GINA TRICOT TREENIHOUSUT - YAY OR NAY ?

Onko joku muukin vähän ennakkoluulonen käyttämään perus vaateliikkeiden "halvempia" treenivaatteita ? Mä ainakin tunnustan olevani. Huomasin eilen aamulla, että mun yksistä treenihousuista oli legendaarisesti haaroista sauma ratkennu ja päätin sitten käydä samantien ennen töitä ostamassa itelleni uudet. Ensimmäisenä tietty suuntasin merkkiuskollisena Stadiumiin pyörimään Niken ja Adidaksen housujen ympärille vaan sen takia että voin todeta, ettei vieläkään oo tullu mun silmää miellyttäviä pöksyjä valikoimaan. Seuraavaks siirryin Budget sportin puolelle. Siellä etenin jo sen verran, et sovitin muutamia Adidaksen ja yksiä Niken housuja.. Mitkään ei vaan ollu sitä mitä hain, eikä just sillä hetkellä budjetti ois antanu siottaa 59,90€ niihin ainoisiin hyvin istuviin housuihin.

Tän osion jälkeen olin jo valmis lyömään hanskat tiskiin, mut koska mulla oli töitten alkuun vielä reippaasti aikaa, nii päätin ensimmäistä kertaa ikinä käydä ihan vaikka vaan huvin vuoks kattomassa millasia housuja Gina Tricolla ois tarjota. Löysin yhen ainoot hyvännäköset, oikeen kokoset ja oikeesti edulliset pöksyt, jotka kiikutin tyytyväisenä sovareille. Vähän skeptisenä vaihoin nää housut jalkaan ja olin lentää perseelleni miten hyvältä ne tuntu jalassa. 

  IMG_1238

Lahkeet on kerrankin sopivan mittaset myös mulle kenellä on pitkät jalat ja muutenkin mittaa se yli 170cm. Kuosi oli miellyttävä, vaikka perinteistä poikkeematta pääväri oliki musta, mut älläkertaa näissä oli sentään vähän harmaata leikkausta reisissä ja se oli oikeestaan tosi kivan näkönen. Edes vyötärö ei tuottanu mulle pettymystä. Materiaali muuten on älyttömän joustavaa, mut toi printtikuvioitu vyötärö on ihanan leveä ja jämäkkä. Istuu siis jopa tälläselle virtahevon ahterin, mut lapsen vyötärön omistavalle yksilölle.
  IMG_1244


Kävinki heti samana päivänä tekemässä koeajon salilla jalkatreenin merkeissä ja pisteet tästä. Kyykätessä ei tuntunu että valahtaa housut melkeen jalasta, eikä muutenkaan tarvinnu ihan kokoajan olla nostelemassa ja korjailemassa, alusvaatetus ei vilkkunu läpi kanssatreenaajille (tämän tarkastin treenikaverilta :D), eikä myöskään ratkennu heti ensimmäisen liikesarjan jälkeen!! Tästä yhteenvetona tein siis omasta mielestä ihan kelpokaupat hintaan 24,95€, josta alennushaukkana vetäsin vielä -20% pois alennuskupongilla. Kyllä ihminen vaan voi tulla onnelliseks pienistä asioista. Multa saa kyllä nyt ainakin Gina Tricon treenihousut osuutensa arvostuksesta.
  IMG_1247

6 kommenttia

 1. Ginat tricotin treenihousut on ihan huippuja! kans vuotta vanhat, ei oo miksikään mennyt. Hieman kulunut :D haha parempia mulla ollut ainakin kun esimerkiksi niken !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kyllä viimestään anto vakuuden, et ihan kelpo tavaraa nääkin on ja itseasiassa ainakin mun mielestä monet oli paremman näkösiä, kun just nää addun tai Niken versiot! Ja huippua kuulla et on kestäny, koska nimittäin just ne mitkä multa hajos oli Niken ja vieläpä alle vuoden ollu käytössä :D

   Poista
 2. Niil on tosi hyvän näkönen urheilu sarja aina! Ja luo hyvän kilpailijan ihan HM:n ja muiden valmistajien urheiluvaatteille jotka ovat edullisempia. Mullakin on paljon Zalandosta ostettuja Only Play-vaatteita ja ainakin kahdet sport-leggarit jotka on ihan huiput! Ps. kiitos kun linkkasit itsesi galluppiini, jään lukijaksi! <3

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei huippua kuulla että tykkäät♥ Ja hyvä kuulla et muutkin on ollu tyytyväisiä niin eipähän mene hukkaan tääkään ostos toivottavasti ;)

   Poista
 3. Mulla on kanssa ollut ja on edelleen ennakkoluuloja, mutta gina tricotin treenihousuihin oon ollut ihan tyytyväinen! Ei näy läpi, ei kiristä ja on muutenkin muksat jalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Oon kans ymmärtäny et Ginan versiot on näistä "halpis" treenihousuista yksiä parhaimmista =)

   Poista