipu. Käykää tsekkaa!  Ihanaa sunnuntaita♥

8 kommenttia

 1. Oi, onnea yhteiseen kotiin ♥ On varmasti ollut kiireinen kuukausi muuten ja kaiken muun kanssa, mutta ah se fiilis kun saa kiireet hoidettua alta pois ja pääsee vihdoin rauhoittumaan :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana♥ Oli kyllä aika työtäyteinen kuukaus, mut nyt tosiaan kiiret vähän helpottaa nii on kyllä huippu fiilis! :)

   Poista
 2. Vitsi miten ihania kuvia ja miten ihana kuukausi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi♥ Oli kyllä ihana kuukaus kaikinpuolin, vaikka jonkun verran tekemistäki löyty! Onneks marraskuu on nyt vähän helpompi :)

   Poista
 3. Tosi nättejä kuvia! Meillä on ihan erilainen sisustus, meille nuo taulut ei sopisi, mutta jos olisi semmonen korkeakiiltovalkoinen asunto niin olisihan noi sinne tosi hyvät :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Jep mulla on kyllä aika klassinen tää tyyli.. Välillä jopa harmittaa miten paljon valkosta,harmaat ja mustaa viljelen mun sisustukseen. :D Äiti pitää sitä jo vähän vitsinä.

   Poista
 4. Luoja sun blogis on kaunis! Voisin vaa selata ja selata etiäpäin :D ♥ Pakko jäädä seurailemaan!

  http://tarunmaailmassa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua, ihana taru kiitos♥ Tuli super hyvä fiilis heti aamusta!

   Poista