BREKKIE FAVS

IMG_1474 IMG_1477
...Ihanat hitaat ja pitkät lauantaiaamut. Jos saisin alottaa mun jokaisen päivän juomalla ensin kaks isoo kuppia kahvia, syömällä rauhassa, avaamalla kalenterin ja käymällä päivän menot rauhassa läpi, niin väitän et mun jokainen päivä ois tuplaten parempi. Kukaan ei varmasti voi väittää etteikö aamun fiilis määrittäis aika pitkälle myös sun loppupäivän fiilistä. Muhun ainakin pätee sanonta "taisit nousta väärällä jalalla aamulla", jos nimittäin satun nukkumaan pommiin tai muuten aamu on sekamelska ja kiireinen, niin voin jo sillon todeta ettei se kyseinen päivä tuu olemaan viikon paras.

Mulla alko itellä koulu virallisesti maanantaina, vaikka jo melkein koko viime viikon pyörinki kampuksella uusien ykkösten kanssa. Parasta on se, että musta on ihana ollu palata takas koululle ja vielä parempaa on se, että kun ykkösvuonna velvollisuudet hoidin tunnollisesti, niin tää toinen vuos on jo paljon helpompi. Sain viime viikolla joka päivä pitää tän mun aamurutiinin, jota yleensä  saan noudattaa vaan viikonloppusin. Ai hitto miten paljon kivempi viikko mulla olikaan, kun kaikki asiat pysy balanssissa kun kerkesin aamupalapöydässä käymään kaiken läpi ja unohtelinkin asioita ihan ennätys vähän ! Vaikuttaako teillä aamurutiinit yhtään päivän kulkuun ?

Ihanaa lauantaita

6 kommenttia

 1. Moikka! Kannattaa mennä tsiigaamaan mun tää postaus: http://newdaysaara.blogspot.fi/2017/09/linkkaa-blogisi-suosikit.html - oot siellä yhtenä mun suosikkina! :)

  VastaaPoista
 2. Nam mikä aamiainen! ♡

  http://www.millat.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kakku vois kyllä kuulua perus aamupalaan :p

   Poista
 3. Sairaan herkullisen näköinen aamupala! Joskus laitettiin tosi hienoa aamiaista aina miehen kanssa kun alkuun tavattiin ja aina otettiin kuvia niistä ihanista brunsseista.. nykyään ei jotenkaan tulisi mieleenkään vaikka oishan se ihana piristys viikonloppuun taas viettää semmonen aamuinen piknik!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! R:llä aina välillä menee hermo kun hifistelen hienoilla aamupaloilla ja kaiken pitää aina näyttää niin super hyvältä.. Onneks se alkaa jo tottumaan tähän! Ja jep, onhan se alkuaikoina aina vähän eri, mut ite oon kyllä ihan luonteeltaniki jo tämmönen hifistelijä :p

   Poista