POMPOM BASEBALL CAP♥

pompom
IMG_2095

Viikko vierähti ilman mitään päivityksiä blogin puolelle. Muutto ja uudet työkuviot yhistettynä parisuhteen ja opiskelijaelämän kanssa ei aina jätä vuorokauteen ylimääräsiä tunteja, vaikka kuinka haluais! Pahin on nyt kuitenkin takana ja tästä voidaanki sitten palata takas normaaliin postausrytmiin. Hyvä näin.

Hain tänään postista pitkään himoitun pompom-lippiksen ja ai luoja miten tää onkaan täydellinen! Söpön beige väri ja ihana satiinikuosi yhessä on just eikä melkein mun makuun. Zalando ei pettäny mua taaskaan ja löysin sieltä etsimäni. Mulla alkaa nyt enemmän ja vähemmän olemaan näitä pompon - juttuja, mut minkäs teet, kun en vaan on niin yksinkertasen sulosia. Vai mitä?
  IMG_2086IMG_2111
Takki H&M | Farkut BIKOK | Kengät NIKE TANJUN | T-paita BIKBOK | Lippis EVEN&ODD | Huivi PIECES 

Sain tänä vuonna kunninan päästä bloggaapassilla super ihanille I LOVE ME - messuille 20.-22.10.2017 Helsingin messukeskukseen! Tästä syystä mun Ingstagramissa on arvonta, josta voit voittaa sulle ja kaverilles liput kyseisille messuille. Check this out @tuuulis !

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos♥ Täytyy sanoo, että huonosta säästä huolimatta kuvat onneks onnistu yllättävänkin hyvin :)

   Poista
 2. Oi miten kivat kuvat ja suloinen lippis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan paras♥ Rakkautta ensisilmäyksellä!

   Poista
 3. Mukava postus ja kiva lippis! Kyllä se perus arki välillä vie voiton, eikä sitä aina tarvitsekaan bloggata :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana!♥ Niinhä se on. Varsinki just nyt tän muuton keskellä on oikeesti tosi hankala koittaa vielä tää bloggaaminen aikatauluttaa johonki väliin, kun muutenki tuntuu ettei vuorokaudessa riitä tunnit :(

   Poista
 4. Aivan ihana ja supersöpö toi lippis!! Mä oon kans haaveillut tuollaisesta tupsulippiksestä, muttakun lippikset ei vain sovi mun päähän mitenkään :D Täytyy tyytyä tupsupipoon :p

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos♥ Mä kans metsästin jo keväällä tämmöstä, mut ei osunu kohdalle. Nyt kuitenki onneks löysin ja on kyllä ollu yks huonojen hiuspäivien pelastaja! Lippikset on kyllä siitä pahoja, kun ne ei ihan joka päähän istu.. Onneks niitäkin on nii monen mallisia, et toivottavasti säkin löydät omanlaisen ;)

   Poista