NYT VOIN NAUTTII SYKSYSTÄ TÄYSILLÄ

IMG_1812
IMG_1905

Tässä nyt ois tää aikasemmassa postauksessa mainittu ihana ihana sadepäivien pelastaja. Törmäsin tähän takkiin ihan sattumalta Budget sportissa ja se oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. En kuitenkaan heti sillon tätä ostanu, koska joskus jopa minä osaan vähän harkita ostoksiani. Palasin kuitenki vajaa viikko myöhemmin takasin hakemaan takkia kotiin, mut kaikki s- ja xs - kokoset oli loppunu. Yritin tilata myymälään s - kokosta, mut koko noiden takkien malli oli jostain syystä muuttunu kesken kaiken, eikä se uus ollu yhtään niin kiva kun tää vanha. Kyllä, vain mun tuurilla koko tää combo oli mahollista. Jouduin ostamaan M - kokosena tän söpöläisen, joten tästä syystä jossain kuvissa tuo takki muistuttaa enemmän sadeviittaa, kun -takkia! Onko joku muukin löytäny tänä syksynä sisäisen lapsensa ja ostanu vanhan kunnon sadetakin itelleen ?

sadetakki IMG_1863
sadetakki Budget Sport | Farkut Pull&bear | Neule Jim&Jill | Kengät Nelly 

8 kommenttia

 1. Ei oo totta - täydellinen sadetakki! Oon metsästänyt tollasta tään koko syyskuun! :D Ja tosi söpö asu muutenkin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!♥ Tää oli kyllä löytö. Kannattaa ehottomasti käydä kattoo jos budgetissa tai sen nettisivuilla ois näitä vielä jäljellä. Eikä oo pahan hintanenkaan ;)

   Poista
 2. Mä jouduin ostamaan festareille kunnon sadetakin, kun luvattiin kaatosadetta :-D Ei oo tullut kaduttua yhtään tota sadetakkia ja menee syksyllä sitten harjottelussa sateella, kun lasten kanssa ulkona pyöritään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sadetakki on oikeesti super käytännöllinen, vaikka just lapsena ite ainakin inhosin niitä Rukan keltasia takkeja, jonka nyt ottasin avosylin vastaan :D Mulla kans oli festareilla sadetakki mukana, ihan must :p

   Poista