2X MUST HAVE KENGÄT SYKSYKSI

Mulla oli tälle syksylle ostoslistalla parit tennarit, joita oon ihastellu monilla ja monissa eri paikoissa. Viime viikolla sain sitten vihdoin inspiraation matkalla Kuopiosta Jyväskylään selailla Nellyn tarjontaa tennareista ja noh.. Tässä nyt sitten lopputulos siitä "mä vaan vähän vilkasen" reissusta Nellyn kenkävalikoimaan.

Ostoskoriin pääty kahet suloiset yksilöt, jotka kohta esittelen teille. Valinta ei ollu helppo, koska tarjontaa oli vähän suuntaan jos toiseen. Ratkasevana tekijänä oli kuitenkin mun budjetti, joka ei mikään järjetön ole, joten jouduin vähän soveltamaan ja kattelemaan hintoja tarkemmin. Loppujenlopuks oon kuitenkin tosi tyytyväinen tähän hairahdukseen.

IMG_1768

Mun vanhat, monta vuotta hyvin palvelleet valkoset Niket on alkanu vetämään viimesiään. Lukuisten valkasukertojen seurauksena niiden kaunis nahkanen pinta muistuttaa nykyään lähinnä vanhan rouvan solariumilla kärvistettyä ihoa ja tästä syystä mun ostoslistan jatkoks on päätynyt uudet valkoiset, "sämpylä" sneakerit. Lisäks oon jo hetken kerenny haaveilla "karvapallokengistä", kyllä mulla on tapana helpottaa elämää keksimällä kengille kivoja lempinimiä, joita en jostain syystä kuitenkaan oo saanu hankittua.

Nellyllä oli kuitenkin edullinen ratkasu tähän mun ongelmaan. Ensin törmäsin näihin Nly Shoesin Sneaker kenkiin, jotka oli aikalailla just mitä olin hakenu. Hinnallakaan ei oltu pilattu, joten enää puuttu vaan ne karvapallot. En ollu aikasemmin osannu ajatella, että ne pampulat vois ostaa erikseen, mut kylläpä vaan voi. Löysin 7,95€ hintaan Pom Pom - packin, millä sain edullisista ja muuten vähän tylsistä kengistä, just mulle sopivat! Mitäs tykkäätte ?

IMG_1777

Toiset must have - listan kengät oli mielellään puuterin tai vaalean beigen väriset kengät satiininauhoilla. Näitä oli huomattavasti enemmän tarjolla ja myös hintaharuukka oli vähintään yhtä laaja. Enää piti vaan valita mitkä haluaa. Päädyin pienen harkinnan jälkeen näihin Patent Sneakereihin, jotka oli tarpeeks söpöt ja sirot mun makuun. Muuten kengät on tosi hyvät jalassa, mut tuo materiaali on vähän turhan jämäkkää ja sen takia menee varmaan hetki ennenkun nää muokauttuu kunnolla jalalle sopiviks!

IMG_1785

Löytyykö teijän ostoslistoilta samoja tuotteita tai muuten tykkäättekö tämmösistä kengistä ? Ite oon ainakin tosi tyytyväinen molempiin ostoksiin, eikä hintakaan vieny vararikkoon. Wuhuu!
Ihanaa sunnuntaita

6 kommenttia

 1. Mun pitäisi itsekin ostaa uudet tennarit Niken valkoisten yksilöiden kaveriksi! Oon kans haveillut pom pom -kengistä, nii vähän kiva, jos ne saa ostettua noin erikseen!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan tilata vaikka vaan nuo pom pom:it erikseen! Voi sit aina sillon kun haluaa niin tuunata kengät buenoiks ;)

   Poista
 2. Molemmat erikoiset ja persoonalliset! itse verhoudun mustaan niin en rohkenisi ostamaan tämmösiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kans jossain vaiheessa tosi skeptinen kaikelle tämmöselle uudelle.. Nyt oon pikkuhiljaa päässy ulos tästä kuoresta ja pystyny ostaa semmosia juttuja mistä oikeesti tykkään! Kaikki kuitenki tavallaan :)

   Poista
 3. Eikä miten söpöjä molemmat kengät, oon ihan rakastunut kaikkiin pom-pomeihin :-D ♥ Mulla on vielä teennarit kanssa ostamatta, mutta nilkkurit jo kotiutin itselleni :-)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kans rakkautta ensisilmäyksellä näihin!♥ Avopuoliso ei vaan aina ihan jaksa ymmärtää mun pompom hypetystä :D Toivottavasti sulle löytyy kans kivat tennarit vielä syksyks !!

   Poista