BOOSTIA SYKSYYN PROTSKUISTA!

Back in business ! Mulla on ollu tarkotuksena ettiä joku hyvän makunen ja laatunen protskuvalmiste treenien tueks. Oon kuitenkin ollu tosi aikaansaamaton tän asian suhteen ja sen takia tyytyny juomaan R:n kaapissa valmiiks olevia valmisteita mausta tinkimättä. Yllättäen muhun kuitenki otettiin yhteyttä ja tarjottiin testiin PULS Nutrition:in valmistamia erilaisia protskuja. Olin tottakai heti mukana jutussa ja jäin innolla oottamaan, että millon saan hakee postista paketillisen herkkuja!

Ennen kun posti kerkes kiikuttaa jauheet ja patukat mulle, otin jo vähän selvää ihan mielenkiinnosta, että mikä firma tää oikeen on. Löysin yrityksen nettisivut ja rupesin selailemaan. Bongasin sivuilta paljon tuttuja tuotteitta, mutta myös älyttömästi kivoja, uusia ja erilaisia valmisteita mihin en oo vielä aikasemmin törmännyt. Jauheiden ja patukoiden lisäks Puls Nutritionilta löytyy proteiinikeksejä, -vohveleita, -shotteja. Kaikista näistä oli useita eri makuvaihtoehtoja, eli jokaiselle jotakin periaatteella. Ite yritys potkastiin käyntiin jo vuonna 2014, mutta ekat tuotteet nähtiin kaupoissa vasta 2015.

IMG_1539 IMG_1547

Paketti saapu viime viikolla postissa. Sisältä löytyi kahta eri makua energiashotteja, kahta erilaista patukkaa muutamassa eri maussa, sekä kaks suklaan makusta jauhe-proteiinivalmisetta, WHEY ja RECO. Ihan ekana mä tykkäsin jo noiden pakettejen ulkonäöstä. Tarpeeks simppelit, klassisen väriset ja semmoset, mitä kehtaa pitää kotona myös kaappien ulkopuolella esillä.

Patukat pääs heti ensimmäisenä testiin, koska ne on niin kiistattoman helpot ottaa töihin tai kouluun evääks. Henkilökohtasesti ite oon vähän skeptinen proteiinipatukoiden kanssa, koska monen tuotteen maku on todella teollinen ja sen takia ei kuulu mun lemppareihin. PULS BITE patukan otin ekana testiin suklaan makusena ja vaikka maku oli melko imelä, oli se silti parempi kun monessa muussa testatussa tuotteessa. Seuraavana testiin lähti sama tuote mansikka-vadelma yhistelmänä ja tälläkertaa olin myyty. Valkosuklaakuorrute ja tosi läheltä tuoreitten marjojen makua menevä ite patukka oli törkeen hyvä yhistelmä. Voin sanoo, että tää tuote menee jatkoon, koska niin harvoin löydän protskupatukoita, joista voin hyvällä omallatunnolla sanoo tykkääväni! PULS BAR PROTEIN patukotia oottelee vielä kaks eri makua tuolla syömistään, mutta eiköhän nekin pääse testiin pian.

IMG_1542

Shotteihin en oo vielä ehtiny tutustumaan pakkausta tarkemmin ja tää harmittaa mua vähän. En oo tän kuluneen viikon aikana ehtiny ees vilkasemaan salia päin, enkä koe näistä olevan mitään hyötyä ennen kevyttä lenkkiä, joten oon tietosesti säästelly näitä salitreenejä varten. Toivon mukaan loppuviikosta pääsen starttaamaan taas salilla käymisen uudelleen ja samalla testaamaan mitä boostiä näistä PRE - WORKOUT SHOTeista saan. Kuvissa näkyvät putelit sisältää kahen kahvikupin verran kofeiinia ja niinku sivuilla sanotaan "energiajuoma ei anna siipiä vaan suihkumoottorin", niin voin uskoo että väsyneenäkin näiden avulla reenistä saa kaiken irti. Etenkin töiden jälkeen suoritettavaa treeniä ennen tämmönen tehoshotti olis varmasti paikallaan. Makuina mulla on itellä Cola ja Berry. Shotit on vähäkalorisia, rasvattomia ja sokerittomia, että sopii melkein diettiin kun diettiin tueksi!

Puls Nutritionilta on saatavilla myös PROTEIN SHOTteja, joitten avulla saat proteiinin suoraan lihaksiin heti treenin jälkeen. Väitän että tää tuote on semmosen treenaajan paras ystävä, joka haluaa vähentää rasvaa, mutta kasvattaa lihasmassaa. Näin pienessä purkissa on 20g protskua ja 0g sokeria. Makuna löytyy mansikka-vadelmaa.

IMG_1551

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä mun lempparit, protskujauheet PULS WHEY ja PULS RECO. Toista näistä oon nyt alkuun vasta maistanu, mutta koska maut on samat (suklaa), niin oletan etteivät ne hirveesti sen puolesta toisistaan eroa. Tässäkin kohtaa joudun nostamaan esille mun oman skeptisyyteni. Yleensä en suklaasta välitä jauheenakaan, mutta sen takia just halusin tätä makua, että voin mahdollisesti löytää yhden protskun, joka maistuu myös suklaana hyvältä ja nyt se on löytyny. Ite sekotan orjallisesti jauheet maitoon, kun muut taas heti treenin jälkeen sheikkaa ne veteen. Kaikki tavallaan, mutta koska toimin omalla tavallani, niin en osaa sanoo onko makuyhdistelmä veden kanssa yhtä hyvä kun maidon kanssa. Yllätyin kuitenkin positiivisesti ja tuun varmaan jatkossakin käyttämään kyseisiä jauheita omista treenitavoitteista riippuen.

Miten nää jauheet sitten eroaa toisistaan, jos makuvaihtoehdotkin on samat ? RECO on valmistettu erityisesti tukemaan suorituksen jälkeistä palautumista, kun taas WHEY on lihasmassan säilymiseen ja lihasten kehittymiseen/kasvamiseen keskittynyt proteiinivalmiste. Molemmissa on puolensa ja jokainen varmasti omia tavotteitaan kuunnellen, voi valita näistä kahdesta itselleen mieluisemman.

Oon tosi tyytyväinen kaikkiin testattuihin tuotteisiin ja voin suositella ilman omantunnontuskia näitä muillekin treenaamisen ystäville. Tuotteita on mahdollista tilata Puls Nutritionin omilta nettisivuilta tai ostaa isommista markeiteista. Mikä näistä on sun suosikki ? Mitä lähtisit testaamaan mieluiten ?

Energistä viikkoa tyypit

Ei kommentteja