KUUS SYYTÄ ONNELLISUUTEEN JUST NYT

IMG_2023

xMuutto: Tää sisällyttää itteensä oikeestaan kaks ihan huippua juttua. Ekaks ootan ihan älyttömästi uuden kodin sisustamisen kimppuun pääsemistä ja lisätilan saamista! Kahestaan asuessa muutamankin neliön lisä tuntuu paljolta. Toinen asia mikä kuuluu tähän comboon on, että meistä tulee vihdoin avopari virallisesti. Loppuu se kahen kodin välillä ravaaminen ja loputtomalta tuntunu matkalaukkelämä♥ Yeah!!

xTradenologia: Lähetään ens viikolla opiskelijakavereiden kanssa pariks päiväks Vaasaan viettämään laatuaikaa muiden kohtalontovereiden kanssa. Tää on mun ensimmäinen vuos kyseisessä tapahtumassa ja ootan kyllä innolla tätä reissua. Hauska nähä muitaki tulevia tradenomeja ympäri suomee ja päästä tutustumaan uusiin tyyppeihin!

pipo
xYhteistyöt: Oon tänä syksynä yllättäny itteni mun omalla panostamisella tähän hommaan. Oon saanu yhteydenottoja ja ollu myös ite yhteydessä eri paikkoihin yhteistyön merkeissä. Kaikki on tähän mennessä menny tosi hyvin ja homma on toiminu. Innolla ootan, että pääsen jakamaan teijän kanssa näitä juttuja ja ehkä jopa tarjoomaan teille seuraajillekin jotain extraa ;) Let see!

xDuunit: Niinku jo aikasemmin oli puhetta, hain ja pääsin uuteen duuniin Opsetille. Mulla on vasta eka perehdytysviikko melkein takana, mut tykkään jo nyt mun tiimistä ja tulevasta duunista. Toisitoimiin en oo vielä päässy, mut sen verran alan olemaan jo sisällä geimissä, että hyvältä hommalta tuntuu ja paremmalta sovittaa yhteen koulun kanssa. Lisäks, mulla on nykyään ensimmäistä kertaa ikinä 90%:sesti vapaat viikonloput!! Tää on superia!
  IMG_2012

xProjectX: Ärsyttävää etten voi avata tätä asiaa vieläkään tän enempää, tai voisin, mutten halua. En haluu hypettää tänne mitään isompaa, jos jotain menee pieleen ja joudun vetää maton itteni ja teijän jalkojen alta. Pidän jalat maassa tän asian suhteen, vaikka R:lle vähän väliä oikeen väsymiseen asti luennoin tästä aiheesta ja tsemppaan itteenikin välillä tän voimalla. Itteeni ja teitä enempää ärsyttämättä, tuun lähi viikkoina varmasti kertomaan asiasta enemmän, suuntaan tai toiseen.

xSyksy: Oon aina sanonu, että tää syksy on mun ihan ehdoton lemppari vuodesta! Rakastan kynttilöitä, pörrösukkia, kerrospukeutumista, ruskavärejä, lämpösiä juomia, pimeitä iltoja, neuleita, kaulahuiveja ja.. Tää lista ois loputon, jos antaisin itteni päästä vauhtiin kunnolla. Säästän sen kuitenkin toiseen postaukseen ja keskityn vaan nauttimaan tästä lyhyestä ajanjaksosta, joka on ihan ylivertanen muihin verrattuna! Fall'ing love♥ 

Ihanaa viikonloppua♥

6 kommenttia

 1. Ihanan positiivinen postaus, ja hurjasti onnea tulevasta muutosta ♥ Toivottavasti kans Project X onnistuu, vaikken sen sisällöstä tiedäkään mitään :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana♥ Toivotaan tosiaan! Lupaan kyllä heti kertoo enemmän, kun vaan saan itekkin tietää ;)

   Poista
 2. Voi miten ihania asioita ja ihanaa että siellä on onnellinen nainen ♥

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja näitä hyviä asioita pitäisikin hehkuttaa enemmän ettei käy niin että perussuomalaiseen tyyliin käpertyy masenuksen pariin. Innolla odotetaan uusia päivityksiä! :)

  ~ Finnlandsnorsk ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä totta! Liian vähän näitä "yltiöpositiivisia" postauksia tai ajatuksia ylipäätään! Itellä on kyllä tapana olla välillä vähän liiankin positiivinen :D Kiitos♥

   Poista