10X EPÄONNISTUNEET ASUKUVAT

Monessa blogissa oon tälläseen postaukseen törmänny ja viikonlopun kunniaks päätin itekin koota yhteen arkistojen kätköistä löytyneet super hyvät otokset. So enjoy this!
     

En oo ihan varma että yritänkö aivastaa vai pyytää kuvaajaa oottamaan, vai mikä tarkotus mulla on näyttää humalaiselta jolla on asiaa.Oli vissiin joku parempiki juttu ?? // Ilme on tosi klassinen ja artsy, mut eikö kukaan voinu kertoo että mun huivi on päin helvettiä ja paita housussa aivan miten sattuu.. thanks man.Oletan, että mun tarkotus on ollu "heilauttaa hiuksia sillain seksikkäästi", mut lopputulos on ollu aivan jotain seksikkään vastakohtasta. Sadettakia ja kaunista balleriinan asentoa unohtamatta.


"Otatko keksin ?"


"Voi tätä onnellisuutta ja ihanaa parisuhdelaatuaikaa, kun otetaan näitä asukuvia tässä"-ilme.. Uskallaan väittää, ettei toinen osapuoli ollu ihan yhtä innoissaan. // noh nii noh.. Lähinnä näytän siltä ettei mulla ole hajuakaan siitä mitä oon tekemässä. 


Näitä "hehe" ja "haha" kuvia on enemmän kun yks miljoona tuolla arkistoissa. Mua aina enemmän ja vähemmän naurattaa. Aika kumma miks mulle sanottiin lapsena, että näytän intokiinalaiselta ku nauran.. Mun mielestä tämä ei pidä ollenkaan paikkaansa. Varsinkaan tälleen vanhempana. 


Tää kuva oli musta ihan kiva, niinku oikeesti... 


Mun mielessä on vaan kysymysmerkkejä, kun katon tätä kuvaa.. Kiitos ja anteeks kaikille jotka mun kanssa on kuvia ottanu. Te ette ehkä toteuta aina mun visioita täydellisesti, mut jos kuvattava on tällänen nii ei voi kauhalla vaatia, jos lusikalla on annettu.  

Ihanaa sunnuntaita tyypit

16 kommenttia

 1. Nää kaikki on kyl omalla tavallaan upeita kuvia :) Toi tokavika on kyllä aivan ihana. Tollasissa on niin ärsyttävää kun joku muukin on päättänyt sitten tulla siihen kuvaan mukaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! :D Mulla on ihan super monta kuvaa, jotka ois muuten just hyviä, mut sit siellä on just joku photobomb.

   Poista
 2. Hahah, hauska postaus :)

  Noi naurukuvat on just ihania, varsinkin toi viimeisin! Ihan sairaan söpö kuva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ihana♥ Välillä on ite ehkä liianki kriittiinen noiden kuvien suhteen! Kiva, että tykkäsit :)

   Poista
 3. Hahah, ihan huikeita! :D Tää viimeisen kuvan teksti on niin paras! :D Mulla on kans samoja tilanteita niin paljon! Ja mä alan aina puhua silloin kun mua kuvataan, joten joka kuvassa suu auki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allekirjotan ton puhumisen! Ja sit toi etten osaa olla tarpeeks kauan paikallaan. Mulla on kauhee pakkomielle päästä jotenki pilaamaan joku hyväki kuva :D eli aina ei todellakaan oo kuvaajan syy, jos ne visioit ei oo ihan sitä mitä piti.

   Poista
 4. Parempia nää oli kuin mitkään musta ikinä otetut kuvat. :'D Naurukuvissa on ihanan hilpeä fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, höpö höpö! Osaan kyllä nauraa ainaki jos en muuta :D

   Poista
 5. Haha kuinka hyviä kuvia! Naurukuvat on parhaita kun ne on niin aitoja *.* Toi tokavika on oikeesti aivan ihana kuva, harmi kun tuo pyöräilijä osu just taustalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Sini! Välillä noi naurukuvatki onnistuu, mut yleensä oon just tommonen "xd" :D Ja joo mua harmitti ihan älyttömästi, kun toi pyöräilijä osu tohon.. Olis ollu muuten iha onnistunu kuva!

   Poista
 6. Jokasellahan näitä on, näist tulee just hyvälle mielelle! Hyvä vaa ku kaikki jotka tekee asupäivityksii julkaisee näitä! :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä välillä palauttaa ittensä maanpinnalle, ku yleensä julkasee vaan niitä parhaiten onnistuneita kuvia :D

   Poista
 7. Iha sairaan kiva postaus! Musta löytyy vaan ihan järkyttävän näkösiä kuvia joita en ees kehtaa julkaista😂👌🏼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, kiitos♥ Nää on kyllä aina semmonen, et ite häpee silmät päästään, mut ainaki toisilla on hauskaa :D

   Poista
 8. Voi miten söpö oot <3 Aivan ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitos ihan hirmuisesti♥ Tää oli kyllä hauska toteuttaa!

   Poista