I LOVE ME - MESSUT 2K17

IMG_2326 IMG_2340

I love me - messut tältä vuodelta on mun osalta paketissa. Olin ensimmäistä kertaa ikinä kyseisillä messuilla ja niinkun aikasemmin mainitsinkin, niin pääsin nauttimaan tapahtumasta bloggaajapassilla, joka omalta osaltaan toi ainakin mun päivään lisää mukavuutta. Kahvitarjoilu, rauhallinen tila ja naulakot ulkovaatteille oli pieniä asioita, mutta helpotti yllättävänkin paljon päivää! Kiitokset tästä messujen järjestäjille

Katjan kanssa lähettiin perjantaina aamulla aikasin ajamaan kohta messaria aika oottavaisin mielin. Tajuttiin kuitenki jo siinä vaiheessa, kun Helsinkiin saavuttiin, että ens vuonna on ehdottomasti majotuttava johonkin lähemmäs ja tultava messuilemaan kahtena tai jopa kolmena päivänä. Iso tapahtuma ja pitkä välimatka ei nimittäin oo yhtään hyvä yhdistelmä varsinkaan, jos koko retkestä aikoo saada kaiken ilon irti. Pelkkään autossa istumiseen meni meidän päivästä jo 8h ja se söi kyllä oman osuutensa jaksamisesta. Tästä viisastuneena toimitaan ens vuonna toisella tavalla!


IMG_2350 IMG_2342

Päästiin vasta iltapäivällä paikan päälle ja parempi näin, koska porukkaa oli aivan älyttömästi kun tultiin, mutta jo tuntia myöhemmin käytävillä mahtu jopa kävelemään törmäilemättä tuntemattomiin. Olin positiivisesti yllättyny messujen tarjonnasta ja panostuksesta, mitä messusosastoilla oli! Mun ehottomia lemppareita oli kaks yllä olevissa kuvissa esiintyvää standia. Skumppabaari, mikä huikee idea tarjota asiakkaille hetki istua ja rentoutua hälinän keskellä! Toinen suosikki oli LuinSpa:n osasto, joka oli värimaailmaltaan ja ulkonäöltään vaan jotenki aivan täydellinen. Spatuotteita joka lähtöön, ihanissa sävyissä ja pehmeillä materiaaleilla. Jos yhtään olisin varautunu rahallisesti paremmin messuihin, olisin voinut tyhjentää vaikka koko valikoiman omaan pieneen kylppäriini♥ 
Löytykö muille lemppareita messuilta ?

Standi ihastelun lisäks käytiin testailemassa huulimeikkiä, kynsien lakkauspistettä ja ilmaista hiuspohjan analyysiä. Viimesenä mainittu oli mulle yks must jutuista, koska mun tukka on jotenkin huonomassa kunnossa kun yleensä. Loin jo mielessäni kauhuskenaarioita miten mun päänahka on huonossa kunnossa ja tarviin jotain taika-aineita siihen. Todellisuudessa mun päänahka oli erittäin hyvässä kunnossa, mutta hius itessään todella kuiva. Tähän lääkkeenä syväpuhdistusta ja hiusnaamiota. Syväpuhdistava shampoo multa jo kotoa löytyy, mutta maski uupuu. Ostin tästä viisastuneena testiin Vitality's Intensive Aqua Nutriactiven ravitsevan hiusnaamion, jonka sain hyvään messuhintaan! Lupaan kertoa muutaman kokeilun jälkeen, tekeekö se taikoja mun hampputukalle.

Aika oli meillä rajallista ja kaikkea ei todellakaan ehditty kokeilla, mitä alkuun oli tarkotuksena, mut mun päivä ainakin oli onnistunu ja täynnä ihania kauneuteen liittyviä asioita! Niinkun aikasemminkin mainitsin, niin kyllä sen toisen päivän olis kaiken kivan koluamiseen tarvinnu. Jääpähän ainakin koettavaa vielä paljon ens vuoteenkin!


IMG_2345 IMG_2362

Oliko muita perjantaina messuilla tai onko joku vasta menossa ? Kertokaa mitä tykkäsitte!
Ihanaa lauantaita ja messuviikonloppua

14 kommenttia

 1. Eikä, aivan ihanan näköiset messut! Itsellä on toiveena joskus päästä mukaan osallistumaan. Ehkä ensi vuonna! :P

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Multa ainakin saa ison peukun näille ja suosituksen tulemaan :)

   Poista
 2. Ihania kuvia oot ottanut! Toi skumppabaari oli mustakin tosi hyvä idea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon♥ Se oli kyllä ihan hauska! Viinibaari ois kans voinu olla :p

   Poista
 3. Itekin kävin hiuspohjan analyysissä ja yllätyin kun sainkin neutraalin palautteen! 😊 Hyvä postaus!

  www.nooraemilia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! Olin ihan äimänä, ku luulin että kaikki johtuu päänahasta! Ja kiitos :)

   Poista
 4. Kivoja tunnelmia messuilta! Itse en tänäkään vuonna päässyt lähtemään, mutta muiden kuvia seuranneenna tuntuu näiden messujen taso nousseen kovasti! Ensi vuonna pitää kyllä pyrkiä paikalle!! :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kans ymmärtäny et suosio kasvanu paljon ja muutenki taso parantunu! Kannattaa ehottomasti lähtee kattomaan! :)

   Poista
 5. Itse olin lauantaina messuilla ja menossa vielä tänäänkin! Huomasi, että porukkamäärä hälveni heti sen jälkeen, kun Jeffree Starin meet and greet oli ohi. Se kun ruuhkautti ihan kiitettävästi keskialuetta... Mutta muuten kyllä jäi ihan hyvä fiilis!

  piiakristiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, ihania messuja sulle! Oisinpa itekkin päässy kahtena päivänä :) Se oli kyllä vähän turhan keskellä koko aluetta, mutta ehkä ens vuonna palautteen kautta tommonen tapahtuma siirretään syrjempään.

   Poista
 6. Harmitus siittä, ettei päässyt itse osallistumaan, vaan kasvaa näitä postauksia selatessa! Vaikka tuo sukeltaminen ihmispaljouteen ei kyllä olisi kiehtonut yhtään :D Mutta kaitpa se olisi silti ollut sen arvoista! <3

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä sanoo, että kannatti omasta puolesta lähtee vaikka päivä olikin ihan super pitkä! Ehottomasti ens vuonna suosittelen tulemaan kattomaan mikä meininki on :)

   Poista
 7. Mukavaa että pääsit kokeilemaan! :) Mulla oli nyt viimevuonna välivuosi ja taas tänävuonna tuli käytyä. Onneksi menin itse perjantai iltana, niin oli paljon rauhallisempi hetki silloin.

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantai oli onneks illasta just jo ihan mukavan rauhallinen! Pakko kyllä päästä ens vuonna myös! Toivottavasti sillon törmäillään :)

   Poista