NEW LOVELY PINK HANDBAG

Tein ihanan ja edullisen hankinnan pari viikkoa takaperin ja tää pinkkiunelma näkyikin jo edellisessä postauksessa. Gina Tricosta tuli mulle ja varmaan miljoonalle muulle asiakkaalle viestiä, että tää super söpö laukku lähtee sieltä mukaan 11,90€:lla. Oon vaaleenpunasesta ällösöpöstä laukusta haaveillu jo hetken, niin näin tässä mun tilaisuuden ostaa sen itelleni ilman omantunnon tuskia ja hinnasta tinkimättä!

Muutaman kerran oon nyt tän koeajanu ja edelleen oon kovin tyytyväinen ostokseen. Tää pinkkiunelma on tarpeeks tilava mun kaikille rojuille, myös sille harjalle, jota mulla on pakkomielle kantaa mukana kaikkialle. Kaikki mua yhtään paremmin tuntevat tietää, ettei nää neiti liiku 100m kauemmas kämpästä jos harja ei oo mukana. Ees meikit ei oo mulle niin must!

Laukun lisäks halusin tulla jakamaan ilouutisen! Tää tyttö vaihtaa kahvilan tiskin takaa vähän, tai aika paljonkin erilaisiin hommiin. Alotan nimittäin parin viikon päästä työt Opsetilla ja oon kyllä super innoissani! Ihan huippua päästä näkemään vähän lähempää, mitä finanssiala oikeesti on. Toivottakaa mulle tsemppiä! Nyt näitä mun elämän aika isoja muutoksia satelee näihin postauksiin melko vauhilla, mut koittakaa pysyä menossa mukana. Ensin uus asunto ja nyt uus työ.. Mitä hittoo mä vielä keksin tähän lisätä. Empäs tiiä, se selviää sit myöhemmin ;)

Ihanaa alkanutta viikkoo ja tsemppiä, vaikka täällä ainakin sataa ympäri vuorokauden♥

IMG_1508IMG_1495

18 kommenttia

 1. Vitsi miten söpö laukku! :) Ja jeee sä pääsit sinne, onnee! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oo! Inspiroiduin siitä sun söpöstä vaalenpunasesta ja löysin sit onneks tän. Ja pääsin! Ihan superia, kiitos♥

   Poista
 2. Kannan kaikkialle lähes tyhjää kassia vaan, että saan harjan mukaan. dx Ehkä tarvisin jonkun taskuharjan tai sitten just pienemmän laukun. Onnee uudesta työstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samanlainen!! harjaa ilman ei vaan liikuta mihinkää :D Ja kiitos paljon!

   Poista
 3. Siis eikä kuin SÖPÖ laukku!<3 Oon tainnut ignoorata Ginan sähköpostin, kun en tiennyt tällaisen laukun saatika sen alen olemassaolosta, haha!

  piiakristiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan super sulonen! Kannattaa käyä kattoo, siellä voi vielä hyvinki olla näitä ;)

   Poista
 4. Tää laukku on ihan täydellinen *_*

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän ihana laukku! Niin söpö ja kuulostaa ihan täydellisen kokoiselta. Onnea sulle kanssa uudesta työpaikasta, toivottavasti viihdyt siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä antaa pointsit sille, kuka tän laukun on markkinoille tuonu :p Ja kiitos paljon, todella kans toivon et työ on sitä mitä aattelen (=

   Poista
 6. Todella ihana laukku! Näyttää myös aika tilavalta laukulta.

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä just on! Sen takia just mulla melkeen päivittäin käytössä :)

   Poista
 7. Onnea uudesta työpaikasta! Ja toi laukku on ihan supersöpö <3

  VastaaPoista