HIS B-DAY♥

IMG_1763 IMG_1761
Voispa kaikki maanantai alkaa näin! Tuoreen croissantin tuoksulla, monella kupilla kahvia ja ennen kaikkee ilman aikasta herätystä. Tää maanantai alko ainakin, koska mun lempi tyypillä on syntymäpäivä tänään. Mun mielestä jokainen ansaitsis ainakin kerran vuodessa aamiaisen sänkyyn ja päivän millon ei oikeesti tarttis tehä yhtään mitään stressaavaa. Voin omasta puolesta luvata, ettei R:n tarvii tänään uhrata ajatustakaan kotitöille.

Seuraavat viikot on niin täynnä puuhaa, että yks välipäivä tekee molemille ihan hyvää. Viikonloppukin meni kokonaan töissä ja loppuaika juhlatunnelmissa, kun mun toinen kummipoika sai nimen eilen Jyväskylässä. Ihana vaan olla tässä sohvalla, omassa kotona ja nauttia. Toivottavasti muillakin on edes joltain osin mukava maanantai tosta harmaasta säästä riippumatta♥

8 kommenttia

 1. Voi, että miten ihana yllätys toiselle ♥ Näyttää todella herkulliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta on ihan parasta, kun saan kerrankin panostaa oikeen kunnolla toisen aamupalaan ja päivään :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja varmaan ihana aamiainen! Tästä saan hyvää ideaa ainakin omalta osalta, kun on taas noin kuukausi oman murusen synttäreihin :)

  ~ Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kyllä tuo tuntu tykkäävän! Ainaki oli melko tyytyväinen koko aamupäivän :) Ja aamupala sänkyyn on kyllä ihan klassikko, joka ei petä koskaan.

   Poista
 3. Nam, kelpais tollanen aamupala! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää ehottomasti laittaa joku tekemään sulleki :D!

   Poista
 4. Voi miten ihana yllätys<3 Aamupala sänkyyn on ehkä ihan paras asia :")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Kyllä tuo näytti tykkäävän, vaikka kesken sen unien työnsin tarjottimen syliin :D

   Poista