EASY LIKE SUNDAY MORNING

IMG_2506 Rakastan hitaita ja pitkiä aamuja. Yleensä viikonlopussa ootan eniten sitä, miten saan nukkua ilman ajatustakaan stressistä, juoda monta monta kuppia kahvia, valmistaa ärsyttävän hyvännäkösen kattauksen aamupalalle ja lojua rennoissa vaatteissa pitkälle iltapäivään. Nyt vasta oon oppinu vielä enemmän nauttimaan viikonlopuista, kun uuden työn takia lähes jokainen lauantai ja sunnuntai on mulle vapaapäiviä. Miten oonkaan viime lukukauden jaksanu käydä koulussa arkena ja töissä viikonloppuna? Ennemmin sykin koko arkiviikon täysillä aamu 08:00 aina sinne ilta 20:00 asti, jos saan viikonlopun viettää näin.

Samalla kun oon oppinu nauttimaan enemmän viikonlopuista, oon oppinu ymmärtämään miten tärkeitä ihan rehelliset vapaapäivät on. Oon paljon energisempi viikolla ja jaksan enemmän, kun tiiän, että perjantaista sunnuntaihin saan taas olla ilman suurempia velvotteita. Viime keväänä en jaksanu kotona laittaa ees ruokaa kunnolla ja blogikin jäi ihan taka-alalle. Keskityin ainoostaan töissä käymiseen, kouluun sen vähän mitä jaksoin ja loppuajan yritin tasasesti jakaa Roopelle ja kavereille, sekä itelleni. Haastavinta oli sovittaa kaikkien näiden asioiden aikataulut yhteen. Haastavaa se on edelleen, mutta ihan eritavalla. Oon tällähetkellä onnellinen ja tyytyväinen tähän tilanteeseen mikä on!

Nyt kuitenkin nostan itteni tästä tuolista ja suuntaan suihkun kautta koululle. Alkuviikosta mua oottaakin muutama deadline, pari tenttiä ja kolme työpäivää. Loppuviikosta onneks helpottaa, kun tiedossa on saunailta, tuparit ja pieni retki Keski-Suomeen perheen luo. Ihanaa alkavaa viikkoa

IMG_2512
IMG_2509

4 kommenttia

 1. Kunnon ihana herkkuaamupala! :) Täällä oli ihan vaan pizza-sunnuntai x)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä onnistunu, kiitos! Pizza ei todellakaan oo huono vaihtoehto sunnuntain aamiaiseks ;)

   Poista
 2. Voi kuinka hyvännäköinen aamupala♥ Ihanaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista