ELOKUU VIA IPHONE

kollaasi 1 Elokuun alku meni Madeiran auringon alla ja lomaillessa. En koko Madeirasta sen suurempaa omaa postausta tehnyt, koska kuvat puhuu yleensä puolestaan, mutta tässäpä nyt vielä vähän takasin heittoo keskelle merta! // Parasta oli kun kaikkialla oli vihreetä ja raikkaita värejä. Miks Suomessa ei vois olla ? Mä kyllä niin tykkäisin vähän trooppisemmasta ilmasta ja kasveista kaikkialla !!
  kollaasi 2
Tää 8 päivän reissu etelään olikin mun ja ko. herran ensimmäinen laatuaan ja onnistu kyllä täydellisestiOnneks uus, vähän lyhyempi, mutta reissu kuitenkin on jo suunnitelmissa ja ajankohtaa ja lentolippuja vaille valmis. Sveitsi, here we come! // Otin kyllä super rennosti koko viikon ja nautin täysillä tästä mun kesän ainoosta vapaasta viikosta. Tuolla sitä vasta taas tajus miten paljon ihminen oikeesti välillä tarttee pientä irtiottaa arjesta, että jaksaa taas sykkiä x määrän pakollisia tehtäviä, niinku töitä ja koulua. Mikäs sen parempi paikka ladata akkuja kun uima-allas ?
  kollaasi 3
Miten super hyvälle tuntukaan olla koko viikko kokonaan ilman mitään pakkelia naamalla. Ahh, voikun voiski jatkaa läpi vuoden samalla kaavalla ja varmaan jatkaisinki, jos vaan ton pienen rusketuksen sais pidettyä ympärivuoden! // Hän

kollaasi 4 Ruokailut hoidin kyllä ton viikon aikana myös aika mallikkaasta päin p*ersettä. Tuli juotua ja syötyä sitä mitä eteen tuli ja jäätelöö taisin nasuttaa koko vuoden eestä, et ei oo paljon Suomeen takasin paluun jälkeen jäätelötiskin kautta tultu kotiin. Mikään ei kuitenkaa voinnu sitä tunnetta ku pystyit aamusta heti menemään parvekkelle pelkissä shortseissa ja bikineissä ilman hypotermiaa! // Pakollinen turistikuva part. 2000. Näitä muuten löytyy mun galleriasta, mut minkä sille voi, etten voi tarpeeks hypettää näitä pieniä, kauniita yksityskohtia mitä tää saari oli täynnä!
  kollaasi 7Paluu arkeen ja blogin puolellakin mainostetut treenihousut löyty ja saatettiin onnellisesti kotiin. Harva asia tuo niin paljon iloa, kun yhet hyvät ja edulliset treenihousut! Treeneistä tulossa blogin puolellekin lisää matskua lähiaikoina. // Oli ihana käydä pitkästä aikaa ihan ajan kanssa Jyväskylässä. Näin mun pientä ihanaa kummipoikaa ja tietenki ite äitiä, mut myös Katjaa jonka kanssa nää kivat kuvatkin saatiin otettua. On mulla kieltämättä vähän ikävä takasin Keski-Suomeen, mut kyllä mun koti on kuitenki Kuopiossa.
  kollaasi 6 Sain elokuussa pitkästä aikaa viettää monta ihanaa ja pitkää aamua välillä yksin ja välillä tuon toisen kanssa. En oo aamuihminen, mut rakastan silti eniten päivästä aamuja, varsinkin jos saan alottaa ne omilla ehdoilla. Ehdoilla jotka yleensä pitää sisällään n. pannullisen kahvia ja pitkän tovin yöpaita päällä. :D // Alotettiin synttäreiden juhliminen kunnon aamiaisella ja tietenki kakulla! Voispa joka aamu olattaa päivän ilman omantunnon tuskia syömällä kakkua ja croissuja.
  kollaasi 8
Saatiin myös parkkipaikan täytteeks uus auto, joka oikeestaan tuli jo heinäkuun lopussa, mutta konkreettisesti sen olemassa olon tajusin vasta elokuussa. Tuntuupa luksukselta ajella autolla missä on toimiva ilmastointi ja radio!! Pienestä on mun ajomukavuus kiinni, mut kyllä se musiikki ja aamulypsy vaan on se juttu. // Elokuun ja kesän päätös ja melkein kohokohta, Blockfest, joka ei pettäny tänäkään vuonna! Oli ihana päästä pitkästä aikaa Ihanan Roosan kanssa fiilistelemään hyvää musiikkia ja jatkamaan perinteitä Tampereelle. Toivottavasti myös ens vuonna Blockfest saa kunnian päättää mun festarikesän!

kollaasi 5 Sänky symboloi mun elokuussa sitä, miten vähän siinä vietinkään loppujenlopuks aikaa. Sain kyllä monta pitkää aamua, tai oikeestaan vaan enemmän kun edellisenä kuukausina, mutta reissun jälkeen on myös tehty töitä ihan luvattoman paljon. Kyllä tässä taas tietyllä tapaa kiittää siitä, että koulunpenkille paluu on eessä jo ens viikolla.. Saa taas paremman rytmin elämään. // Synttärit kerkesin myös juhlia 23.8. eli jihuu!! Onnea minä 21v. Lahjaks sain vaikka mitä ihanaa, kuten työporukalta jotain mikä liittyy uusiin tuuliin, huippu kavereilta lahjakortin hemmotteluun ja R osti mulle ihanat Calvin Kleinin alusvaatteet ja suklaata! Kyllä se myös aika orjallisesti mun toiveet toteutti koko keskiviikon. Onnea on ihanat ihmiset mun ympärillä

Mun elokuu sisällytti itteensä näitten lisäks myös paljon pienempia ihania ja kamalia asioita, mutta tässäpä tärkeimmät! Käykää ihmeessä ottamassa mun instagrami haltuun @tuuulis ja samalla tykkäämässä blogin facebook sivusta Tuuli K Maria niin saatte myös sitä kautta kivaa matskua teidän etusivulle! Tsemppiä viikkoon tyypit

4 kommenttia

 1. Onpa ihania kuvia! Tykkään näistä jotenkin tosi paljon. Ja oon niin samaa mieltä aamuista, en oo periaatteessa aamuihminen (vaikka siihen yritänkin vähän opetella), mutta on ihana viettää aamua oikein pitkän kaavan mukaan yöpaita päällä :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pitkät aamut just löllövaatteissa on parasta ikinä♥

   Poista